Akční FPS

Battlefield Hardline (PS4) (21)

• Holi14
    Holi14

Diky

• V.k.9
    V.k.9

Ahoj, mam takový pocit že na hard ( na tu nejtěžší otevřenou). Před týdnem, mi cinkla platina ...

• Holi14
    Holi14

Zdar borci,mam dotaz,na jakou obtiznost se musi hrat singl,aby se mi pak otevrela obtiznost hardline??? Nerad bych to hral 3× uplne mi postaci 2×

• metlicka
    metlickametlicka

Zdravim. Sháním 3 hráče na získání trofeje. Potřebuji získat 10 reputací. Díky za nabídky. metlicka

• CERMI1985
    CERMI1985LížuProlapsy

Na to se vykasli...sezen nekoho kdo je ma otevreny,bud s nim v tymu.Zabije se a ty si vezmes ty zbrane...kdyz se domluvis jeste s nekym aby byl v tymu co je proti a bude se spawnovat hned u tebe,tak to mas za chvili.Kdyz budes mit zajem tak muzu bejt ten co se necha killovat...zbrane otevreny nemam,ale trophy mam diky tomuhle postupu

• metlicka
    metlickametlicka

Zdravím, pro odemknutí dvojhlavnové brokovnice je zapotřebí koupit 10 enforce zbraní. Koupeno mám již 12ks a stále to nemám splněno. Nějaký tip pro od hráče, který už má toto splněno, popřípadě zná konkrétní zbraně ke koupi. Díky za tipy.

• metlicka
    metlickametlicka

Zdravím. Má někdo odemčené

brokovnice mac 10 a 25 k získání trofeje menz in the hood. Díky za info a případnou pomoc.

• TEKKENAK
    TEKKENAKJan

metlicka-link

• metlicka
    metlickametlicka

Zdravím. Nějaký tip na trofej menz in the hood, musím zastřelit pár osob brokovnicemi mac 10 a 25, jakým zpusobem je získat. Díky za info.

• Luke92CZ
    Luke92CZ

čau, hraje někdo? :) přídejte se mě. Nick: Luke92CZ

• Tibas CZE
    Tibas CZE

Muj nick Tibas CZE . At je zabava

• toguin
    toguin

hraje ještě někdo? Zahrál bych s nekym

• J4cobCZ
    J4cobCZNezaujatý
    1
  • Skyf
    Skyf
  • RAJO
    RAJOVAJO

Mna ta hra celkom zobrala hravam na ps4 moj nick RAJO_84 kludne zahrame...

• Gemaniak
    Gemaniak

je tu naky konzolista co rube BFH ?

• SabyCZE
    SabyCZE
    1

Nedávno jsem koupil BFH, takže bych klidně s někým zahrál, kdyžtak můj nick SabyCZE[s14]

• Gemaniak
    Gemaniak

jop pridam si te dneska :) hele a mas premiumko mam par dotazu

• Gemaniak
    Gemaniak
    1

Hraje tu nekdo vubec BFH ? :D kdyby neco muj nick MatyasCZ94

• bf333
    bf333Ravens
    1

Bohy97_Az jak dopadne ta akce130[s6]Mozna se tam sejde hodne ultimatnich konzolistu[s6]

• Bohy97
    Bohy97

Datum vydání se blíží a rád bych hrál s lidmi tady z Konzolisty. Kdyby měl někdo zájem hrát se mnou můj nick: Bohy97 :)

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.