Akční FPS

Battlefield 4 - War continues (546)

• gauntl3t
    gauntl3tRadio_Tau_Ceti
    2

Po tom čo sa objavili správy že EA musela po oznámení nového dielu čeliť zvýšenej aktivite a posilniť kapacity herných serverov som zo vedavosti nahodil základnú hru bez DLC len aby som sa pozrel ako na tom je PS4. Servery naozaj plné ako za starých dobrých čias, aj tie so všetkými DLC. Tak som ich dodatočne stiahol a skysol som u toho na pár hodín. Tá hra ma zas totálne pohltila a išlo to samé jedna mapa za druhou, kráľovská zábava aj po tých rokoch.

• dzip
    dzipPS5 PRO

@Marsam89CZE: Pokud by byl, tak predpokladam ze to bude jen singl.

• Marsam89CZE
    Marsam89CZETLOU II ❤️

@nemik 96: Tak BF3 na PS3 v HC módu to bylo neskutečný, tolik zábavy 😁 někde jsem nedávno slyšel nějaký zvěsti ze by mohl být remaster trojky.

• JohnDoe82CzKONDAR
    JohnDoe82CzMy name is Neo.

Já bych si dal BBC2 nebo BF3, ale to už asi moc lidí nehraje.Ty byly prostě nejlepší

• Marsam89CZE
    Marsam89CZETLOU II ❤️

Najde se tu ještě někdo kdo hraje PS4 verzi? Mám nahráno i v BF1 a BF5, ale chytla mě nostalgie a instaluju čtvrtý díl. Nejsem kdoví jak dobrej hráč, ale série BF je můj nejoblíbenější multak od dob PS3

• Maxyking
    MaxykingResistance

Zdravím, koupil jsem základní verzi v akci asi před půl rokem a teď je tam premium edice za pár kaček, tak to chci koupit kvůli mapam ale píše mi to, že už hru vlastním.. Dá se to nějak obejít aby si historie transakcí nepamatovala koupi základní verze před půl rokem? Nebo je snad jiná možnost?Díky za rady

• kana92
    kana92

Už jste někdo resetoval statistiky? Smaže se všechno,nebo level zůstane?

• RAJO
    RAJOVAJO

Aj na PC su vsetky zadarmo.🤘

• DE23K
    DE23KXboX

A To platí pro všechny platformy!!!!

• ruttt
    rutttPS5
    2

Kdyby náhodou někdo ještě nemel...Na ps store všechny DLC mapy zdarma do 19.9. a to už se vyplatí :)

• 426kahemi
    426kahemi

Tak už cajk, pomohl "Restore Licences" v PS menu, ale až napodruhé :)

• 426kahemi
    426kahemi

Borci, nemáte někdo stejný issue jako já, že mi to nabízí u všech dodatků "buy DLC", ale po rozkliknutí hláška "Content not found" ? A přitom mám koupeno Premium... Díky

• Unholyu
    Unholyu;)

Zvazuju ze to zacnu zase hrat nez vyjde bf 1 nepripoji se nekdo na xboxu

• RAJO
    RAJOVAJO

Hosi aj vam niekedy ten mp tak neuveritelne seka?Niekedy sa to vobec neda hrat. Niekde som pocul ze to moze byt serverom. Je to mozne? Ale hra ma neskutocne chytila 🤘

• nomad-cz
    nomad-cz
    1

Jde o to jak hráči spolupracujou,pokud si pomáhaj,tak se ti hra zalíbí.Pokud to tam hraje kdejakej debil,kterej dělá naschvály,tak je to o nervy.Já měl bf4 asi 14 dní a během hraní jsem tam poznal jen 2 normální lidi a z toho jeden byl slovák a druhej němec,no a zbytek byl plnej idiotů.

• Unholyu
    Unholyu;)
    1

zvlastni jak toto nekdo muze napsat bf 4 sracka... no nevim no

• Munky
    Munky
    4

Co to meleš? Když jseš lama,tak nehraj fps

• snowm4n
    snowm4n
    9

Tak jsem si ted ze zvedavosti stahnul B4 a muzu rict, ze me sere tech 140,- co to stalo. Vetsi sracku jsem nehral - du blejt

• elpaulo
    elpauloelpaulo
    1

Hosi potreboval bych pomoc s nejakyma trofejema v multiplayeru hlavne ty zabiti 45 killu s M1911.. kdo by byl ochotny tak si me pridejte na ps4, nick: pavelvavra14 ..snad se nekdo najde :)

• DarkEyE
    DarkEyE
    21

Ja bych je jeste chvili hejtil...

