Na to se vykasli...sezen nekoho kdo je ma otevreny,bud s nim v tymu.Zabije se a ty si vezmes ty zbrane...kdyz se domluvis jeste s nekym aby byl v tymu co je proti a bude se spawnovat hned u tebe,tak to mas za chvili.Kdyz budes mit zajem tak muzu bejt ten co se necha killovat...zbrane otevreny nemam,ale trophy mam diky tomuhle postupu
Zdravím, pro odemknutí dvojhlavnové brokovnice je zapotřebí koupit 10 enforce zbraní. Koupeno mám již 12ks a stále to nemám splněno. Nějaký tip pro od hráče, který už má toto splněno, popřípadě zná konkrétní zbraně ke koupi. Díky za tipy.
Battlefield Hardline (PS4) (21)
Diky
Ahoj, mam takový pocit že na hard ( na tu nejtěžší otevřenou). Před týdnem, mi cinkla platina ...
Zdar borci,mam dotaz,na jakou obtiznost se musi hrat singl,aby se mi pak otevrela obtiznost hardline??? Nerad bych to hral 3× uplne mi postaci 2×
Zdravim. Sháním 3 hráče na získání trofeje. Potřebuji získat 10 reputací. Díky za nabídky. metlicka
Na to se vykasli...sezen nekoho kdo je ma otevreny,bud s nim v tymu.Zabije se a ty si vezmes ty zbrane...kdyz se domluvis jeste s nekym aby byl v tymu co je proti a bude se spawnovat hned u tebe,tak to mas za chvili.Kdyz budes mit zajem tak muzu bejt ten co se necha killovat...zbrane otevreny nemam,ale trophy mam diky tomuhle postupu
Zdravím, pro odemknutí dvojhlavnové brokovnice je zapotřebí koupit 10 enforce zbraní. Koupeno mám již 12ks a stále to nemám splněno. Nějaký tip pro od hráče, který už má toto splněno, popřípadě zná konkrétní zbraně ke koupi. Díky za tipy.
Zdravím. Má někdo odemčené
brokovnice mac 10 a 25 k získání trofeje menz in the hood. Díky za info a případnou pomoc.
metlicka-link
Zdravím. Nějaký tip na trofej menz in the hood, musím zastřelit pár osob brokovnicemi mac 10 a 25, jakým zpusobem je získat. Díky za info.
čau, hraje někdo? :) přídejte se mě. Nick: Luke92CZ
Muj nick Tibas CZE . At je zabava
hraje ještě někdo? Zahrál bych s nekym
link
Mna ta hra celkom zobrala hravam na ps4 moj nick RAJO_84 kludne zahrame...
je tu naky konzolista co rube BFH ?
Nedávno jsem koupil BFH, takže bych klidně s někým zahrál, kdyžtak můj nick SabyCZE[s14]
jop pridam si te dneska :) hele a mas premiumko mam par dotazu
Hraje tu nekdo vubec BFH ? :D kdyby neco muj nick MatyasCZ94
Bohy97_Az jak dopadne ta akce130[s6]Mozna se tam sejde hodne ultimatnich konzolistu[s6]
Datum vydání se blíží a rád bych hrál s lidmi tady z Konzolisty. Kdyby měl někdo zájem hrát se mnou můj nick: Bohy97 :)
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.