Akční TPS

Assassins Creed 3 - Assassin's Creed III (535)

• haryvotruba
    haryvotrubaReiður
    1

@Cobra: hlavně ona je teda dobrá i jako umělec a i teda kočka 😉

• Cobra
    Cobra
    1

@haryvotruba: nádhera

• haryvotruba
    haryvotrubaReiður
    1

Ahoj jen tak pro zajímavost link

• haryvotruba
    haryvotrubaReiður

Ahoj hrajete to teď někdo na PS4? Remaster jsem jim opravdu povedl 👌

• Lady Lara
    Lady Lara

Ahoj lidi, mám problém. Koupila jsem si AC3 na PC a nefunguje mi CD key na Uplay. Poradíte mi so stím??

• J.T.honza
    J.T.honzaGuitarHero

Ahoj, kdo tu má GOTY Washington edition AC3 a kde jste ji koupili (v ČR nebo zahraničí)? Je to taky s CZ titulkama? A ty DLC, co tam jsou, jsou ve formě kódu, které si pak stáhnete ze Storu nebo jsou přímo na disku? Díky za info

• jesterkacz
    jesterkacz

U mě byl nejlepším dokud nevyšla 4 ta je naprosto boží a navíc platina lehká jak ve 2 :-D

• Mirka_cz
    Mirka_czHassan

jj za me nejlepsi AC, nemam rada mesta, tady bylo hodne prirody ke kochani

• jesterkacz
    jesterkacz

Ddíky za rady nakonec jsem to udělal :-D srazil jsem stezne a pak jen lehounce sem do nich ťuknul

• Mirka_cz
    Mirka_czHassan

jj nebo tak, sestrelit stezne a tuknout do nich zepredu, to strileni by bylo na dlouho

• Mirka_cz
    Mirka_czHassan

tohle mi taky delalo problem, musis jen do ni tuknout a je tam to kolecko cerveny

• jesterkacz
    jesterkacz

Dík vyzkouším s tou válečnou lodi nebyl problém do ty sem to napálil a ukázal se mi ten kruh ale u těch 2 ty se hned potopili

• mulighan
    mulighanForrest G.

jesterkacz : Zdar, pokud si dobře pamatuju, tak sequence Obr a bouře je rozdělená na dvě části. Hned na začátku můžeš zbombardovat ty malý škunery jakkoli a rychle se jich zbavit.

Až teprve v druhé části zbydou tuším tři lodě, který musíš zničit právě střelením do nákladového prostoru.

Začni tím, že jim setřelíš stěžně řetězovkama. Pak přijeď jednotlivě ke každý lodi tak, aby si byl bokem přesně před jejich přídí a zhruba tak na 30 metrů od ní. Tam zastav a opatrně střílej z bočních děl do tý doby, dokud se Ti neobjeví velkej červenej kruh. Pak teprve použij otočný dělo a je hotovo.

• jesterkacz
    jesterkacz

Teď si dělám platinu a zbyva mi námořní kontakt na 100% obr a bouře nějaký typ jak potopit všechny lodě tím že strelim do nakladoveho prostoru když do těch slabších lodi narážím hned se potopi :(

• ananas
    ananas

áha, děkuji ;-) myslel jsem že to je nějaká chybka

• Pavlicek09
    Pavlicek09B.O.R.E.C.

nemáš ještě splněno všechno- co si pamatuju,tak deliver mise se všechny nezobrazovali na mapě a ty poslední si prostě musel najít.

• ananas
    ananas

nazdárek, mám prosbičku. splnil jsem všechny assassinate, delivery, atd. mise a mám u nich napsáno jen 33 popř 66%... stalo se to taky někomu? pomohla by přeinstalace?

• jesterkacz
    jesterkacz

link assassins cow :)

• jesterkacz
    jesterkacz
    1

Konsty_ml- od 1. dílu jsem neměl rád tu přítomnost,takže ani desmonda, v 3 jsi u mě desmond přilepšil(ale jen trošičku) [s14]. na tom konci mě zájímalo jak by to bylo kdyby si vybral druhou možnost[s16].

ACIII byl nejlepší díl hratelností, pěknou krajinou(gta sice má 136Km čtverečních ale nic tam není ta příroda je mrtvá,to v ACIII je krásná) a hlavně příběhem- ten byl o hodně kvalitnější než v předchozích dílech,

connor byl sice odhodlaný zabít svého otce ale pochyboval jestli to udělá(tyhle citový výlevy byli super. Ve 2 to chybělo)a pak ten konec když zjistil, že cestu kterou si vybral byla sice menší zlo jak Britové, ale svůj lid nezachránil.

