Adventury

assassin´s creed unity bratrstvo (32)

• jiridvorak515
    jiridvorak515

Zdravím všechny jako já aby mi pomohly s online trofejemi.Domluva a UK,Francií i USA dnes definitívně krachla.Prosim zasilat na nick jiridvorak122.

• milhaus
    milhausPSN: mhsCZ

dik, jde mi ale jen o coop trofeje, takze kvuli mne nemusis nekoho vyhazovat ze svyho tymu.

• Radek.D
    Radek.D

milhaus: Já ti můžu pomoct jestli chceš. Pokud nejsi ještě ani v ACU v žádnym klubu bral bych dalšího člověka za někoho , kdo už to nehraje. Potřebuju plnit klubový záležitosti.

• milhaus
    milhausPSN: mhsCZ

zacinam hrat coop mise, zatim solo, pripadnou pomoc bych ale uvital[s14]

• metlicka
    metlickametlicka
    1

Souhlasim s Heymim.Krom mise s opičí drahou,kde sbíráš body to jde udělat sám. Je to těžší.O to větší výzva.

• Heymi9615
    Heymi9615#nolife

ananas,úplně stejně,ale tady co-op mise můžeš hrát i sám,je to o dost těžší,ale dá se....Platina doma.[s6]

• ananas
    ananas

Hraju každej dil ze série. Většinou mi chybějí trofeje za multak. Psn ananasovi

• bibach
    bibach

zdravim,taky se přidam nebo kdo bude chtít zapařit,od doby co tu píšete tak myslím že se řada věcí opravila[s6].psn-nick bibachCZ

• AK-47
    AK-47mejdzr81

AK-47

• metlicka
    metlickametlicka

Také jdu do toho. metlicka

• Pokutator
    Pokutator

Taky bych to zkusil Pokutator

• lubosch77
    lubosch77

taky se pridam Lubosch77

• PoliteAura84
    PoliteAura84

Zdravím všechny pařany a hlavně lidičky, kteří si Assassina koupili a šli do toho. Na začátek musím říci, že jsem měl strach to kupovat, přece jen 17stovek je dosti penízek, ale prubnul jsem to a žádné příšernosti se nedějí, akorát jednou za den mi fps klesne, ale není to nic hrozného. Teď k věci: Pokud tu tedy je někdo, kdo hraje Assassina a má založený club vrahounů, nebo o něm přemýšlí, tak rád bych se přidal. Můj PSN je PoliteAura84. Budu se těšit!!!!![s1]

• Krox
    Kroxnoping out
    3

prosim o LOCK tohoto topicu a to AC nekupuji, překlad je lajdacky, optimalizace NA KONZOLI přiserna coz proste pochopit nemohu a navic hromada mikrotransakci ... chtěl sem dat UBI na next genu šanci ale vypada to, že s přichodem novych generaci UBI nepřislo s nicim novym a porad děla své hry odflakle...

• japonec
    japonecCZ

do prdele to jsou ču**ci proč to dělají. zatím na to se*u [s15]

• anakin.m
    anakin.m

Navíc zase má v češtině jen titulky a vše ostatní je v angličině.

• Redshadow
    RedshadowSoňák

Tak jsem to stornoval.. Odkládá se na dobu neurčitou :)

• Redshadow
    RedshadowSoňák

Taky jsem si všiml, ale když tak koukám na lets playe, tak jsem si ničeho nevšiml... Ale ted momentálně taky nad tím přemýšlím :/

• Krox
    Kroxnoping out

na PSN jsem KroxCZ a omlouvam se ale asi budu muset s hrou počkat, neboť problemy ktere hra ma a vyrazne ovlivnuje hratelnost jsou nepřijatelne za penize ktere za hru chtěji :)

• Redshadow
    RedshadowSoňák

jak se jmenujete na PSN?

• smrtijed1
    smrtijed1

Jj ja mam kameru takze pohoda pak se domluvime kdo zalozi ten nas Vrazedny clan :)kurva ja se uz tesim hlavne pribeh Ok ja,Krox a Red my tri a potom ten vas kamos parada :)a jsme Complet.

• Redshadow
    RedshadowSoňák

před chviličkou jsem se koukal na coop free roam a vypadá to, že to je pravda

• Krox
    Kroxnoping out

těžko řict ja jsem otom moc nezjišťoval at mne to neodradi od koupě přeci jenom je to AC ktery je furt stejny a duvod koupě je opravdu jen ten coop ... :D

• Redshadow
    RedshadowSoňák

:D no stát se to může, jako mimochodem.. BTW ten coop funguje v open worldu???

• Krox
    Kroxnoping out

redshadow: ne že v kličovych scenach a při rozhovorech budete žvatlat o praci! :D

• Redshadow
    RedshadowSoňák

Tak to má být a tak to je správné.. Bez mluvení to je zážitek na nic:)

• Krox
    Kroxnoping out

redshadow: nevim jak smrtijed ale ja headset mám tudiž stebou a tvym kamaradem počitám :)

• depeche360
    depeche360R*GTAV*

Kdo chce muze se pridat ke me :) ps4 nick Machyavelli a bratrstvo je DeviousCZ tak sup :D

• Redshadow
    RedshadowSoňák

čus, rád bych se k tobě přidal, doufám, že máte headsety :D určitě se k nám připojí ještě jeden můj kámoš, takže budem 4 :)

• Krox
    Kroxnoping out

vyborně bratrstvo má 4 člennou kapacitu tak ještě 2 lidi a bude to parada :) jinak smrtijed těším se na společné vrahounské mise :)

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.