Matus: Je otázka, kterou verzi Freedom Cry sis koupil. Mám pocit, že na store jsou dvě verze. Jedna pro majitele AC4, která je levnější a dá se spustit přímo ze hry a pak dražší samospustitelná verze pro ty, co nemají AC4 a měla by se teda objevit jako ikonka hry v menu PS4
Na Playstation 3 mam problem s touto hrou.Vzdy kdyz ji stahnu ponacteni se mi sekne a musim restartovat PS3.Dokonce jsem uz vymazal ulozenou pozici.Prosim o radu.Zacalo to blbnout kdyz jsem si do AC4 stahl toto DCL jako samostatna hra.Vzdy samostatna hra zamrzne a nevim si rady.
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.
Assassins Creed Freedom Cry (12)
Matus: Je otázka, kterou verzi Freedom Cry sis koupil. Mám pocit, že na store jsou dvě verze. Jedna pro majitele AC4, která je levnější a dá se spustit přímo ze hry a pak dražší samospustitelná verze pro ty, co nemají AC4 a měla by se teda objevit jako ikonka hry v menu PS4
Zdravim :) zakoupil jsem si DLC freedom cry na uplay i stahnul. ale to dlc v hlavním menu vubec neni. Jak to??? Poradíte co dál? Dekuju :)
Pokud si dobře pamatuju,tak na ps3 je to komplet v češtině a na ps4 je přeložen jen hlavní příběh ;-)
Alespoň, že to zahrnuje v hlavní příběhové kampani české titulky. Díky Pavle.
titulky čeký jsou, jestli je i zbyek v cz si nepamatuju, ale myslím že ne...
Obsahuje tohle DLC též českou lokalizaci jako čtvrtý díl s podtitulem Black Flag?
Je to samostatna hra bez platiny.
Po odpojeni z PSN funguje,ted me sere,ze jsem vymazal pozici,tak znova.
DIK ZA RADU.
Ano jde.
A toto dlc jde spustit bez puvodni hry?
Dik za radu.Zkusim to.
Pokud si dobre pamatuju, tak musis odpojit PS3 od PSN...jinak si nezahrajes.
Na Playstation 3 mam problem s touto hrou.Vzdy kdyz ji stahnu ponacteni se mi sekne a musim restartovat PS3.Dokonce jsem uz vymazal ulozenou pozici.Prosim o radu.Zacalo to blbnout kdyz jsem si do AC4 stahl toto DCL jako samostatna hra.Vzdy samostatna hra zamrzne a nevim si rady.
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.