Akční FPS

Battlefield 4 - problém se SP (24)

• marek25
    marek25marek25

Nemel jsem ten ucet u ea to byl problém nevěděl jsem to díky za info

• TEKKENAK
    TEKKENAKJan

pokud' chceš hrát hry od EA online musíš si vytvořit ORIGIN účet,hra by ti to měla nabídnout

• romo
    romo

Marek25 ..pokud myslíš na PS4,tak musíš mít zaplaceno PS+ ..nebo si tam aktivovat dva dny zdarma co tam EA nabízí..a nejsem si jistej,jestli musíš být přihlášen na Battlelogu

• marek25
    marek25marek25

Jak se připojim do multaku vůbec mi to nejde píše to ze musím byt připojeny v psn a to jsem a k ea nejsem to musím taký

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Taky mám trochu problém.Nějak se mi nedaří konzoly připojit k psn tak sem chtěl zahrát single a po hezkym filmečku už tu mám asi 15 minut černou obrazovku,slyšim střílení a pořád tam někdo fuckuje ale kde nic tu nic.To hraju s pytlem na hlavě nebo co?

• Kanive
    KaniveIDontKnowU

jimbo hrál jsem bf a kecal v párty až 8 lidma a měl jsem spíš problém rozeznat kdo co řiká, když začne mluvit 5 lidí najednou, tak to prostě nejde. Když jedem ve třech tak je to ok, hs jede bez problémů

• Jimbo
    JimboJimbo
    1

REK-CZ máš absolutní pravdu a já jsem na tom velmi podobně. Děje se mi to každou chvilku to, co tady popisuješ [s1] Ale spíš se zeptám...Když hrajete MP s kámošem nebo více lidma a mluvíte přes HS, tak to taky není tak dobrý jak by mělo být? Většinou slyším každý 3-5 slovo a proto mi přijde, že zatím to nemá význam, kecat přes HS. Právě to samý bylo u Bf3 ze začátku, ale jedna z prvních oprav to hned vyřešila a u Bf4 mi přijde jakoby se na to vy*rali zatím, protože už to je nějaká doba co je hra venku a stále pořádný opravy nikde...

• REK-CZ
    REK-CZ
    4

Lagovani se mi snizilo z asi 20% na 5%, takze uz celkem pohoda, zrejme pomohl update, protoze s netem jsem nic nedelal, akorat jsem si tedy dal do vyberu serveru podminku only Evropa.

Jenze stejne mam obcas takovy divny pocit. Nejsem samozrejme zadny dokonaly terminator a casto se sam sobe smeju, co vsechno netrefim, ale nekdy to proste vypada, jakoby se mi hra odehravala se sekundovym zpozdenim. Treba po me nekdo strili, ja zabehnu za zed a tam me stejne oddela. Nebo jsem od vsech na jednu ranu i na normal. Zatimco ja do nich musim vystrilet pulku zasobniku, jim staci udelat "pliv" a padam. Kdyz pak nekoho prekvapim a on se v behu stihne otocit a picnout me zatimco to do nej hustim ze tri metru, tak to rozhodne na zabave neprida. Mezi hrami mam obrovske rozdily. V nekterych vladnu, mam pocit, ze po jedne rane padaji oni a v pohode to tam sjedu s K/D 4/1, v jinych si neskrtnu.

Ovsem muze to byt i skillem. Proste kdyz jsou u protivnika ctyri generalove, tak je to znat a obcas si rikam, jak to delaji... ale ten divnej pocit tam obcas proste je...

• Alias
    Alias
    2

Ty si myslis ze jsou asi vsichni uplne blby a maj vytacenej net jeste od telecomu ne?...[s10] Umis cist, pisu ze net mam v poradku, u zadny jiny hry tohle nedela ani to prasivy CoD...

PS: Nejsem jedinej kdo ma s timhle problem.

• Vojta_cz
    Vojta_cz
    2

S tim vymazem SP jsem na tom stejne. Dohral jsem singl a po case jsem zjistil, ze savy jsou pryc. Hra mi nelaguje, bezi jak ma. Na nextgen nemuzete mit pripojeni z Mindzapuru pres dvojlinku... Zajistete si poradny pripojeni a pripojte k PS4 kabel, ne wifi a nebude vam to lagovat.

