Adventury

Assassin´s Creed:Unity (Rady) (26)

• ьаSSgеneraт🔈r
    ьаSSgеneraт🔈rXSX

Hoši mám taky problém v AC Unity. Dal som uplne novú hru a viem že v tej hre su cz titulky, ale neviem ich zapnúť skôr ako po prvej cutscéne, takže viem prd z dialógu. Dá sa to nejako zapnúť skôr, nevidím nikde options hry až kým nezačne progress.

Vlastne keď to poviem obecne titulky si vôbec nie zapnute pri prvom spusteni.

Diky.

• Kundis10
    Kundis10

Máte někdo sběratelky? Mě se podařily sehnat jen tyto kousky link

• milhaus
    milhausPSN: mhsCZ

jj trochu nedomysleny, melo by tam byt jeste potvrzeni, jestli opravdu chcu pustit DLC. dikec.

• Lucius
    LuciusPan Masu
    1

milhaus: Tak na netu pisou, ze muzes. Musis prvni dokoncit misi do ktere te to hodi a pak se tam objevi fast travel zpet do Parize. Kdybych si toho jen vsiml driv :D

• Pavlicek09
    Pavlicek09B.O.R.E.C.
    1

určitě to jde,ale takhle po paměti nedokážu říct jak..ale vím že sem si cestoval jak sem chtěl..

• Lucius
    LuciusPan Masu

milhaus: Presne to se stalo mi, na zacatku 4te nebo 5te sekvence jsem dal omylem fastravel do DLC a nemohl jsem se dostat pres zacatek :D Nakonec jsem vybral vsecky bedny ve meste, koupil silnejsi zbran a DLC dohral.

• milhaus
    milhausPSN: mhsCZ

da se z DLC dead kings prepnout zpet do zakladni hry, nebo to budu muset dohrat?

• Radek.D
    Radek.D

Mně to právě něco snížilo a ne zvýšilo. Jsem nevěřil vlastním očím, když jsem to viděl! Damage a speed zůstalo nastejno a o třetinu spadlo dolu parry a range. Tomu říkám upgrade [s6][s6][s6]

• Pavlicek09
    Pavlicek09B.O.R.E.C.

zvýší se ti damage o 20-25% a u některých zbraní jsou i další bonusy..

• Radek.D
    Radek.D

Může mě někdo vysvětlit na co je HACK Upgrade zbraní? Člověk by logicky řekl, že jde o vylepšení , ale ono to ty schopnosti zbraně ještě naopak zkurví! No je to normální?! Radši používat jen Upgrade jelikož to je jediný vylepšení. Člověk vyhodí stovky H za vylepšení pomocí hack upgrade a ono to tu zbraň ještě dojebe!

[s3][s3][s3]

• DuallHead
    DuallHeadČeština!
    2

Zdravím, pánové. Dnes mi konečně Ubisoft odpověděl ohledně češtiny do AC: Unity. Budou se problémem zabývat. Tak prosím o podporu na našem linku oficiální technické podpory Ubisoftu. Děkuji

Forum naleznete zde:

link

• Radek.D
    Radek.D

Jsem zjistil, že pro vydělávání peněz vlastně ani nemusíte hrát. [s6] Třeba taková mise coop Ancient History---25000 + 45000 vyděláte jen tím, že spustíte misi a jen si někde stoupnete opodál. Ostatní to oběhaj a budou mít míň peněz než vy když jste se ani nehli [s6] Mě to nebavilo pořád hrát dokola, abych se napakoval a pak jsem na to přišel. Potom už jsem jen spouštěl mise a šel si uvařit kafe nebo se nažrat.... zatim se všechno ošéfuje samo. [s14]

• Pavlicek09
    Pavlicek09B.O.R.E.C.

podle mě můžeš pozvánku poslat i přes menu,ale po paměti ti to nevysvětlím..

• metlicka
    metlickametlicka

Sorry.Odpověď je pro Adamita 11.

• metlicka
    metlickametlicka

Asamito: plně souhlasím s Pavlíčkem.Já to také tak vyřešil a funguje to.Přijď k osobě, která značí misi,dej trojúhelník a pozvi si kolegu do své hry a pak opět u zástupce mise zmáčkni čtverec pro soukromou hru.metlicka

• adamito11
    adamito11Zeus

A jak mu pošlu invite? kde to najdu?

• Pavlicek09
    Pavlicek09B.O.R.E.C.

adamito:hele, já sem s tím měl taky problém..pak sme to vyřešili tak,že mě kamoš jako by pozve do svýho světa a až potom zapnem libovolným coopko..tíhto způsobem nám to ez problémů šlape..btw je to fakt paráda,baví mě to jako svině:)

• adamito11
    adamito11Zeus

Jak s pustím coop s kamošem nejde nám to...Ani na to nemužem najet. je to jako by to bylo zamcené poradte někdo.dík

• psazima2
    psazima2

AHOJ.Potrebuji poradit kde najdu spusteni nove hry. Hru jsem dohral a chci si ji zahrat znova ale nikde jsem nenasel New Game. diky za radu

• Matesino
    MatesinoPS4
    1

vYdáním když už....

• Radeksuchy
    Radeksuchy
    1

Pravda je že hry od UBI už mě žačínaj v celku srát no...Jako Unity mě baví ale těch slibů co nakecali před vidáním :-D

• pitrsone
    pitrsoneTrololo
    1

Ja si obcas taky nejakou hru koupim nebo vymenim.ale utracet za mikrotransakce a ve final zjistit ze te jedna hra stoji okolo dvouapul tisic, no to asi ne. A kor od ubi, kteri jsou nenazrani jako prase.

• Radeksuchy
    Radeksuchy

Tak oprava :-) Už to naskočilo s vidanim toho prvního updatu.Jinak Pitrstone,mě když se hra libi a ceny se na storečku nepohybujou okolo litru tak si to rád koupim.Každý měsíc po výplatě si dobíjim 500kč na storečku,takže penez na utrácení mam dost :-D

• pitrsone
    pitrsoneTrololo
    1

Jo vyhazovat prachy a k tomu 280kc tak to jsi dobrej posuk.

• geobbu
    geobbuWHO CARES
    1

Malej tip pro ty, kdo mají problémy s financema :D link

District : Sorbonne / Co-op Mission : It Belongs in a Museum

Pusťte si tuhle misi v privátu (jen vy), a řiďte se videem. Je 25% šance že to vyjde... v jiných případech je obraz na jiným místě nebo je falešnej. V tom případě restartovat vzpomínku a nanovo. Je to 70 000,- za 10-13 minut.

• Radeksuchy
    Radeksuchy

Ahoj pařmeni,mam takovej dotaz ohledně těch HELIX bodů.Koupil jsem si na Ps Store Helix body za nelecích 280kč kde bylo psáno že bych měl dostat 1000 Helix bodů + bonus 400 bodu takže jsem měl celkem dostat 1400 Helix bodu.Stáhnul jsem ale nikde stále je nemam :-( Nevíte jak to vůbec funguje a k čemu je tam dobřej ten U-Play protože některé truhly k otevření mě hoděj do připojení s U-Playem...

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.