Už je mám v Coopu hotové.Děkuji Pepemu.Nejtěžší je BULLSEYE.Dělali jsme to cca 5hod.Nutné je mít headset.metlicka
Rád pomůžu, ale musíte mít headset.
Tež bych potřeboval pomoc s co-op trofejema s BULLSEYE a NINJAS děkují .. PSN: NeeDyy
metkicka: taky bych potreboval dojet coop - nick je wans
Pomužu pepeCZ řekni kdy
nekdo kdo by pomohl s BULLSEYE? reewa1 dik
Zdravím. je někdo, kdo by pomohl s coop trofejemi?
Zdary , taky mam stejnou prosbu jako TonyRocky , kdyby mi nekdo pomohl byl bych rad , PSN: FuGySoOn. Dostal jsem BF3 k vánocům takže dohánim ...
Děkuju hráči dawossss za to že mě pomohl s odstřelovačskou trofejí v coopu a ještě navíc se nabídl sám, byl úplně v pohodě a pokecali jsme.
Těm kteří dělali mrtvé brouky nemám náladu vzkazovat nic. Kecy v kleci...
cus ja uz mam platinku tak klidne pomuzu muj nick je dawossss
Hledám člověka co by mě pomohl s CoOp odstřelovačskou misí na trofej a někoho na dojítí k hostage bez alarmu. Kdyby někdo pomohl pište třeba pm...
Battlefield 3 - Battlefield 3 - trofeje diskuse (11)
Už je mám v Coopu hotové.Děkuji Pepemu.Nejtěžší je BULLSEYE.Dělali jsme to cca 5hod.Nutné je mít headset.metlicka
Rád pomůžu, ale musíte mít headset.
Tež bych potřeboval pomoc s co-op trofejema s BULLSEYE a NINJAS děkují .. PSN: NeeDyy
metkicka: taky bych potreboval dojet coop - nick je wans
Pomužu pepeCZ řekni kdy
nekdo kdo by pomohl s BULLSEYE? reewa1 dik
Zdravím. je někdo, kdo by pomohl s coop trofejemi?
Zdary , taky mam stejnou prosbu jako TonyRocky , kdyby mi nekdo pomohl byl bych rad , PSN: FuGySoOn. Dostal jsem BF3 k vánocům takže dohánim ...
Děkuju hráči dawossss za to že mě pomohl s odstřelovačskou trofejí v coopu a ještě navíc se nabídl sám, byl úplně v pohodě a pokecali jsme.
Těm kteří dělali mrtvé brouky nemám náladu vzkazovat nic. Kecy v kleci...
cus ja uz mam platinku tak klidne pomuzu muj nick je dawossss
Hledám člověka co by mě pomohl s CoOp odstřelovačskou misí na trofej a někoho na dojítí k hostage bez alarmu. Kdyby někdo pomohl pište třeba pm...