Akční TPS

Batman: Arkham Origins - rady, tipy.. (21)

• Pavlicek09
    Pavlicek09B.O.R.E.C.

já se už do pár her připojil..chce to vytrvat a něco to vždycky najde..ten MP je tkovej dost zvláštní.Není to pecka pecek,ale nuda taky vypadá jinak..já myslím že když se domluvíme,tak platinka je hotová za chvíli..

• Mirka_cz
    Mirka_czHassan

no me se nepovedlo pripojit do zadny hry, platinu stejne mit nebudu, je tam zas mit max lvl, to uplne nesnasim a nebavi me to, ale zkusit to muzem, co dame to dame

• Káně
    Káně

jo to znam :) ja uz se takhle domluvil na online trofejich WWE13 a gridu a dopadlo to uplne stejne :D

• Pavlicek09
    Pavlicek09B.O.R.E.C.

ještě sme nebyli schopní se domluvit a já ted nemám navíc net do příštího týdene..ale pokud se ještě jeden najde,tak příští týden to můžeme udělat..

• Káně
    Káně

Ahoj, uz mate hotovy mp trofeje ci stale ne? pridal bych se, jelikoz u me v FL to nehraje nikdo a pochybuju ze s blind hracema to pujde.. :/

• Mirka_cz
    Mirka_czHassan

jsme jen 3, potrebujem 4 az 8 lidi

• Waldemard
    WaldemardManOfFaith

Tak dnes jsem zkusil ten mulťák, ale při vyhledání se mi to 2x seklo, takže jsem musel hodit reset a dál už jsem to radši nezkoušel. A to jsem už stáhl druhej patch, no nevím co stím je. Celkově nechápu proč musí bejt v tý hře MP, vypadá to celkem uboze a ještě to nejde ani spustit, k tomu to asi ani nikdo nehraje. Takže super! Platinu chcu jako i u předchozích dílu, ale nevím, ten MP mě od toho zatím celkem odrazuje :/

• Pavlicek09
    Pavlicek09B.O.R.E.C.

ty vole,já taky musím vstat do práce.takhle pozdě leda v pátek bo v sobotu..nějak se domluvte,přidejte si mě(psn v konbooku),dejte vědět a dem na to..chcu platinku:)

• Waldemard
    WaldemardManOfFaith

Já bych dal nejradši ještě pozdějš, např. ve 22 nebo ve 23

• Pavlicek09
    Pavlicek09B.O.R.E.C.

ještě sem se k němu nedostal..tak někdo navrhněte termín-pokud to bude až někdy kol 20 hod tak není problém:)

• Waldemard
    WaldemardManOfFaith

Tak co ten podivnej mulťák, zkusíme někdy?

• Mirka_cz
    Mirka_czHassan

no ja to taky jeste nehrala, nemam s kym a jinak mi to nikoho nenajde

• Pavlicek09
    Pavlicek09B.O.R.E.C.

ok...přidej a nějaký večer na to vlítnem:)..já abych řekl pravdu,tak sem MP zatím nehrál, takže si to musím osahat ať pak se mnou nemáš nervy:)

• Mirka_cz
    Mirka_czHassan

u me hraje Batmana jen 1 clovek, musim mit vic lidi, Pavlicku pridam si te

• Pavlicek09
    Pavlicek09B.O.R.E.C.

Mě komba fungují všechny, zatím sem nenašel žádnou takovou chybu co se hratelnosti týče..

• Waldemard
    WaldemardManOfFaith

Pavlicek09: A co tobě, nestala se ti podobná věc, že ti nějaký kombo nefungovalo? Jako štve mě to, vůbec nevím co to je za debilní chybu. Bez toho se to hraje o dost hůř, protože na štíty musím stále používat O-XX, což je otrava. Asi to budu muset rozehrát znova, nebo fakt už nevím :/

• Pavlicek09
    Pavlicek09B.O.R.E.C.

do toho MP půjdu taky - přidejte si mě a ozvěte se až na to půjdete..

• Mirka_cz
    Mirka_czHassan

tak vsechny challenge co mam odemceny mam zatim na 3 medaile, ostatni se odemknou kdyz udelas 3 medaile v kampanich, jinak tu posledni obtiznost mam dohranou, je to stejny jako new game plus, kdyz uz budes skoro mrtvy tak staci dat reset a jedes od posledniho ulozeni takze v pohode, no ja nevim s tim mp, s nikym me to nespoji respektive nenajde

• Waldemard
    WaldemardManOfFaith

No já ten chvat dával v předchozím dílu naprosto bez problémů, ale tady prostě NE! Musí to bejt asi chyba, protože fakt nejsem takovej debil, abych nedokázal zmáčknout 2 tlačítka zaráz! Challenges jsou podle mě celkem lehký, stejně jako v předchozím dílu. Většinu jsem dal hned na poprvý a to i bez toho chvatu, někde mám i víc jak dvojnásobek bodů. Zatím ale nemám všechny odemčený, ale od tý doby co jsem dostal rukavice, tak mi ty arény příjdou dost lehký.. respekt mám spíš z toho módu Knight, nebo jak se to jmenuje. Prej je na celou hru jeden život, ale nevím teda, ještě jsem to nezkoušel. Pokud tam nebude ani to varování na country (což asi určitě nebude), tak to bude asi fakt dost těžký. Jinak mp budu dávat, protože platku chcu hodně, ale ještě je teda čas, prve si to chcu pořádně dohrát, dodělat otázníky, arény, zkusit ten novej mód a podobně, pak se vrhnu na mp..

• Mirka_cz
    Mirka_czHassan

tenhle chvat mam, dela se hur, ja dam cely palec pres obe tlacitka ctverec a trojuhelnik, pak se mi treba nekdy nepovede ty smrtici batarangy, jestli me neco nejde tak sou to bojovy challenge, jinak budes hrat mp? nikdo to nehraje a na nektery trofeje je treba 4 lidi az 8 lidi, hruza, pridam si te kdyztak

• Waldemard
    WaldemardManOfFaith

Nazdar, mám zvláštní problém. Koupil jsem konečně starej dobrej chvat, kterým můžu zničit ať už štíty nebo zbraně, ale prostě mi ho Batman nechce udělat. Vždy mi akorát spadne kombo, takže už to radši ani nezkouším. To, že musím mít prve víc jak 5 hitů, když chci dělat tyhle komba, samozřejmě vím, ale přesto to nejde. Přitom ty ostatní 3 speciální komba, dělat můžu. Má někdo podobnej problém? Hru jsem zatim nedohrál, takže je možný, že to třeba ještě nějak půjde, ale nevím, jak říkám, zakoupený to mám.

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.