• Alias
    Alias

U BF3 mozna byly problemy, ale jeste nikdy jsem nevidel aby nejaka FPS takhle lagovala i kdyz mas net v poradku a tentokrat se neda rict ze by konzole makala na hranici svych moznosti...takze asi tak. [s4]

• Jimbo
    JimboJimbo

Alias [s6][s6][s6]

Je pravda, že Bf3 už teď jede bez problémů dá se říct, ale pamatuju, když jsem ho kupoval hned týden po vydání, tak tam taky bylo spousta problémů hlavně v MP, ale trvalo to chvilku a postupně začali ty největší problémy odstraňovat. u Bf4 to trvá za prvé hrozně dlouho a za druhý...Takovej velkej Bug jako je ten co tu řešíme...to jsem ještě neviděl! [s3]

• Gmok4
    Gmok4PS+indiáni

[s15][s6] Když někdo ví jak na to tak tady nemusí pořád stresovat.

• Alias
    Alias
    1

To udelali v Dice aby se prodlouzila kratkost kampane :D

• Readdy_B
    Readdy_BGAME OVER

přesně, jednou jedinkrát jsem na PS3 zapnul MP, který vypadl po 17 vteřinách, kdy jsem se ani nedostal do hry a SP sejf v prdeli, podruhé se mi SP sejf smazal prostě jen tak, abych se nenudil a začal hrát znovu potřetí[s6] raději hraju BF3, který po letech jakžtakž funguje[s8]

• geobbu
    geobbuWHO CARES
    1

Ano. To se ukládá jako informace na Battlelog. Save s tím nemá souvislost.

• Jimbo
    JimboJimbo

A zbraně a všechno co sis otevřel do Mulťáku ti už pak zůstalo Jamie? :)

• Jamie
    JamieJamieCZECH

Nejlepší je celou SP dohrát na ráz na jednou a pak si v klidu zahrát MP. Tak jsem to udělal já a bylo to pak vše v klidu ...

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️
    1

me to taky vymazalo sp save na ps4 ale nahodil sem zalohu z cloundu a naatesti sem to mel zpet

• beeturbo
    beeturboRETRO
    1

Jsem rád že se mi tahle chyba vyhnula. Hrál jsem střídavě jak SP, tak MP a žádný problém.

• Jimbo
    JimboJimbo
    1

Geobbu-

Mám jen PS3 a jen na tom to hraju. A půjde to i tak, že když přehraju pár misí v SP, vypnu to a třeba další den zase pár a když nebudu vůbec zapínat MP, tak se to nevymaže? :) To by se podle mě asi nemělo vymazat, co myslíš?

Jinak BF4 je plný různých Bugů, mnohdy i úsměvných, ale tohle je docela síla! Dá se říct, že je to i nehratelný....to bych si o takový značce teda nikdy nepomyslel před nějakou dobou...Celkem zklamání...

• alex33cz
    alex33cz
    2

Aj me se to smazlo to jsou ty hry rychlokvasky

• geobbu
    geobbuWHO CARES
    11

Je to doteď neopravený bug, a celkem zásadní (thanks DICE). Problém je v tom, že jakmile začneš hrát SP, tak nesmíš zapnout MP, jinak se ti veškerý postup vymaže. Takže doporučuju ho dotáhnout na jeden zátah. A v případě, že máš PS4, tak vypnout automatický zálohování na Cloud. Tím zabráníš přemazání kompletního savu z předchozího dne novým buglým. Případně ještě dohrát a zkopírovat na flashku, dokud to nebude opravený.

• Jimbo
    JimboJimbo

Ahoj lidi, chci se jen zeptat a možná spíš i poradit. Začal jsem hrát Singl, dohrál 2 mise, vypnul to, druhej den to zapnu a když dám Singl, tak mi jde vybrat jen obtížnost nový hry (Takže pustit novou hru), nic jinýho. Prostě se mi smazalo všechno co jsem nahrál. Tak jsem začal od znovu a dohrál jsem misí asi 6 pak šel hrát MP, párkrát mi to bohužel zamrzlo a když jsem si chtěl dát SP, tak byl zase opět celý postup vymazaný!! Docela mě to sere..

Jen se chci zeptat jestli něco nedělám špatně a nebo jestli se vám to někomu taky stalo někdy, děkuju...

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.