Konzolista.cz

aukro pls hepl (34)

Komentáře jsou uzamčeny.
ConanVJ
ConanVJ #P3D BEST!!

Hanisovi bylo odpovězeno a zbytek se zas jen hádá, tak že LOCK

Hellmut
Hellmut #PS5

[s6] z tyhle diskuze chciju, nekdo neni schopnej zaplatit par stovek za sluzby ktery vyuzil a uz se tu resi exekutori

11chorche

Hanis13: nevím jestli to jde zpetně někde vyhledat, jak sis nastavil prodej předmětu... Zkus kontaktovat aukro...[s1] Jinak jsem prodával i dražší věci přes aukro, nikdy jsem snad nepalti více jak cca 70 korun. Holt, když si někdo vystaví předmět na hlavní stranu, může ho ta stát 500 kilčo;)

blekota111
blekota111 #Bůh je lež

VeSuviuS blba ze sebe delas ty kdyby jsi se podilel ty na aukru tak bys to delal zadarmo ze? ja na aukru prodavam a ty castky co po mne chtej mi prijdou v poho nemam problem

VeSuviuS

vsak platte za vymysly aukra, to je vase vec . Ja ze sebe blba delat nenecham ale jak vidim aukro ma na placeni vas

ps marcel promlceci lhuta plati do te doby nez to dostane do ruky exukutor , pripadne vymahaci firma

hopa26

To jo,to se vyplatí-kvůli 3 stovkám riskovat exekutora ,který bude vymáhat částku několikanásobně vyšší a přitom argumentovat,že dluh je promlčen.

Na to bude slyšet,říkali to na Nově.

Je málo případů,kdy jsou prodávany minimální pokuty od Dopravních podniků,nedoplatků VZP,dluhů za povinné ručení.

Takže je rozumný nezaplatit,protože se Ti určitě nemůže nic stát.

zbynda2000
zbynda2000 #zbynda2000

tekken hrotíš to promlčení tam je a pokud je to po té prolčecí lhůtě zkouší to s tebe dostat stačí se odvolat do 15 na soud a nemaj šanci pokud to necháš být souhlasíš s tím a můžou vymáhat nedávno to bylo na Nově tak píšu co sem slyšel

Macek_7
Macek_7 #🍕🎮💪😴♻️

vesuvuis nevim kdes na to prisel ale u dluhu zadnou promlceci lhutu nemas :D ty ti nikdo po nejakem case nepromine, a po 15 letem diteti to chtit nebudou to mas pravdu budou to chtit po rodicich ;) si ted spadl z marsu ne?:D

VeSuviuS

jojo kluci az neco prijde dam vedet omg na aukru muze mit ucet i 15 tilety dite a po nem to taky budou vymahat ne ???? boze vy ste naivni a i kdyby neco poslali po 5 ti letech , existuje promlceci lhuta . Xdante nevim jestli takhle urazis kazdyho i v realu nebo jen pres obrazovku ale chces bejt zajimavej to beru , deti se maj v usyli podporovat

tekken90
tekken90 #MGS4 10/10

VeSuviuS : Jo jo, a za rok, za dva, ti přijde exekuce na 10 a více tisíc... určitě se to vyplatí... :)

VeSuviuS

hanis mel sem stejny problem ale nic sem neplatil . Prislo mi par vyhruznych e-mailu a pak se tym aukro rozhodl zrusit muj ucet . Penize po me nikdo nechce ale na aukro mam zablokovanou IP , takze se na aukro jen tak nepodivam . PS pokud chces dale na aukru existovat , tak radim zaplatit , pokud snima chces definitivne skoncit , tak to neplat maximalne ti zrusi ucet .

Deshien

Vzdyt pri tvorbe aukce mas presne ukazano kolik to bude stat ,jak sis toho nemohl vsimnout ???

Till
Till #Ponies

dobré vlákno. tak šup do banky zaplatit poplatek aukru [s6]

etj
etj #etj

[s6] to snad ne

👑☠️HUDLAZ☠️👑

Hezky si to napsal Hellmut.

Hellmut
Hellmut #PS5

[s6] nechápu, že využiješ služeb aukra, kde máš všechno jasně daný a pak jim to nechceš zaplatit.. bejt tebou tak se nerozčiluju nad aukrem ale nad svojí blbou hlavou.. příště víc přemejšlej

// nic osobního [s16] //

Macek_7
Macek_7 #🍕🎮💪😴♻️

omg tak to je moc na me :D

Lukasneo
Lukasneo #GAMER

blbá hlava -bolí celé tělo ... :)

tekken90
tekken90 #MGS4 10/10

To je tak, když někdo nečte podmínky.. a pak se jen diví a nadává :) Pro příště doporučuju se se službou pořádně seznámit, než naprosto bezdůvodně nadávat.

Martas12
Martas12 #Martas1283

[s6][s6]

Styxx
Styxx #LikeABoss!

Za služby se platí. Co je na tom k nepochopení?

Hanis13

no aspon doufam že ta A poukazka muze byt vypsana prupiskou

sisaCZE
sisaCZE #Ups...

Při vkládání aukce máš napsáno kolik za ni zaplatíš .. Pokud sis vybral vsechny moznosti propagace pak se nediv že je to tak drahé. Tučný titulek Zvýraznění Přednostní výpis Strana kategorie, zato všechno platíš. + pak procenta zté částky za kerou jsi to prodal. Takže ti nezbude nic jinýho než to zaplatit :) [s16]

zbynda2000
zbynda2000 #zbynda2000

já sem nic neprodal a chtějí taky asi 35Kč buzny

Hanis13

no to je v prdeli omg zase akorat prodelam prodal sem vec za 560kč a oni po me chcou 279,05 kč zmrdi zaplatim jim to a koncim s nima

Hanis13

.

Gippal

To mi připomíná, že bych se po několika měsících měl taky podívat, jestli tam nemám nějaké resty :) Hanis: Je možnost, že to prodají nějaké firmě, která to bude po tobě vymáhat, ale z pár korun nebo stovek to budou jen desetitisíce [s1]

milhaus
milhaus #PSN: mhsCZ

registraci na aukru jsi odsouhlasil podminky, ktery je potreba dodrzovat. jasne, komu se to chce cist, ale nevim, co te ted ceka, hold si ty podminky budes muset precist [s14]

Hanis13

no a co ty prachy už se mi to navysovat nebude? nebo nebudou to chtit?

mutalisk79cz
mutalisk79cz #B3 RULEZ

zrušej ti účet a na aukru končíš :D