Akční FPS

Battlefield: Bad Company 2 - BBC2 - Demolition Man (28)

• Martas12
    Martas12Martas1283

Pokud jeste nekdo nema, tak jako ja, tak se muzeme domluvit a zkusit tuto trofej udelat?

• Stein88
    Stein88

muj nick je Mara90CZ

• lukz899
    lukz899BFBC2 BEST

Demolition killy jsou dost jednoduchý už jich mám 148

• poutnik36
    poutnik36hádankář

tuhle trofej jsem dělal v módu Squad Rush, většinou tam nikdo nebyl, tak jsem počkal až někdo příjde a napsal mu onu známou větu: Can you help me?, no a pak to šlo samo [s6][s6][s6]

• Kanive
    KaniveIDontKnowU

vy jste marný :D udělal jsem všechny ajchy (72) aniž bych se s někym musel domlouvat

• REK-CZ
    REK-CZ

>>WICK: jasan. Jen pres ten private match bys to asi neudelal :)

• WICK
    WICK0

Majkl: Na Arica harbour se mi nepovedl ani jeden ale to je tím že tam jsem vždy hral s dobrejma hráčema a hlavně je tam moc baráků tak nikdy nevíš kde kdo je =D

• Majkl
    Majkl

Souhlas, taky jsem většinu killů udělal na white pass. Vždy jsem naházel C4 na roh a pak do půlky nejdelší zdi, odběhl a odpálil, většinou tam někdo byl. Pak to jde ještě na arica harbor.

• WICK
    WICK0

Taky jsem to chtěl udělat přes Private Match. Ale pak jsem si šel tvrdě za svým (jak by řekl REK-CZ) a za 4 hodiny jsem si udělal všech 20 demolish klils. Hlavně to chce dobrou taktiku poradim. Vemte si assasaluta s C4 a podporou exploze a víc munice. Pak Squad deathmatch a mapu Whitepass tam jsou 4 dvoupatroví baráky. V nich vyběhněte do prvního patra a do každýho rohu dejte jednu C4 a dvě na zem(když máte nastavení jak jsem doporučil barák jde zaručeně k zemi). Pak jestli jste si jistí že na půdě je sniper tak odpalte. Když ne tak si někam zalezte a číhejte. Nejlepší je když vás to hodí na mapu s nováčkama to jenom vyhohodíte barák do vzduchu a když jsou hrači blbý tak tam sami vlezou =D

• maro16
    maro16ϟƘƦƖןןΣx

chce to jenom 24hod poctiveho hrani a je to doma...pokud to chcete kvuli platiny tak to chapu, ze se domlouvate, ale kdyz vas hra bavi tak proc to chcete mit hned hototve?? o tom to je snazit se a ne ze se z nekym domluvite a udelate ji:)

• REK-CZ
    REK-CZ

Ale ono to jde i tak, jen za to chce poradne vzit, mit tym dobrych lidi a jit tvrde za svym :)

• 🎥MistrJakub🎥KONDAR
    🎥MistrJakub🎥PS VLÁDNE

takže se to ruší pač jsem zjistlil že v private match nejde udělat tato trofej

• orpheus81
    orpheus81

než se domluvíte už by jste to měli sami dávno hotový . je to otázka 1-2 večerů . Dej te si white pass stanoviště B . Jsou tam dvě budovy do kterych pořád někdo leze . nastavte si dvojnásobek C4 a větší destrukci . Vem te c4 a dej te do každého rohu na strop . pak se někde schovejte a čekejte až tam nalezou . po pár pokusech zjistíte kam ty c4 přesně dát aby barák šel dolů . pak už je to brnkačka . pokud dojde c4 vem te tank nebo ten vrtulníček a miřte do výšky kde je strop v 1 patře .pokud je barák narušen tak mu stačí jedna rána pokud ne tak dve do protilehlejch rohů a jde k zemi .

• WICK
    WICK0

Lepší je assalut s C4 a podporou explosives tím shodíš ten dvou patrovej barak na jeden zadach 6 Cčtyřek

• 🎥MistrJakub🎥KONDAR
    🎥MistrJakub🎥PS VLÁDNE

tak vseci budou sniperi a bude se to nicit c4

• djxtacy
    djxtacydeejay

Mistrjakub: no ještě mě to není tak uplně jasný, jak to uděláme, aby si každý přišel na svý a aspoň k nějakýmu demolition killu se dostal, ale snad to konečně vyjde [s14]

• kamilpetras
    kamilpetrasPS5+XsX

Muzu vedet co budem presne delat aby jsme tu podelanou trofej dostaly???

• 🎥MistrJakub🎥KONDAR
    🎥MistrJakub🎥PS VLÁDNE

no tak já bych to udělal tak že ve středu kolem 18:00 pač jsem na koupáku a založil bych private match a systém by byl takové že by začínali Utočníci a tam by se střídaly a budou všechy budovy sundané zničíte M-com stanice a jde se dál mapa bude na té poušti a budovu ničí ten kdo je jako první v tabulce ze začátku tak si to pamatujte

• WICK
    WICK0

mistrjakub: ve Friendu mě máš taktéž se hlásím pro jistotu PSN ID: Wickous

• djxtacy
    djxtacydeejay

Aaaa....vidím že nějaká dobrá duše rozdávala mínuska [s6] Na to mě napadá jen jedno pořekadlo starší..."jak málo stačí k dětské radosti" [s14] [s14] [s14] Jinak pro zbytek světa, co chce hrát-já hraju BBC skoro každej den, je nás celkem dost velká banda CZ+SK, takže není problém se domluvit [s6]

• 🎥MistrJakub🎥KONDAR
    🎥MistrJakub🎥PS VLÁDNE

tak je nás dost zítra upřesním datum a system jak to bude fungovat

• djxtacy
    djxtacydeejay

Já to taky pořád ještě nemám...snažím se jak blázen, a prostě nemám štěstí [s8] Klidně si mě přidejte, zahraju rád, jen je to potřeba nějak rozumně zorganizovat. Posledně když jsem to s někým zkoušel, tak se to nějak zvrhlo, jeden to začal kazit a střílet ostatní, tak jsme to přerušili...Můj nick je "dj-x-tacy"

• kamilpetras
    kamilpetrasPS5+XsX

taky zahraju nick KP-Sniper-CZE

• Majkl
    Majkl

Též se hlásím, také mi chybí. Můžu každý den, mám prázdniny.

• 🎥MistrJakub🎥KONDAR
    🎥MistrJakub🎥PS VLÁDNE

no tak pravděpodobně to bude ve úterý nebo ve středu ale je nás málo

• Gabrieluss
    GabrielussBF4@PS4

Inženýr, RPG, upgrade na množství a sílu výbušnin, mapa Nelson Bay, první M-COM station v domě ve druhém patře. GL

• Stanley-man
    Stanley-manPS5

Taky mi ta trofej chybi :-D, Stanley-man

• 🎥MistrJakub🎥KONDAR
    🎥MistrJakub🎥PS VLÁDNE

Ahoj lidi potřebuji píchnout a asi nejsem jediný scháním 7 lidi co by mi pomohlo s trofejí a naoplátku zas já jim tak pište své ID a domluvíme se.

Všem účastníkům budu moc moc vděčný

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.