Akční FPS

Battlefield 1943 (344)

• jordicz
    jordicz

link Mala ukazka jedne pekne hry ze vcera,a hlavne v cem spociva kouzlo tehle hry)

• dzip
    dzipPS5 PRO

Hraje se jeste Bad Company 1 na PS3 ? nebo je to uz mrtve ?

• jordicz
    jordicz

4 years leiter...Jestli nekdo jeste hraje tuhle pecku,klidne dejte vedet...Tohle me jeste drzi pro zivote na ps3...)

• sirhenrik
    sirhenrikPs3-Xbox1

Hoši kdo hraje tuhle hru ??? Nechtěl by někdo udělat společný klan ???

• digishit
    digishitdigishield

Toho se nedočkáš, my co jsem to začali hrát uplně od začátku jsem na to čekali dlouho a nic se nestalo. Pak přišel patch, kterej to měl opravit, ale taky se tak nestalo. Do teď to opravený neni a když to bylo aktuální tak na ofiko foru BF1943 dokonce mazali celý topicy co se tohohle týkali. Jo holt neni nad pořádnou podporu, ne? :)

• J.T.honza
    J.T.honzaGuitarHero

já mám rekord 3 killy [s6] [s6]

• Danielsan7878
    Danielsan7878

to asi nebude ten hlavni problem,ale pro tvuj klid

PS forever [s9]

• misa1989
    misa1989deepInside

Danielsan7878: Možná kdyby jsi si v profilu vyplnil platformu, tak by si někdo zahrál...

• Danielsan7878
    Danielsan7878

tak diky ze jste se ozvali [s15]

• Danielsan7878
    Danielsan7878

cus lidi,rad bych si zahral s cechama,ale v FL mam jen kefa kteryho tam obcas chytim

dejte si me do FL pls Danielsan7878

nebo jestli mi napisete svy nicky tak si vas pridam

dik a battlu zdar

• sova655
    sova655gabrda_9

nemate jinekdo na vymenu?? [s3]

• max cavalera
    max cavalera

ja uz mel nekolikrat pres 30 killu a kolem 800 bodu ae dnes se nejak darilo [s14]

• digishit
    digishitdigishield

Zrovna dneska jsem dal svůj rekord 28 killů, body jsem si nezapamatoval. Ale už to nesmim hrát, tak to asi nepřekonám :D

• skandy26
    skandy26skandy26

ja mam rekord 852 bodu a 33 killu

• honza.szitas
    honza.szitasMOVE

ja dal nejvic 728 bodu a asi kolem 25 killů ...

• max cavalera
    max cavalera

prave jsem si dal osobacek 32 killu a 1008 bodu :)

• honza.szitas
    honza.szitasMOVE

Tak já konečně také patřím mezi hráče této FPS a to ještě zdarma od kamaráda :). Hra mě neuvěřitelně chytla možní i proto že jsem naučený z Bad Company, a proto mi nedělá problém být na předních pozicích. Dnes mě čeká dlouhá noc plná Battlefieldu tak se někdo přidejte:

• misa1989
    misa1989deepInside

Hraje to taky někdo na Xboxu? Já jsem si dneska odehrál ty free minuty a přemýšlím o koupi, tak abych si taky zahrál s nějakým cz konzolistou... [s14]

• Speeder12321
    Speeder12321

custe lidi potreboval bych nakyho ochotnyho cloveka kterej me da stahnout BF 1943 ja bych si ho koupil ale koupil sem si headset a hru a tak sem totalne bez penez [s13] kdyby nekdo prece jenom byl tak ochotny tk mi napiste soukromou zpravu.

• roly30
    roly30

roly30, herrflick, duxik, 5825, digishit, maro16, kimi, zeils, mmaatteess (potrebujem jeste 7 lidi minimalne)

• RedX
    RedXjapanpower

já ne:D

• HerrFlick
    HerrFlickJOZXYQK

takže:

rohly30,duxik,HerrFlick,digishit,jelito :D 5825,Kimi,maro16

někdo další ? [s14]

• roly30
    roly30

jj pridam te do friendu ve 20:00 to zakladame cim vic tim lip

• maro16
    maro16ϟƘƦƖןןΣx

ja bych zahral s vama pokud muzu:)

• roly30
    roly30

Seznam na 20:00 - roly30,duxik, herrflick, digishit, 5825 kdo se prida?

