Akční FPS

Battlefield: Bad Company 2 - BFBC2-hrát online (242)

• StefiCZ
    StefiCZpls no

Ok, přidám si tě.

• rothtomas
    rothtomasThom-S

StefiCZ - já to teď hraju dost můj nick najdeš na profilu :D

• StefiCZ
    StefiCZpls no
    1

Hrajete někdo ještě multiplayer? Mně 3ka nějak nebaví a tohle jsme se známým zase začali hrát s headsetem ve squadu a je to super :) Kdyby měl někdo chuť zahrát přidejte si mně - StefiCZ

• balino95
    balino95PS3 PLAYER

mňa tak BBC2 bavil, že som za 284 hodín dal rank 50 link [s7][s7][s7] BF3 je dobrý ale BBC2 sa mi na tú dobu páčil viac [s14]

• lukz899
    lukz899BFBC2 BEST
    1

Taky sem u týdle hry stávil pár set hodin [s6]link

• messie
    messieNeutrální

BC2 je po gran turismu 2 jediná hra u které sem strávil bezmála 500 hodin, nelituji...... byla to nejlepší herní doba u mě :) link

hlavně ten nůž musí být už tupej :D

• lukz899
    lukz899BFBC2 BEST

Taky si občas zahraju BFBC2.

• beeturbo
    beeturboRETRO

Tak jsem to po delší době spustil a skvěle se opět bavím [s12] Takže BF3 půjde na chvilku zase stranou [s16]

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️

zdravim taky zacinam hrat bbc2 kdo si chce zahrat online at si me prida psn id : MarcelCZE [s6]

• Till
    TillPonies

bez toho urážení konzole. Archonoxovo psn id: Archanox88

• Archanox
    Archanox

Komentář byl uzamčen

Příspěvek porušuje pravidla komunity.

• Sniper666
    Sniper666

Cuzek Dlouhane , toz muzes taky posla pozadavek do frendu. PSN ID Skubanek . gamerim BBC 2 dost casto :-) a uzi si dovcu.....

• TEKKENAK
    TEKKENAKJan

Kdo má zájem o tuto trofej tak mu klidně pomůžu id stejné jako tady.[s12]

• ConanVJ
    ConanVJP3D BEST!!

Tony jestli to nebudeš mít dřív než se sejdem na PS3, tak ti pomůžu

• TonyRocky
    TonyRocky

Chtěl bych taky udělat trofej 5x zabít frienda nožem. Je nás tady docela hodně tak se nějak domluvme. Nahoďte někdo nějaký termín, čas atd...

• dlouhan
    dlouhan

dík za dokazy, určitě se ozvu , a radovánky s přítělkyní , s ní je bžunda sama sobě [s16]

• WarNex
    WarNex

"tak po nějakých praštěných hrách ani nevzdechnu a užívám si radovánek s drahou polovičkou :" [s6][s6][s6]

• Plejstik3
    Plejstik3NEŘEŠ :-)

Dlouhán napsal... "Jo sorry, ale musel jsem dnes odjet na dovču se svou drahou polovičkou, takže mám na týden po hraní :(( "

Ježkovo brejle, proč tak smutně? :-) Já mít před sebou volbu - hrát hry nebo jet na dovolenou s přítelkyní - tak po nějakých praštěných hrách ani nevzdechnu a užívám si radovánek s drahou polovičkou :-) Tak si dovolenou parádně užijte a ne, že budeš celou dobu kecat o hrách :-D Mohlo by se taky stát, že se Tvoje drahá polovička změní na bývalou drahou polovičku.....tak bacha ;-)

• Sheva
    ShevaPS5

Klidně pošly požadavek do frendu :) PSn ID ShevaCZE

• ConanVJ
    ConanVJP3D BEST!!

Až se vrátíš z dovči, tak mi pošli Request. Nick mám jako tady ConanVJ

• dlouhan
    dlouhan

ahoj lidi, hraju battĺefield 2 bad company a potřeboval bych někoho do party, mám kámoše, který ho hraje jen občas, jsem na 35 levelu /180 odehraných hodin, snad nejsem levej. Mam i handsfree a jsem normální (nebodám a nestřílím vlastní lidi ve squadu). Jo sorry ale musel jsem dnes odjet na dofču se svou drahou polovičkou, takže mám na týden po hraní O:(( . PSN dlouhan

• SmartinS
    SmartinSHelloworld

Napsal jsem to tak schválně :D

• Lucius
    LuciusPan Masu

Ta trofej by se mi taky sikla.

• Till
    TillPonies

SmartinS: první část příspěvku "zigi, já ti s tím pícháním pomůžu.." je pro člověka neznajícího trofeje v battlefieldu hodně úsměvné :D:D

• SmartinS
    SmartinSHelloworld

zigi: Já ti s pícháním pomůžu, ale o prázdninách u PS3 skoro vůbec nejsem, tak mě ber jako poslední záchranu.

• zigi2846
    zigi2846.

