Adventury

Assassins Creed Freedom Cry (12)

• gumos22
    gumos22Učitelskej

Matus: Je otázka, kterou verzi Freedom Cry sis koupil. Mám pocit, že na store jsou dvě verze. Jedna pro majitele AC4, která je levnější a dá se spustit přímo ze hry a pak dražší samospustitelná verze pro ty, co nemají AC4 a měla by se teda objevit jako ikonka hry v menu PS4

• Matus Benik
    Matus Benik

Zdravim :) zakoupil jsem si DLC freedom cry na uplay i stahnul. ale to dlc v hlavním menu vubec neni. Jak to??? Poradíte co dál? Dekuju :)

• Hery21
    Hery21neviem:-D
    1

Pokud si dobře pamatuju,tak na ps3 je to komplet v češtině a na ps4 je přeložen jen hlavní příběh ;-)

• Predator
    Predator

Alespoň, že to zahrnuje v hlavní příběhové kampani české titulky. Díky Pavle.

• Pavlicek09
    Pavlicek09B.O.R.E.C.
    2

titulky čeký jsou, jestli je i zbyek v cz si nepamatuju, ale myslím že ne...

• Predator
    Predator

Obsahuje tohle DLC též českou lokalizaci jako čtvrtý díl s podtitulem Black Flag?

• jiridvorak515
    jiridvorak515

Je to samostatna hra bez platiny.

Po odpojeni z PSN funguje,ted me sere,ze jsem vymazal pozici,tak znova.

DIK ZA RADU.

• touchmud
    touchmudmade4game

Ano jde.

• pitrsone
    pitrsoneTrololo

A toto dlc jde spustit bez puvodni hry?

• jiridvorak515
    jiridvorak515

Dik za radu.Zkusim to.

• papucek
    papucekpapucek

Pokud si dobre pamatuju, tak musis odpojit PS3 od PSN...jinak si nezahrajes.

• jiridvorak515
    jiridvorak515

Na Playstation 3 mam problem s touto hrou.Vzdy kdyz ji stahnu ponacteni se mi sekne a musim restartovat PS3.Dokonce jsem uz vymazal ulozenou pozici.Prosim o radu.Zacalo to blbnout kdyz jsem si do AC4 stahl toto DCL jako samostatna hra.Vzdy samostatna hra zamrzne a nevim si rady.

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.