Nevim jestli jsi se jen nepřepsal, ale aby jsi si to nestěžoval. Stačí zabít 5 helikoptér v jednom kole jakkoliv. Nemusíš je zabít taky vrtulníkem. Takže když budou lítat trubky, stačí AA gun.
Zajímalo by mě, jak chcete někdo přejet 50nepřátel s lodí. Tomu řikam pí....[s6]
Fakt skvělý zrovna když mi stačí udělat 3 killy abych dostal další award tak se mi to sekne. Udělá někdy DICE Battlefield který se nebude sekat protože BFBC1 se seká, BFBC2 se seká a BF3 se taky seká opravdu skvělá práce DICE.
a to vás takhle baví? párkrát jsem ráno přistihl teď už bývalé friendy, jak v Rushi vypínaj a zapínaj bedny...taková platina přece nemá žádnou cenu, ne? To nebudu mít raději žádnou...no co? musim si trošku rejpnout, ne? samozřejmě v dobrém[s14][s14][s14]
Jedna vec je zaujímavá a že doma cez optiku T-Com mi to nejde ale cez Orange mobilný internet áno takže to bude niečo s pripojením. U mňa je už EA vacsia sračka ako Sega a to je už čo povedať.
Panove potreboval bych poradit, jak odemknu F2000 ? Na teto strance link jsem uz veteran status 2, dokonce mi to podle mne ukazuje, ze bych mel mit F2000 odemknutou, ale poroste odemcena neni :-( Pritom M1 Grand v Bad Company 2 uz ano. Poradi nekdo prosim ? Diky moc
Battlefield: Bad Company - Battlefield Bad Company (197)
jj, frostbite se seká od samýho začátku a má na blízko zpožděný výpočty už od verze 1.0[s13]
zbynda ale BF za to sekání taky může, nebot PS3 se mi u jiných her neseká.
lukz to se neseká hra ale PS3 [s6]
destrucTORR ty roadkilly loděma se budou muset udělat pomocí domluvi.
destrucTORR aha tak to jsem nevěděl že těch 5 helin můžeš zničit jakkoliv, jj 50 roadkillů lodí tomu říkám výzva.
Nevim jestli jsi se jen nepřepsal, ale aby jsi si to nestěžoval. Stačí zabít 5 helikoptér v jednom kole jakkoliv. Nemusíš je zabít taky vrtulníkem. Takže když budou lítat trubky, stačí AA gun.
Zajímalo by mě, jak chcete někdo přejet 50nepřátel s lodí. Tomu řikam pí....[s6]
Fakt skvělý zrovna když mi stačí udělat 3 killy abych dostal další award tak se mi to sekne. Udělá někdy DICE Battlefield který se nebude sekat protože BFBC1 se seká, BFBC2 se seká a BF3 se taky seká opravdu skvělá práce DICE.
lukz899 počítejte semnou na víkend!!!
a to vás takhle baví? párkrát jsem ráno přistihl teď už bývalé friendy, jak v Rushi vypínaj a zapínaj bedny...taková platina přece nemá žádnou cenu, ne? To nebudu mít raději žádnou...no co? musim si trošku rejpnout, ne? samozřejmě v dobrém[s14][s14][s14]
5ekl bych že kolem 2:00 ráno hraje BFBC 1 nejmín lidí, takže někdy by jsme se mohli sejít a uděl nějaký awardy.
Conan takhle bych to taky potřeboval udělat protože udělat některý awardy je těžký když tvůj tým pořád spěchá aby ta hra co nejdřív skončila.
Kámošové to dělali tak, že se slezli ráno, když byly prázdný servery a udělali si to svépomocí všechno
Conan jo je kort když máš v týmu uplný debi.y kvůli kerým nemůžeš dělat určitý awardy. A s tím spawnováním ti klidně pomůžu.
je to mazec co? mě chybí aby se na mě spawnulo 20 lidí aniž bych chcípnul a ty dvě bronzky za ty znímky odemknutý :D:D
Já ty awardy za ty lékárnčky a ty avenger killy snad neudělám, a zničit 5 helikoptér helikoptérou v 1 kole je pro mě nemožný udělat. [s6]
lukz hraju sem si te pridal tak potom muze zahrat
Můžu se zeptat hraje tudle hru jetě někdo.
Date někdo BBC1? Dnes v noci?:)
Jedna vec je zaujímavá a že doma cez optiku T-Com mi to nejde ale cez Orange mobilný internet áno takže to bude niečo s pripojením. U mňa je už EA vacsia sračka ako Sega a to je už čo povedať.
jak rikam,me to jede, hral sem to pred hodinou
me to taky hlasi server lost u bbc1
vsetky hry mi idú ok dnes som hral BF1943 ale Bad Company 1 mi nejde. je to zaujímavé.
ja sem to vcera hral online, tak se mi nezda ze by se rusily
u batlefield 1 se rusily servry
ide tá hra ešte vobec? nejak mi to stále hádže EA server lost.
Maniacu jo hraju přidej si koldop306 mam i bbc2
zdar jestli jeste nekdo hraje BBC online PS3 PNS karolinka2006 [s3]
Panove potreboval bych poradit, jak odemknu F2000 ? Na teto strance link jsem uz veteran status 2, dokonce mi to podle mne ukazuje, ze bych mel mit F2000 odemknutou, ale poroste odemcena neni :-( Pritom M1 Grand v Bad Company 2 uz ano. Poradi nekdo prosim ? Diky moc
aha ja taky
A sakra já to napsal do BBC 1 já myslel že to je BBC 2 tak nic no :)
Napsat komentář
Pro přidání komentáře se přihlas.