Nepomoh by mi tu někdo s jednou trofejí prosím? Je zapotřebí knifnout 5 kámošů (jednoho kámoše 5x). S demolition man si ještě máknu[s6]

PSN: zigi2846

• balino95
    balino95PS3 PLAYER

musím sa pochváliť, pri ranku 42 - Score per Minute: 300 link [s14][s6][s6]

• Sheva
    ShevaPS5

Komentář byl uzamčen

• ConanVJ
    ConanVJP3D BEST!!

příště vynechejte nadávky, nebo si to vyřizujte přes PM. Post uzamykám

K příspěvku pod tímto: Už se zas uklidnime a vrátíme se ke klidné diskusi o BBC2 online. Chodí sem lidi, co se chtějí na něco zeptat, nebo se chtějí něco dozvědět a takovéto hádky a posty mimo diskusi je nezajímají. Dekuji

• zbynda2000
    zbynda2000zbynda2000

Komentář byl uzamčen

• Sheva
    ShevaPS5

jojo zbyndovi staty, se nedivím že jsou takové když se radši odpájí :)

• lukz899
    lukz899BFBC2 BEST

a co mám vidět na těh killech[s6]

• zbynda2000
    zbynda2000zbynda2000

lukz dobrá tedy nechám tě žít [s6]

• lukz899
    lukz899BFBC2 BEST

já to myslim ze srandy ty jeden

• zbynda2000
    zbynda2000zbynda2000

lukz přesnost na to ti prdím ale koukni na killy milej zlatej killy [s9][s6] navíc mám šit net O2 takže bych byl taky někde jinde [s16]

• lukz899
    lukz899BFBC2 BEST

jenom 36 procent já mám 259 procent [s6][s6]

• zbynda2000
    zbynda2000zbynda2000

lukz link [s9][s6]

• lukz899
    lukz899BFBC2 BEST

Moje přesnost zásahu (Accuracy) link [s6][s6][s6][s6]

• Till
    TillPonies

jo u 50tejch lvl je občas vidět nesmrtelnost :-) člověk do nich pálí ze všeho možnýho a oni neumřou. tuhle sme hráli proti slovákovi Mishovi a za hru jsem mu dal 5x nůž, kterej by kohokoliv jinýho zabil, ale jeho ne. vždycky se otočil a zabil mě. anebo jsem zase střílel z UAV do 50 lvl z kulometu a raketu a neubral sem mu ani setinu procenta, ve stejný hře to bylo u dalších dvou 50tejch lvl. ale je zajímavý, že u mě ani kámošů co to hrajou tohle nefunguje. další věc je, že člověka dokážou dát na 1 náboj přes celou mapu v normálním modu s UZI nebo PP - 2000...to už je na pováženou. jako proti nějakejm 50 levelum se dá hrát naprosto normálně, ale pak sou tady ti VIP 50tky. proti těm to nejde....přiznám, že proti někomu sem lama, ale když nejde zabít tankem, UAV, nožem....no každej si to domyslete.

jinak zamrzání hry, padání do menu anebo zásek zvuku se holt stávaj.

• lukz899
    lukz899BFBC2 BEST

demage to nezvyšuje dělat zbraně na platinu má jen bodovej smysl

• Sheva
    ShevaPS5

By mě zajímalo za co sem dostal jednu hvězdičku :D že by za pravdu :D ukažte mi někdo kdo nahraje takovou částku bodů a bude hrát normálně, žádny HeadShoty z respu na resp atd. :)

• lukz899
    lukz899BFBC2 BEST

těch 25549 nahrál asi za 5 minut

• Sheva
    ShevaPS5

tullvan: že vypadne zvuk je normální věc ;) a ty body..mno vidím to na boost ;)

• balino95
    balino95PS3 PLAYER

xxxxx - niekedy ano, a v poslednej dobe mi aj casto pri hrani bbc2 zamrza PS3 ... :/

• lukz899
    lukz899BFBC2 BEST

dřív to ale bylo po hodině ted to je jednou za 12 hodin

• Till
    TillPonies

nevýhoda těhle stránek je, že se daj aktualizovat jednou za 12 hodin....jinak co se týká přehlednosti tak v té vedou na celý čáře.

• ConanVJ
    ConanVJP3D BEST!!

lukz taky pěkný o těch jsem nevěděl :)

• lukz899
    lukz899BFBC2 BEST

tydle staty jsou taky dobrý link akorát se to aktualizuje jednou za 12 hodin

• ConanVJ
    ConanVJP3D BEST!!

Michalka: ty staty jsou fakt přesný. zkoušel jsem to. Když jsem je viděl poprvé, tak jsem si taky řikal, že je to divný, ale s porovnánim s PS3 statama to sedí :)

• MichalkaCZ
    MichalkaCZ

sice nemám pročkoukat jinam, ale pro někoho koho to hodně zajímá je to asi dobrý [s14]jen mi přijde divný, že se zbraněma se kterýma hraju,tak jako bych řekla, že s nima hraju mnohem víc než je tam psáno... ale taky se třeba pletu ...

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.