TA HRA JE PROSTĚ BOMBA TĚČIM SE NA PIRÁTY

v databázi jsem si četl o Washingtonovi to byl taky dobrej týpek-neschopnej generál(sice vyhrál ale i tak), kterej bojoval za demokracii, ale sám vlastnil 200 otroků [s14][s14]

• xRay
    xRayReally?

Je hezke znat zensky nazor na hlavni hrdiny AC serie :) Tak treba Edward neni blondak... Co kdyz ma hnede vlasy, ale jsou vypaleny/zesvetleny od slunka? :D

• Mirka_cz
    Mirka_czHassan

Ezio mi byl hrozne nesympaticky, vypadal jako hodny nevinatko a pritom zabijel straze na potkani, jj je dobre ze udelali i plavani pod vodou, to bude zase kochani prirodou, i ten typek co se za nej bude hrat vypada k svetu, tedy az na to ze je to blondak xD

• xRay
    xRayReally?

Ja nerikam, ze se mi III nelibila. Jen me trosku zkalamalo to rozuzleni. Jinak se mi hrozne zamlouvalo to, ze prekopali animace a pridali straaasne moc novych hernich mechanizmu. III ma svoje zvlastni kouzlo a asi jsem nebyl schopen plne ocenit novou postavu. Nejspis jsem rozmazlenej kurevsky badassovym Altaïrem a nehorazne charizmatickym Eziem :D

• mastrx
    mastrxdamn it!

Mirka_cz - souhlasím kvůli té přírodě mě to taky bralo víc navíc do toho indiáni byla to příjemná změna.Proto se nemůžu dočkát na AC4 krásně zpracovaný karibik,piráti,prozkoumáváni ostrovů džungle jeskyně podmořský svět.Bude to paráda.Jasně něco podobného už bylo v jiných hrách třeba Far Cry3,ale pirátská tématika a karibik je ve hrách minimum.

• Mirka_cz
    Mirka_czHassan
    1

tak plne souhlasim s mastrx, za me 3ka byl nej AC ktery jsem hrala, v zadnym predchozim nebyla tak krasna priroda, proste vse tam bylo krasne udelany, a indian mi byl nejsympatictejsi

• mastrx
    mastrxdamn it!
    4

Ted dohravam AC3 a jsem naprosto spokojeny.Nevim proc tady nekteri porad remcaj o odpadu a ze to uz neni ono.To ze je jina oproti AC2 je jen dobre.Naopak jsem rad,prece nechcete hrat porad a to same.Navic uz se nemuzu dockat na piratsky AC4,ktery se mi zamlouva jeste vic.At si kazdy rika co chce ale pro mne je to stale pecka a AC4 mozna jeste vetsi.

• Konsty_ml
    Konsty_mlZONE 2

Jesterko, a proč jsi proboha rád?

• jesterkacz
    jesterkacz

xray: já sem spokojenej s koncem III jsem rád ,že *SPOILER* , že desmond zemřel [s14][s14][s14]

• xRay
    xRayReally?

Pro secky opravdove fandy serie AC doporucuju zaregistrovat se do projektu AC Initiates link . Tam clovek muze najit inforamce o udalostech ktere se deji mimo hlavni hry. Po III. dilu moje nadseni z AC serie krapet opadlo, ale tyhle stranky mi zase pripomenuly proc tuhle serii mam tak rad. Jinak projekt ma celkem velkou komunitu, ktera fakt dobre spojuje souvislosti a tim vysvetluje nektere zahady. Zde je ovsem povinnost umet anglictinu.

P.S.: *SPOILER* Mensi lakadlo pro ty co jsou nespokojeni s koncem III. dilu: link

• Readdy_B
    Readdy_BGAME OVER

já mám 3 plachtový konvoje, 2 námořní a 8 obchodníků, ale ani jeden na hranicích.

už jsem to našel, ale to víš, nejdřív jsem se obrátil na odborníky tady[s14]

link

• Till
    TillPonies

žebřiňák sem nepoužíval. konvoje sem vysílal složený z vozů s krytejma plachtama. je tam jeden ve vesnici, ale už nevím kde :D si najdi mapu na googlu Ráďo a tam to určitě bude

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.