Akční FPS

Battlefield: Bad Company 2 - Battlefield Bad Company 2 (1738)

• gauntl3t
    gauntl3tRadio_Tau_Ceti
    1

Dnes rano sa zacala internetmi sirit zatial neoverena senzacia o tretom pokracovani na rok 2018! Obdobie by malo byt Vietnam, post-Vietnam, studena vojna a engine ako aj cela herna mechanika by mala byt prevzata z BF4 a hlavne ziadne microtransakcie ako v BFronte.

• WL520GC_sHUj
    WL520GC_sHUj

Opět otázka jako předešlí :-)

HRAJE JEŠTĚ NĚDKO Z CZ ONLINE

Jako žije to tam dost, ale mě stačí dvě trofeje a potřeboval bych pomoct :-)

• IggyKure
    IggyKureIggyKure

Hraje to ještě někdo?

Šlapou vůbec servery? :)

A měl by někdo zájem o vzájemnou pomoc s trofejema?

• beeturbo
    beeturboRETRO

Pokud je účet stejný, měl by jsi to tam mít.

• sisaCZE
    sisaCZEUps...

Jo tak to jsem si aktivoval. protože sem limitovanou edici měl. Ale kvůli yoldu mam novou konzoli. budu to mít na tom mojem účtě ve hře ? Nic v download listu nemam ze sem cokoliv stahoval k BF2.

• beeturbo
    beeturboRETRO
    1

Online pass tam není jak psal Kanive. Byl u limitované edice jen VIP pass, který ti otevíral další mapy.

• Kanive
    KaniveIDontKnowU
    1

online pass tam není

• sisaCZE
    sisaCZEUps...

Je vtom battlefildu nejakej online pass ? Kupoval sem si ho kdyz vysel a pak sem ho prodal. Ale ve svem download listu sem ten pass nenasel. Myslim si ale ze u teho byl. Jak je to teda ? :)

• lukz899
    lukz899BFBC2 BEST

[s6][s6]

• ConanVJ
    ConanVJP3D BEST!!
    1

Tak si vyndej zápisníček abys zas měl při nových přírustcích u čeho honit.....

Jinak taky to občas zahraju, ten BF3 mě fakt vůbec netáhne

• lukz899
    lukz899BFBC2 BEST
    1

tvl to bude dog tagů [s6][s6]

• beeturbo
    beeturboRETRO

Měl bych další dva... [s6]

PSN: Klokain

PSN: THE_FRAJER_SK

• messie
    messieNeutrální

tak doufám že se nás dost najde :) zatím se všichni přídávejte postupně do friend listu a počítám že by sme mohli vždycky kolem 8 večerní začít

muj psn : zadekson

• sisaCZE
    sisaCZEUps...

Ja se taky pridam :) ted sem to na aukru koupil za 170 :)

• beeturbo
    beeturboRETRO

Tak nakonec to tedy zas pořídím, takže se hlásím taky PSN: Beeturbo30

• lukz899
    lukz899BFBC2 BEST

tvl že bych si taky sváma občas zahrál abych nesbíral nový dog tagy od čechů [s6][s6]

• lukz899
    lukz899BFBC2 BEST

normal hraje dost lidí HC nehraje nikdo

• messie
    messieNeutrální
    1

tak všichni kdo budete mít zájem, tak sem napište, pokud do příštího víkendu seženeme minimálně 20 hráču tak by sme to mohli rozjet, zatím sme dva [s6]

• Pavlicek09
    Pavlicek09B.O.R.E.C.

Till: Já vím..nějaký už jsem nasbíral..však ono to půjde:)

messie: hele,já do toho rozhodně jdu..moje PSN: jedna2honzajde

• messie
    messieNeutrální

napadlo mě, co kdyby se tady dalo dohromady 24 lidí co má bc2 a třeba by sme 3x až 4x do tydne dali na večer kolem dvou hodinek match? pokud tu hru ještě tolik lidí má :)

• Till
    TillPonies

Pavlíček: ta se docela blbě dělala i když byly plný mapy :D takže hodně štěstí :D

• Pavlicek09
    Pavlicek09B.O.R.E.C.

Taky mě to napadlo...aspoň bych si dodělal tu trofej co na ni potřebuješ demolish kill[s14]

• Hromotluk
    Hromotluknezávislý

že bych se k tomu taky vrátil?....

• Till
    TillPonies

upřímně řečeno, začali jsme to hrát se sailogem znovu a i když je tady Bf3, tak mě hodně překvapila účast hráčů. hráli jsme rush na normal a vždycky to někoho našlo. min. třeba 8 na 8. HC nikdo nehraje.

• beeturbo
    beeturboRETRO

Tak to je škoda, měl jsem chuť se trochu zas k tomu vrátit [s13] Ale asi se na to vyprdnu [s8] Díky za odpověď.

• messie
    messieNeutrální

sem tam to zapnu, ale účast je nic moc, jednou je 10 na 10 a jindy zase 4 na 4....nebo konečně když se naplní server a změní se mapa třeba na atacama desert tak se jich 70% odhlásí.....tahle hra je už za vrcholem, velká škoda.....doufám že zní bude klasika jako 1943[s14]

• beeturbo
    beeturboRETRO

Ten kdo tuhle pecku ještě hraje se chci zeptat, jaká je účast na mulťáku? Vyplatí se to ještě pořídit, aby si člověk zas pořádně zahrál? Mám chuť se zas k tomu vrátit [s16]

• Predator
    Predator

Tak to jsem byl na tom už docela dobře že jsem měl rank kolem 30...

• lukz899
    lukz899BFBC2 BEST

Predator nejvyšší rank v BFBC2 je 50 a abys ho dosáhl musíš nahrát 5 400 000 bodů.

• Predator
    Predator

Vím že to bude hodně blbá otazka , ale jaký je nejvyšší rank na BFBC2?

PS: hrával jsem na PC do levelu 30 nebo ňák tak. [s8]

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.