• Kimi
    KimiZ.M.R.D.I

ja vam přijsu taky podrtit kule aspon na hodku... :D

• digishit
    digishitdigishield

a digishit ... teda jestli budu už napapanej :D:D

• HerrFlick
    HerrFlickJOZXYQK

a duxik a možná i to jelito 5825 :D :D

• roly30
    roly30

V 20:00 bude zalozena hra pro minimálně 16 lidí!!! Zatím de roly30,herrflick kdyžtak pište dolu kdo pude a budte online :) rozeslu pozvanky

• roly30
    roly30

hmm na PS3 uz to facha ale byly taky problemy ze zacatku

• RedX
    RedXjapanpower

takový problémy jsou všude, ne? to vždycky zezačátku, když servery nepobíraj prvotní vlnu zájmu...

• digishit
    digishitdigishield

No nevim, ale řek bych, že PS3 verze je horší ... když jsem pročítal ofiko forum tak většina problémů se týkala právě PS3 verze. Ale zeptám se jako kolega RedX: V čem je horší?

• RedX
    RedXjapanpower

v čem je horší?

• mmaatteess
    mmaatteessZ.M.R.D.I

jj coral sea je supr letadla me tu bavi moc moc :D

• geobbu
    geobbuWHO CARES

Nemas bejt levej :D ta mapa je paradni, 1 5 killu jistych :) Mimoto nechapu, jak nekdo muze cekat na letoun 2 min, kdyz se tam objevuji co 30 sekund, ani ne

• roly30
    roly30

me to stve ja nikoho nestrefim proste dogfight neni pro me tahla mapa je nic moc

• jyb69
    jyb69jyb69

tak,tak

na téhle mape mám víc sebevrazd,nez zabití :) , a cekat na letadlo treba 2 min. kdyz na druhý lodi je jich plno , je taky trochu na prd ( a nakonec me ho stejne vyfoukne nekdo cizí )

• dominik12
    dominik12 VeRv

neni spatna ale jen letadla [s6] ta moc neni promne me se libi ze muzu menit stroje [s6]

• geobbu
    geobbuWHO CARES

Coral Sea k dispozici! Solidni mapka :) V menu se objevi nova polozka "Play Air Superiority"

• digishit
    digishitdigishield

Takže na stránce battlefield1943.com KONEČNĚ zase fungují profily uživatelů, takže si tam můžete prohlížet kolik máte killů apod. Samozřejmě se můžete podívat i na ostatní.

• digishit
    digishitdigishield

Takže. Veškerý věci ohledně turnaje řešte nadále zde link - POUZE věci ohledně turnaje. Tady už je slušnej zmatek. Díky.

• gambrinus1
    gambrinus1CzDe

Hmm tak budem hrát dneska tréning a zejtra na ostro.

• Kimi
    KimiZ.M.R.D.I

dneska by to bylo idelani... aspon pro mě zitra v 18:00?? to vubec nejde...

• petar99
    petar99

FrozenDragon tady nejsme s-p.cz,takze to tady nehodlam ani resit,a doufam ze to tady nebude ani nikdo dal resit,co jsem chtel jsem napsal tam kam to patri

,h kolik hodin bude teda ten zapas??

• FrozenDragon
    FrozenDragon

Zdravim panove. sorrac vcera sem nejak nemel moc prilis vysedavat u PC a PS3 tak pisu az ted. Zapas bych odehral nejspis zitra kolem 18:00? jeste domluvime. dnes to nepujde,pac mame vlastni event. Jinak co se tyce petera nevim neznam ho,ale jeho vyrok si mohl odpustit,ano uznavam,ze nektere veci jeste nejsou idealni a pracuje se na tom,ale kdyz nedokaze vklidu napsat, sam si za to muze. sam sem psal,ze nemam rad hadky a veci resim vklidu,ale utocil dal. Za D@videm stojim pevne je to muj dobry kamarad takze asi tak. ale konec OT. piste ohledne turnaje na veci ohledne te nemile udalosti reagovat nebudu, vyridime si to hezky v BF mezi 16 zbranemi :D :]

• petar99
    petar99

roly30 s-p.cz dneska asi nebudou mit cas uz maji turnaj ve2030

• digishit
    digishitdigishield

Donutil jsi mě se tam stavit a napsat jim. Pokud si to Frozen přečte tak snad přijde a můžete si to vyřešit [s1]

• roly30
    roly30

No ja bych še lza nim na s-p.cz a domluvil bych se na datu ale nemohu tam moc chodit a psat na s-p.cz protože si pak jeden člověk zase stěžuje. Tak já nwm co dnes ve 20:00. Takže kdo se bude chtít přidat zkopíruje tohle a připíše vždy své jméno

HRÁČI K DISPOZICI: roly30,

• petar99
    petar99

no prave myslel jsem ze bude nejaky turnaj,nebo nejaky match [s14]

• digishit
    digishitdigishield

petar99: válčí se furt ... FrozenDragon tady nadhodil turnaj mezi Konzolista.cz a Sony-Playstation.cz ale nějak to utichlo bych řek.

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.