Akční FPS

Battlefield: Bad Company 2 - BFBC2-hrát online (242)

• StefiCZ
    StefiCZpls no

Ok, přidám si tě.

• rothtomas
    rothtomasThom-S

StefiCZ - já to teď hraju dost můj nick najdeš na profilu :D

• StefiCZ
    StefiCZpls no
    1

Hrajete někdo ještě multiplayer? Mně 3ka nějak nebaví a tohle jsme se známým zase začali hrát s headsetem ve squadu a je to super :) Kdyby měl někdo chuť zahrát přidejte si mně - StefiCZ

• balino95
    balino95PS3 PLAYER

mňa tak BBC2 bavil, že som za 284 hodín dal rank 50 link [s7][s7][s7] BF3 je dobrý ale BBC2 sa mi na tú dobu páčil viac [s14]

• lukz899
    lukz899BFBC2 BEST
    1

Taky sem u týdle hry stávil pár set hodin [s6]link

• messie
    messieNeutrální

BC2 je po gran turismu 2 jediná hra u které sem strávil bezmála 500 hodin, nelituji...... byla to nejlepší herní doba u mě :) link

hlavně ten nůž musí být už tupej :D

• lukz899
    lukz899BFBC2 BEST

Taky si občas zahraju BFBC2.

• beeturbo
    beeturboRETRO

Tak jsem to po delší době spustil a skvěle se opět bavím [s12] Takže BF3 půjde na chvilku zase stranou [s16]

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️

zdravim taky zacinam hrat bbc2 kdo si chce zahrat online at si me prida psn id : MarcelCZE [s6]

• Till
    TillPonies

bez toho urážení konzole. Archonoxovo psn id: Archanox88

• Archanox
    Archanox

Komentář byl uzamčen

Příspěvek porušuje pravidla komunity.

• Sniper666
    Sniper666

Cuzek Dlouhane , toz muzes taky posla pozadavek do frendu. PSN ID Skubanek . gamerim BBC 2 dost casto :-) a uzi si dovcu.....

• TEKKENAK
    TEKKENAKJan

Kdo má zájem o tuto trofej tak mu klidně pomůžu id stejné jako tady.[s12]

• ConanVJ
    ConanVJP3D BEST!!

Tony jestli to nebudeš mít dřív než se sejdem na PS3, tak ti pomůžu

• TonyRocky
    TonyRocky

Chtěl bych taky udělat trofej 5x zabít frienda nožem. Je nás tady docela hodně tak se nějak domluvme. Nahoďte někdo nějaký termín, čas atd...

• dlouhan
    dlouhan

dík za dokazy, určitě se ozvu , a radovánky s přítělkyní , s ní je bžunda sama sobě [s16]

• WarNex
    WarNex

"tak po nějakých praštěných hrách ani nevzdechnu a užívám si radovánek s drahou polovičkou :" [s6][s6][s6]

• Plejstik3
    Plejstik3NEŘEŠ :-)

Dlouhán napsal... "Jo sorry, ale musel jsem dnes odjet na dovču se svou drahou polovičkou, takže mám na týden po hraní :(( "

Ježkovo brejle, proč tak smutně? :-) Já mít před sebou volbu - hrát hry nebo jet na dovolenou s přítelkyní - tak po nějakých praštěných hrách ani nevzdechnu a užívám si radovánek s drahou polovičkou :-) Tak si dovolenou parádně užijte a ne, že budeš celou dobu kecat o hrách :-D Mohlo by se taky stát, že se Tvoje drahá polovička změní na bývalou drahou polovičku.....tak bacha ;-)

• Sheva
    ShevaPS5

Klidně pošly požadavek do frendu :) PSn ID ShevaCZE

• ConanVJ
    ConanVJP3D BEST!!

Až se vrátíš z dovči, tak mi pošli Request. Nick mám jako tady ConanVJ

• dlouhan
    dlouhan

ahoj lidi, hraju battĺefield 2 bad company a potřeboval bych někoho do party, mám kámoše, který ho hraje jen občas, jsem na 35 levelu /180 odehraných hodin, snad nejsem levej. Mam i handsfree a jsem normální (nebodám a nestřílím vlastní lidi ve squadu). Jo sorry ale musel jsem dnes odjet na dofču se svou drahou polovičkou, takže mám na týden po hraní O:(( . PSN dlouhan

• SmartinS
    SmartinSHelloworld

Napsal jsem to tak schválně :D

• Lucius
    LuciusPan Masu

Ta trofej by se mi taky sikla.

• Till
    TillPonies

SmartinS: první část příspěvku "zigi, já ti s tím pícháním pomůžu.." je pro člověka neznajícího trofeje v battlefieldu hodně úsměvné :D:D

• SmartinS
    SmartinSHelloworld

zigi: Já ti s pícháním pomůžu, ale o prázdninách u PS3 skoro vůbec nejsem, tak mě ber jako poslední záchranu.

• zigi2846
    zigi2846.

Nepomoh by mi tu někdo s jednou trofejí prosím? Je zapotřebí knifnout 5 kámošů (jednoho kámoše 5x). S demolition man si ještě máknu[s6]

PSN: zigi2846

• balino95
    balino95PS3 PLAYER

musím sa pochváliť, pri ranku 42 - Score per Minute: 300 link [s14][s6][s6]

• Sheva
    ShevaPS5

Komentář byl uzamčen

• ConanVJ
    ConanVJP3D BEST!!

příště vynechejte nadávky, nebo si to vyřizujte přes PM. Post uzamykám

K příspěvku pod tímto: Už se zas uklidnime a vrátíme se ke klidné diskusi o BBC2 online. Chodí sem lidi, co se chtějí na něco zeptat, nebo se chtějí něco dozvědět a takovéto hádky a posty mimo diskusi je nezajímají. Dekuji

• zbynda2000
    zbynda2000zbynda2000

Komentář byl uzamčen

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.