Zkus ten kód stáhnout znovu, to za prvé, a za druhé, statistiky apod. blbnou už od dnešního odpoledne více lidem, včetně mě, takže žádnou paniku. Trofeje by jít měly.
zdravím, hru jsem zakoupil v bazaru..když jsem si chtěl zahrát multiplayer..tak to po mně chtělo kod, zakoupil jsem ho tedy na playstation store...hru v multiplayeru už spustím ale kod nemám!!!!!
pomoc...ví někdo??
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.
Battlefield: Bad Company 2 - VIP kod (10)
Jo, vlezeš na Store a vpravo nahoře to máš. Platit za to nebudeš..
Stáhni to znovu z toho download listu je to nahoře
To nebudeš platit dvakrát... zaplatíš, a pak se to dá X krát stáhnout.
ok..radši ještě počkám....nerad bych platil dvakrát
Zkus ten kód stáhnout znovu, to za prvé, a za druhé, statistiky apod. blbnou už od dnešního odpoledne více lidem, včetně mě, takže žádnou paniku. Trofeje by jít měly.
dal jsem stáhnout...penízemi strhli.......hra jde spustit v multiplayeru ale žádný kod jsem neviděl..a na email přišlo potvrzení o platbě..kod nikde
No a jak si stáhnul ten VIP kod ze Store, tak co si s ním udělal ?
nejdou trofeje..nejde statistika..vypnul jsem to a začínám rank zas od nuly...a potom jsem si chtěl stáhnout mapy...nejdou..chtěj po mně kod
tak když multiplayer spustíš, tak na co ho chceš?
zdravím, hru jsem zakoupil v bazaru..když jsem si chtěl zahrát multiplayer..tak to po mně chtělo kod, zakoupil jsem ho tedy na playstation store...hru v multiplayeru už spustím ale kod nemám!!!!!
pomoc...ví někdo??
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.