Akční TPS

Assassin’s Creed: Revelations - Assassin´s Creed: Revelations (75)

• elwiscz
    elwiscz

Multak pripraven a zaroven se chci zeptat jestly dlc s multak musim koupit a zaroven jestly dlc se nahrajou do instalace hry nebo zvlast. Diky predem

• milhaus
    milhausPSN: mhsCZ

jak je to s online u starsich ubi her? online passy jsou zruseny, takze nebude potreba? vsiml jsem si, ze nejaky EA passy jsou na PSN zdarma ke stazeni, ale k ACR na PSN nic neni. takze vubec neni potreba?

• h_eavyrain
    h_eavyrain

zdravim, nehraje nekdo dlc mp? potreboval bych pomoct, ps3 nick h_eavyrain , diky

• JohnDoe82CzKONDAR
    JohnDoe82CzMy name is Neo.

jak dorazíš dorazím ho normálně kolečkem to je jako jedno jestli zmáčknu kolco nebo L2?

• JohnDoe82CzKONDAR
    JohnDoe82CzMy name is Neo.

Chci se zeptat včera jsem hrál poprvé MP a hrál jsem deadmatch když mi to vybralo protivníka kterého mám sejmout tak jsem si na něj počkal běžel jsem za ním a zapíchl ho když jsem za ním běžel nad hlavou mu svítilo L2 co se stane když to zmáčknu místo toho abych ho zabil?

• beeturbo
    beeturboRETRO

Hledat nepotřebuju, za cca hodinku vydělám a ta mě nezabije [s14]

• formi
    formischnitzel

Hele kde je najdeš [s14]

• beeturbo
    beeturboRETRO

Za 800 mám novou, takže 150kč navíc se vyplatí [s6][s16]

• formi
    formischnitzel

Prodám jednou dohraná online pass nepoužit,650kč

• beeturbo
    beeturboRETRO

díky, tak je to jasný [s14]

• Till
    TillPonies

online pass tam je

• beeturbo
    beeturboRETRO

Má tahle hra online pass??? Mulťák by mě docela zajímal. Na netu co se píše by měl mít, ale ve Store jsem ho nenašel. Tak nevím jestli mám pořídit novou, nebo z druhý ruky... [s8]

• Blaster
    Blaster

Zdarec, hledám nějaké zkušené zabijáky do multiplayeru. Takže kdo by chtěl zahrát tak PSN: B1aster_cz

• Ultimate7th
    Ultimate7thRedBull

Tam neni zabij vsechny vojaky ve vesnici, tam je aby si ochranil vsechny obcany tý vesnice myslim tj. ty cerny tecky na mape.

• 🎥MistrJakub🎥KONDAR
    🎥MistrJakub🎥PS VLÁDNE

cestou k tomu hradu musíš zachránit vojáky jsou na mapě označeny myslím černým puntíkem ale dělá se to cestou k tomu hradu

• Rick Deckard
    Rick Deckard

EifelCZ: Stačí dokončit na 100% pouze 8 sekvenci. A k druhému dotazu, vytrénovat jde jen těch 7, zbytek bude vždy na 10 lvl.

• Predator
    Predator

EifelCZ já mám asi čtyři sekvence na 100% a celkově hru dejme tomu 87% a mám kostým starého Altaïra. A druhá otázka, tak ta bohužel bude nezodpovězena, protože mám ten samý problém, a ten nad tebou.

• EifelCZ
    EifelCZEifelCZ

Dva dotazy. Jak odemknu kostým staryho Altaira? Někde sem četl, že musím mít všechny sekvence. Na sto procent, ale zda to je pravda, to nevím. Druhej dotaz. Je možný mi vutrenovany všechny asasiny tak, abych u nich měl znak řadu asasinu? Mám jich sedm se znakem a u toho zbytku asasinu mi to nenabízí žádný dodatečný trénink. Dik

• Predator
    Predator

Chci se zeptat na vylepšování města ‒ dráty mezi budovami, vozy se senem atd.

• chasmi
    chasmichasmi

zbynda2000:mam stejny problem..zadal jsem...podekovali a nic nestahlo se...

• Predator
    Predator

jj

• Rick Deckard
    Rick Deckard

Zkus si přečíst posledních pár příspěvků na předchozí stránce. :)

• Predator
    Predator

Chci se zeptat jak mám dosadit asasíny do těch svojich dobitych častí měst :)

• Till
    TillPonies

jo to se mi stalo taky :D thank you a sbohem

• zbynda2000
    zbynda2000zbynda2000

zdravím tak sem koupil nový Assassins Creed Revelations a krom prvního dílu na BD je tam další CD ze Soundtrackem a taky 3 kody do PSN jeden online pass ten se zadal a všecho v pořádku další na slevu 30% z ceny u 2 a 3 dílu a třetí kod na odemčení do singlplayerové části EZIOS ULTIMATE ARMOR a 2 postavy do multiplayeru THE CRUSADER a OTTOMAN DOCTOR no a problém je že sem ho zadal napsalo to thank you ale přídavek nikde nemám poraďte prosím

• milhaus
    milhausPSN: mhsCZ

jo

• chasmi
    chasmichasmi

Muže mit Ezio take kuš jako v Brotherhood?

• miroajax
    miroajaxWAKE

Ja to mam hned pod nazvem hry link

• zbynda2000
    zbynda2000zbynda2000

lidi jak poznám že je na BD disku z hrou taky první díl chtěl bych to koupit i s prvním dílem včera sem ho měl v ruce ale nikde to nebylo napsaný tak sem si ho zatím nekoupil

miroajax díky moc si mi pomohl!

• varenberg
    varenberg

Měl bych dotázek. Jelikož už vyšel REvelations, tak předpokládám, že Brotherhood velká většina z vás už hrála. Nepochopil jsem, proč musela Lucy zemřít. Může mi to někdo vysvětlit?

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.