milhaus: Já ti můžu pomoct jestli chceš. Pokud nejsi ještě ani v ACU v žádnym klubu bral bych dalšího člověka za někoho , kdo už to nehraje. Potřebuju plnit klubový záležitosti.
Zdravím všechny pařany a hlavně lidičky, kteří si Assassina koupili a šli do toho. Na začátek musím říci, že jsem měl strach to kupovat, přece jen 17stovek je dosti penízek, ale prubnul jsem to a žádné příšernosti se nedějí, akorát jednou za den mi fps klesne, ale není to nic hrozného. Teď k věci: Pokud tu tedy je někdo, kdo hraje Assassina a má založený club vrahounů, nebo o něm přemýšlí, tak rád bych se přidal. Můj PSN je PoliteAura84. Budu se těšit!!!!![s1]
prosim o LOCK tohoto topicu a to AC nekupuji, překlad je lajdacky, optimalizace NA KONZOLI přiserna coz proste pochopit nemohu a navic hromada mikrotransakci ... chtěl sem dat UBI na next genu šanci ale vypada to, že s přichodem novych generaci UBI nepřislo s nicim novym a porad děla své hry odflakle...
na PSN jsem KroxCZ a omlouvam se ale asi budu muset s hrou počkat, neboť problemy ktere hra ma a vyrazne ovlivnuje hratelnost jsou nepřijatelne za penize ktere za hru chtěji :)
Jj ja mam kameru takze pohoda pak se domluvime kdo zalozi ten nas Vrazedny clan :)kurva ja se uz tesim hlavne pribeh Ok ja,Krox a Red my tri a potom ten vas kamos parada :)a jsme Complet.
těžko řict ja jsem otom moc nezjišťoval at mne to neodradi od koupě přeci jenom je to AC ktery je furt stejny a duvod koupě je opravdu jen ten coop ... :D
assassin´s creed unity bratrstvo (32)
Zdravím všechny jako já aby mi pomohly s online trofejemi.Domluva a UK,Francií i USA dnes definitívně krachla.Prosim zasilat na nick jiridvorak122.
dik, jde mi ale jen o coop trofeje, takze kvuli mne nemusis nekoho vyhazovat ze svyho tymu.
milhaus: Já ti můžu pomoct jestli chceš. Pokud nejsi ještě ani v ACU v žádnym klubu bral bych dalšího člověka za někoho , kdo už to nehraje. Potřebuju plnit klubový záležitosti.
zacinam hrat coop mise, zatim solo, pripadnou pomoc bych ale uvital[s14]
Souhlasim s Heymim.Krom mise s opičí drahou,kde sbíráš body to jde udělat sám. Je to těžší.O to větší výzva.
ananas,úplně stejně,ale tady co-op mise můžeš hrát i sám,je to o dost těžší,ale dá se....Platina doma.[s6]
Hraju každej dil ze série. Většinou mi chybějí trofeje za multak. Psn ananasovi
zdravim,taky se přidam nebo kdo bude chtít zapařit,od doby co tu píšete tak myslím že se řada věcí opravila[s6].psn-nick bibachCZ
AK-47
Také jdu do toho. metlicka
Taky bych to zkusil Pokutator
taky se pridam Lubosch77
Zdravím všechny pařany a hlavně lidičky, kteří si Assassina koupili a šli do toho. Na začátek musím říci, že jsem měl strach to kupovat, přece jen 17stovek je dosti penízek, ale prubnul jsem to a žádné příšernosti se nedějí, akorát jednou za den mi fps klesne, ale není to nic hrozného. Teď k věci: Pokud tu tedy je někdo, kdo hraje Assassina a má založený club vrahounů, nebo o něm přemýšlí, tak rád bych se přidal. Můj PSN je PoliteAura84. Budu se těšit!!!!![s1]
prosim o LOCK tohoto topicu a to AC nekupuji, překlad je lajdacky, optimalizace NA KONZOLI přiserna coz proste pochopit nemohu a navic hromada mikrotransakci ... chtěl sem dat UBI na next genu šanci ale vypada to, že s přichodem novych generaci UBI nepřislo s nicim novym a porad děla své hry odflakle...
do prdele to jsou ču**ci proč to dělají. zatím na to se*u [s15]
Navíc zase má v češtině jen titulky a vše ostatní je v angličině.
Tak jsem to stornoval.. Odkládá se na dobu neurčitou :)
Taky jsem si všiml, ale když tak koukám na lets playe, tak jsem si ničeho nevšiml... Ale ted momentálně taky nad tím přemýšlím :/
na PSN jsem KroxCZ a omlouvam se ale asi budu muset s hrou počkat, neboť problemy ktere hra ma a vyrazne ovlivnuje hratelnost jsou nepřijatelne za penize ktere za hru chtěji :)
jak se jmenujete na PSN?
Jj ja mam kameru takze pohoda pak se domluvime kdo zalozi ten nas Vrazedny clan :)kurva ja se uz tesim hlavne pribeh Ok ja,Krox a Red my tri a potom ten vas kamos parada :)a jsme Complet.
před chviličkou jsem se koukal na coop free roam a vypadá to, že to je pravda
těžko řict ja jsem otom moc nezjišťoval at mne to neodradi od koupě přeci jenom je to AC ktery je furt stejny a duvod koupě je opravdu jen ten coop ... :D
:D no stát se to může, jako mimochodem.. BTW ten coop funguje v open worldu???
redshadow: ne že v kličovych scenach a při rozhovorech budete žvatlat o praci! :D
Tak to má být a tak to je správné.. Bez mluvení to je zážitek na nic:)
redshadow: nevim jak smrtijed ale ja headset mám tudiž stebou a tvym kamaradem počitám :)
Kdo chce muze se pridat ke me :) ps4 nick Machyavelli a bratrstvo je DeviousCZ tak sup :D
čus, rád bych se k tobě přidal, doufám, že máte headsety :D určitě se k nám připojí ještě jeden můj kámoš, takže budem 4 :)
vyborně bratrstvo má 4 člennou kapacitu tak ještě 2 lidi a bude to parada :) jinak smrtijed těším se na společné vrahounské mise :)
Napsat komentář
Pro přidání komentáře se přihlas.