Konzolista.cz

Assassin's Creed IV:Black Flag (164)

Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
MichaelV
MichaelV #Šumava

TAK jsem to úspěšně dotáhl do KONCE... Hodnotím jako FAJN Krásnou hru. Pohlcen příběhem jsem s nadšením vymlátil celou mapu. MP se mi nelíbí to je nuda... takže pro mne hra uzavřena

DOST DOBRÁ (můj první Assassin chtěl více času než si osahám všechno, vytunim loď PAK UŽ TO ŠLO VŠE LEHCE,

přesto mne několikrát naštval kam TO panáčeeek leze když jde do tuhého) :-D to ovládání při běhu

MichaelV
MichaelV #Šumava

tak za pár hodin to hraju zatím protože to mám na disku... To šermování, moře asi není moje záliba. Snad zmenim názor a narazim na vlnu nadšení a vtahnuti do hry. Zatím se tu placam a prokousavam příběhem. Můj první ASSASSIN bral jsou ho vždy obloukem stranou mimo zájem a teď jsem se nechal přesvědčit jak je asi SKVELEJ nevím uvidíme

Bradko
Bradko #PS4PRO

Ahoj nevíte někdo jak získat trofej Lab Technician v mp asi po 3 hodinách hledání jsem se konečně připojil do módu Game Lab odehrál 2 mapy ale trofej jsem nedostal a přitom bych jí měl dostat hned po dohrani kola nevíte někdo jak ji získat AC kdyžtak hraju na PS4

OneEightTurbooo

To máš pravdu že to je nuda, ale potřebuji tam něco dodělat. Takže mi nic jiného nezbývá a hlavně mi to nejde.

patrcz
patrcz #🎮📱🏃🏻⛰

Mp nehraji je to nuda ale singl si občas zahraji přepadnout pár lodí vždycky :)

OneEightTurbooo

Hraje někdo ještě MP?

OneEightTurbooo

Je tu někdo kdo to ještě hraje na ps4?

OneEightTurbooo

No nejhorší je to, že to je fakt těžký udělat. Hlavně to moc lidí nehraje a postavu vybírá leader týmu [s13] Což já fakt nejsem [s14]

Mirka_cz
Mirka_cz #Hassan

musis hrat za Jaguara, mit nejlepsi score v mode Dominace, jen prekladam, je to DLC trofej a jeste v mp takze to jde mimo me

OneEightTurbooo

Čau, je tu někdo kdo by mi poradil nebo pomohl z trofejí Sacred Land? Dík Tomáš

jack210
jack210 #PS5

Ja to hledal s kamosem na ps4,zaroven sme byli na chatu a vzdy kdyz nekdo neco nasel tak sme si rekli souradnice (pokud se to neobjevilo na mape)

Mirka_cz
Mirka_cz #Hassan

jj to jsou ty servery jak jsem ted psala

Mirka_cz
Mirka_cz #Hassan

na ty mape je vic nez 10 mist s truhlama a vzdy nasla z toho jen jednu, navic to bezi na vic serverech takze kdyz tvuj kamos neco najde tak ne vzdy se to i tobe objevi

boubera
boubera #Sony

Je to o náhodě. Já to udělal tak, že jsem si vyjel na youtube všechny videa kde ty truhly jsou. Bylo jich cca deset. (vim, že jsou i na jiných místech, ale tohle stačilo) Pak jsem ty místa vždy prošel. Když tam nebyly. Tak druhej den jsem to zkusil zase. A byla tam. Za pár dní jsem měl trofej doma. Jednou mi dokonce pomohlo, vypnout jen Ps4 a truhla se objevila, kde před 15 minutama nebyla.[s4]

Pavlicek09
Pavlicek09 #B.O.R.E.C.

no neříkej že je to jen na náhodě..to tu truhlu nemusím najít taky nikdy..říkám-konvoj a velrybu sem našel do půl hoďky,možná ani to ne..

jack210
jack210 #PS5

Kamos taky hledal tolik hodin podle navodu a zadnou nenasel a ja nasel nekolik uplne nahodou pri plneni vedlejsi mise pro nakou Assasinku a pri potapeni do jeskyne,ale je to o nahode :) Nejlepsi je to hrat kdyz zaroven hraje nekdo z pratel,pokud on neco najde tak se to i tobe objevi na mape a jen si tam dojedes :)

Pavlicek09
Pavlicek09 #B.O.R.E.C.

tak konvoj a velrybu mám..ale truhlu nemůžu najít ani za nic..už sem to projel 3x a po truhle ani stopy..nemáte někdo nějaký tip?

Mirka_cz
Mirka_cz #Hassan

to nemusi u tebe hrat nikdo, vsechny tyto objevy maji svoje urcity mista kde mohou byt, takze nejlepsi je ty mista projit, jde jen o stesti, na trophies.org je mapa kde mohou byt, musis najit od kazdyho jeden objev, je bila velryba ted nevim jak se presne jmenuje, kralovsky konvoj a modra truhla

Pavlicek09
Pavlicek09 #B.O.R.E.C.

Prosím o pomoc s trofejí Sharing Is Caring - sdílení místa s kamarádem..netuším co s tím..

miky20
miky20 #One& only

etj: to seš asi jedinej. Naštěstí Ubisoft nejsou dementi, jak tu píšeš. Ostatní vydavatele by se od nich mohli učit.

Jinak hru mám na cca 87%, mp sem ještě ani nezkusil a DLC příběh taky čeká.

VenousekVesely

Čágo lidičky neměl by někdo chuť pomoct s trofejí SACRED LAND a neví někdo jak jednoduše na to?Předem díky VV

mulighan
mulighan #Forrest G.

Někdo na vzájemnou výpomoc s trofejí All Rounder na PS3? Kdyžtak napište do PM. Díky

jack210
jack210 #PS5

Pavlicek :Aha ,to sou veci ... diky :)

Pavlicek09
Pavlicek09 #B.O.R.E.C.
👍1

jack210: Zbývající dvě mise se ti nezobrazí na velké mapě..musíš být poblíž a uvidíš symbol na své minimapce..Na netu určitě najdeš na kterých ostrovech ty mise jsou..já je našel haluzově když jsem sbíral poklady atd..

jack210
jack210 #PS5

Me se zas neobjevili ty mise jak je potreba ziskat tech 5 templarskych klicu pro ten oblek ve vasem sidle,mam 3 klice a dalsi mise nikde (pribeh dohranej i vse ostatni)

ffddss

No ty trofeje se jim nejak serou, me necinkla "by the book" jak jsem psal vyse. U me je problem myslim v tom ze jsem to dokoncil behem vypadku psn. Ale nevim jeslti to muze hrat roli

pitrsone
pitrsone #Trololo

Chlapci chybí mi poslední krčma v tulum a nemám ji zobrazenou na mapě ale když podržím r1 tak mi to ukazuje že jsem ji ještě neotevřel 0/1.nevíte co stím?

ffddss

No poku staci pouze ty hlavni sekvence tak mam vse na 100%. Nemam pouze ty secondary locations a poklady

007cz

A se si jistej ze to mas vsechno??vsechno jeste jednou projed

ffddss

Zdarec, nemate nekdo problem s trofeji "by the book"? Mam vsechny hlavni mise na 100% a ta megera necinkla. Setkal jste se s tim nekdo?