Mě chybí udělat 19 awardů a 7 000 killů a mám platinu, killy nejsou problém a a pár awardů taky není problém udělat ale některý awardy se prostě ez pomoci udělat nedají.
:-) hehe,kustik nostalgie :-) pamatam si na 52total kill...noz do paciek a huraaa knifovacka s neckcuttom a lapajom celu noc.ach ju,no velmo vela zazitkou v tejto hre, hlavne ked sa na teba vyrutilo z kriakou 10 zelenych strapacou s kudlama v rukach
Battlefield: Bad Company - Battlefield bad company awards (21)
stewkooo souhlasim[s6]
:) MEGA
Jo, my se vcera snazili delat nejake omline awards...Normalne to jede, taky jsem cekal vypnute servery,ale neni to tak
BF3 je SHIT.. to je jasne ALE Mohu se zeptat ??? BC1 se da hrat Online ?
Mmm tak jsme vcera udelali tech awardu po dvou hodinach hrani :)
Ale jsem rad ze jsme to zkusili, zjistil jsem, ze asi budu hrat bad company 1 a Bf3 prodam, pac me bbc i pres nektere chyby bavi daleko vic
si vas pridam na ps3[s6]
Tak bratranec poslusne vratil, jsem k dispozici, nejlepe vecer po devate hodine temer kazdy den. Mrknu co mi chybi za trofeje u muzeme
Mě chybí udělat 19 awardů a 7 000 killů a mám platinu, killy nejsou problém a a pár awardů taky není problém udělat ale některý awardy se prostě ez pomoci udělat nedají.
Yarda hodně těžký je taky udělat 50 roadkillů loděma.
:-) hehe,kustik nostalgie :-) pamatam si na 52total kill...noz do paciek a huraaa knifovacka s neckcuttom a lapajom celu noc.ach ju,no velmo vela zazitkou v tejto hre, hlavne ked sa na teba vyrutilo z kriakou 10 zelenych strapacou s kudlama v rukach
Rad bych platinu.
Hlavne udelat:
In a Round: 52 Total Kills
In a Round: 4 Roadkills with any air vehicle
In a Round: Kill 5 enemies within 2 seconds
to mě chybí jen 2 trofeje a to udělat všechny awardy a udělat 10 000 killů
Jen co mi to bratranec vrati, jsem k dispozici, taky mi chybi jen par trofeji
Yardy chceš udělat z BFBC 1 platinovku jo.
Shanime jeste 3 lidi na awardy.
Kdo ma zajem tak..PM [s14]
už jsem měl za to, že vidím dvojitě :D
On ma stejnej obrazek :D
Snažím se už dlouho domluvit zde link
Akorát místnost asi nezaložíš...
chtelo by to domluvit se na awardy a a založit mistnost s více lidma a dat šecky.... [s1]
heh nešlo by to psát do fora o BBC pak je toho zbytečně moc
Jake awardy vam chybi a jake se snazite ziskat???
Napsat komentář
Pro přidání komentáře se přihlas.