• panzpohadky
    panzpohadky808
    2

Já už bych to nechal a dál už to neřešil chlapi ... Co ? Každý si stejně myslí to svoje .

Nebo založme nové vlákno

• johnyitalKONDAR
    johnyitalAu Rat
    1

Tak v zásadě je asi možná jedno, s čím kdo hraje, já osobně, kdybych si nedej bože připojil myš a klávesnici, tak bych neujel,neušel a neuletěl ani metr.Byl bych zkrátka marnej. Já spíš mám problém s tím spojením PC a konzolí v některých hrách. Ve War Thunder mě to vyloženě sere. Jako neříkal bych nic, kdybych neměl v čistě konzolovce Birds of Steels, léta hraní a maximální level, ale takhle ve mně někteří PC hráči vzbuzují podezření. A i jsem na jejich fórech četl, že si schválně dávaj grafiku na low, takže se jim některé objekty nevykreslují. Pak se divím, že jí dostanu i mezi baráky z velké dálky.A těch prasáren, co jsem tam už zažil, se v té čisté konzolovce taky neděli. Takže ,já jsem spíš pro konzoli a gamepad.Mám rád vibrace a to když člověk ten výstřel cítí. Klávesnice a myš jen na strategie.

• sisaCZE
    sisaCZEUps...

Je to hlupák

• jarousssss
    jarousssss
    2

DarkEye co mas za problem je kazdyho vec jestly hraju na gamepadu nebo na mysi. ikdybych hral bf na volantu tak je to moje vec. a tobe to muze byt uplne u prdele. a pestan urazet

• destrucTORR
    destrucTORR
    1

Teda, vy to hodně žerete :D Vzhledem k tomu, že na konzolích 99% lidí hraje s defaultně nastaveným aim assistem a myš a klávesnice není u hry podporována, neřekl bych, že to z vás udělá lepšího střelce. Nezkoušel jsem to sám, ale hrál jsem dlouho s kamarádem, který u BF používal myš a nedal se poznat rozdíl. Podle jeho slov je navíc celkem složité nastavit na ps4 rozumnou citlivost a pokud někomu nesedí joystick, proč ne. Buď mi FPS hry jdou nebo ne. Pak už je jedno, co mám v ruce, nebo co je za cd v mechanice.

• DarkEyE
    DarkEyE

^^proste debil...skoda dal neco psat na urovni

Nicmene i kdyz jsi dusevne slaby tak ti napisu nasledujici. Az si vemes tovarni klavesnici s mysi a zapojis ji do Ps4 a pojede ti v normalnim hernim rezimu Bf4 tak ja ti reknu ano je to v poradku. Protoze to Sony, potazmo Microsft dovoli. Ale ve chvili ksy ty si koupia konverzi za 4 000,- k tomu aby si tuto neschopnost konzole ojebal. Tak si pro mne hloupy clovek. Rozumis tomu? Az to bude nativni funkce konzole tak to bude pocitac a ne konzole kde se hry hrajou na gamepadu.

• jarousssss
    jarousssss
    32

a kdo urcuje co je dovolene ty urcite ne. kdyby to tak vadilo tak si microsoft i sony nejak osefujou ne.to ze ti to vadi je tvuj problem.

• DarkEyE
    DarkEyE
    32

Jedno na cem hrajes je mozna tak v pripadech kdy hra s tim pocita - respektive ti umoznuje hrat na dovolenem prislusenstvi. Dnes uz napr ve vetsine zavodnich her je rozdeleni v kompetitivnim multiplayeru na skupiny hracu s gamepadalem a volantem.A pokud si koupis nejaky neoficialni zarizeni ktery ti umoznuje pouzit klavsnici a mys ve hre ktera na to uzpusobena, potazmo hrajes MP na ranked serverech tak si pro mne ojebavac a mrvitel hry.To je jak kdybych si na Pc stahl wall hack ci aimbota a rikal ze je to ok, protoze jsem si to tam stahl.

• jarousssss
    jarousssss
    1

koupil uz pred rokem. ja si tu nehonim ego ze jsem lepsi. ani nejsem hraju pro zabavu

• panzpohadky
    panzpohadky808
    1

Jarouši,klidně si tu klávesnici kup,mě je to uplně jedno ... Stejně budeš hořet jak papír .

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.