Hrajete někdo ještě multiplayer? Mně 3ka nějak nebaví a tohle jsme se známým zase začali hrát s headsetem ve squadu a je to super :) Kdyby měl někdo chuť zahrát přidejte si mně - StefiCZ
Dlouhán napsal... "Jo sorry, ale musel jsem dnes odjet na dovču se svou drahou polovičkou, takže mám na týden po hraní :(( "
Ježkovo brejle, proč tak smutně? :-) Já mít před sebou volbu - hrát hry nebo jet na dovolenou s přítelkyní - tak po nějakých praštěných hrách ani nevzdechnu a užívám si radovánek s drahou polovičkou :-) Tak si dovolenou parádně užijte a ne, že budeš celou dobu kecat o hrách :-D Mohlo by se taky stát, že se Tvoje drahá polovička změní na bývalou drahou polovičku.....tak bacha ;-)
ahoj lidi, hraju battĺefield 2 bad company a potřeboval bych někoho do party, mám kámoše, který ho hraje jen občas, jsem na 35 levelu /180 odehraných hodin, snad nejsem levej. Mam i handsfree a jsem normální (nebodám a nestřílím vlastní lidi ve squadu). Jo sorry ale musel jsem dnes odjet na dofču se svou drahou polovičkou, takže mám na týden po hraní O:(( . PSN dlouhan
příště vynechejte nadávky, nebo si to vyřizujte přes PM. Post uzamykám
K příspěvku pod tímto: Už se zas uklidnime a vrátíme se ke klidné diskusi o BBC2 online. Chodí sem lidi, co se chtějí na něco zeptat, nebo se chtějí něco dozvědět a takovéto hádky a posty mimo diskusi je nezajímají. Dekuji
Battlefield: Bad Company 2 - BFBC2-hrát online (242)
Ok, přidám si tě.
StefiCZ - já to teď hraju dost můj nick najdeš na profilu :D
Hrajete někdo ještě multiplayer? Mně 3ka nějak nebaví a tohle jsme se známým zase začali hrát s headsetem ve squadu a je to super :) Kdyby měl někdo chuť zahrát přidejte si mně - StefiCZ
mňa tak BBC2 bavil, že som za 284 hodín dal rank 50 link [s7][s7][s7] BF3 je dobrý ale BBC2 sa mi na tú dobu páčil viac [s14]
Taky sem u týdle hry stávil pár set hodin [s6]link
BC2 je po gran turismu 2 jediná hra u které sem strávil bezmála 500 hodin, nelituji...... byla to nejlepší herní doba u mě :) link
hlavně ten nůž musí být už tupej :D
Taky si občas zahraju BFBC2.
Tak jsem to po delší době spustil a skvěle se opět bavím [s12] Takže BF3 půjde na chvilku zase stranou [s16]
zdravim taky zacinam hrat bbc2 kdo si chce zahrat online at si me prida psn id : MarcelCZE [s6]
bez toho urážení konzole. Archonoxovo psn id: Archanox88
Komentář byl uzamčen
Příspěvek porušuje pravidla komunity.
Cuzek Dlouhane , toz muzes taky posla pozadavek do frendu. PSN ID Skubanek . gamerim BBC 2 dost casto :-) a uzi si dovcu.....
Kdo má zájem o tuto trofej tak mu klidně pomůžu id stejné jako tady.[s12]
Tony jestli to nebudeš mít dřív než se sejdem na PS3, tak ti pomůžu
Chtěl bych taky udělat trofej 5x zabít frienda nožem. Je nás tady docela hodně tak se nějak domluvme. Nahoďte někdo nějaký termín, čas atd...
dík za dokazy, určitě se ozvu , a radovánky s přítělkyní , s ní je bžunda sama sobě [s16]
"tak po nějakých praštěných hrách ani nevzdechnu a užívám si radovánek s drahou polovičkou :" [s6][s6][s6]
Dlouhán napsal... "Jo sorry, ale musel jsem dnes odjet na dovču se svou drahou polovičkou, takže mám na týden po hraní :(( "
Ježkovo brejle, proč tak smutně? :-) Já mít před sebou volbu - hrát hry nebo jet na dovolenou s přítelkyní - tak po nějakých praštěných hrách ani nevzdechnu a užívám si radovánek s drahou polovičkou :-) Tak si dovolenou parádně užijte a ne, že budeš celou dobu kecat o hrách :-D Mohlo by se taky stát, že se Tvoje drahá polovička změní na bývalou drahou polovičku.....tak bacha ;-)
Klidně pošly požadavek do frendu :) PSn ID ShevaCZE
Až se vrátíš z dovči, tak mi pošli Request. Nick mám jako tady ConanVJ
ahoj lidi, hraju battĺefield 2 bad company a potřeboval bych někoho do party, mám kámoše, který ho hraje jen občas, jsem na 35 levelu /180 odehraných hodin, snad nejsem levej. Mam i handsfree a jsem normální (nebodám a nestřílím vlastní lidi ve squadu). Jo sorry ale musel jsem dnes odjet na dofču se svou drahou polovičkou, takže mám na týden po hraní O:(( . PSN dlouhan
Napsal jsem to tak schválně :D
Ta trofej by se mi taky sikla.
SmartinS: první část příspěvku "zigi, já ti s tím pícháním pomůžu.." je pro člověka neznajícího trofeje v battlefieldu hodně úsměvné :D:D
zigi: Já ti s pícháním pomůžu, ale o prázdninách u PS3 skoro vůbec nejsem, tak mě ber jako poslední záchranu.
Nepomoh by mi tu někdo s jednou trofejí prosím? Je zapotřebí knifnout 5 kámošů (jednoho kámoše 5x). S demolition man si ještě máknu[s6]
PSN: zigi2846
musím sa pochváliť, pri ranku 42 - Score per Minute: 300 link [s14][s6][s6]
Komentář byl uzamčen
příště vynechejte nadávky, nebo si to vyřizujte přes PM. Post uzamykám
K příspěvku pod tímto: Už se zas uklidnime a vrátíme se ke klidné diskusi o BBC2 online. Chodí sem lidi, co se chtějí na něco zeptat, nebo se chtějí něco dozvědět a takovéto hádky a posty mimo diskusi je nezajímají. Dekuji
Komentář byl uzamčen
Napsat komentář
Pro přidání komentáře se přihlas.