Akční TPS

Assassin´s Creed Brotherhood - Assassins Creed: Brotherhood (160)

• Predator
    Predator

To je teda zvláštní. Setkal jsi se s tím ještě někde? Já na PS3 zatím vůbec...

• Shadow
    ShadowUko Yesita

jj tam jsem to taky hledal (zaregistroval jsem se ze se snad neco otevre a nic),no je to pro mne zahada uz 2 dny hledam informace jak na to

• Predator
    Predator

Co Uplay?

• Shadow
    ShadowUko Yesita

no to vim ale nenasel jsem to ,byl jsem primo na ubisoftu a nikde nic

• Munky
    Munky

Tak to možná musíš zadat někde na netu na oficiální stránce Assassins creed.některý hry to takhle maj..

• Shadow
    ShadowUko Yesita

hledal jsem vsude ,cod je opravdu 19 znaku byl prilozen v krabicce ma odblokovat 2 postavy na online 2nove mise a zbroj pro Ezio

• mulighan
    mulighanForrest G.

12 znaků bych ještě pochopil, ale 19? To už je nějak moc dudlajdá. Zkus to vygooglovat nebo youtube Jinak newim.

• Shadow
    ShadowUko Yesita

nikdo nevi jak na to?

• Shadow
    ShadowUko Yesita

zdravim muze mi nekdo poradit dnes jsem koupil tuto supr hru a dostal jsem k tomunejakej kod na nove mise ale nevim kde jej zadat je ma 19 znaku ten kod,v prilozenem navodu pise ze v hlavnim menu vyber Extras potom jdi do Exlusivni obsah a zadej kod neumim to nikde najit[s12]

• Munky
    Munky

Zdravim.potřebujem pomoct s jednou trofejí kde je potřeba aby jsme byli čtyři,ale zatim jsme jenom tři.tak kdyby měl někdo čas a chut tak at se ozve [s14] díky

• PETRSN77
    PETRSN77

Zdary pomuže my někdo s trofejí v AC Brotherhood je to trofej Abstergo Employee of the Month muj nick je PETRSN

• Evalota
    EvalotaPS4

to senator - Tak jsem si objednala hru - THE LAST OFUS. Vypadá to bezvadně. Jukni na to.[s14]

• Evalota
    EvalotaPS4

Toho Residenta 6 jsem zkoušela a co-op nevypadá špatně, ale zatím kupovat nebudu.

• senator
    senator
    1

to Evalota - jj, taky se těším, dlouho jsme si spolu nezahráli a Assassin 3 bude super! Až bude Resident 6 za pár korun v bazaru, tak ho koupím taky, ten online co-op mě dost láká. Tak se pak domluvíme a zapaříme![s16]

• Evalota
    EvalotaPS4
    1

to senator - Tak jsem to okoukla a objednám taky.[s6]Už se těším až si zahrajeme.[s16]

• TIGERCZ
    TIGERCZ

klido si mě přidejte TIGERCZ

• senator
    senator

to Edin95 - dík za pomoc, už jsem sehnal nějaký lidi, tak ji snad brzy dám. Jeste se domluvíme.[s16]

• Edin95
    Edin95

musíš během jednoho kola (10minut) získat 15 růzdných bonusů:) a vzhledem k tomu, že tam hrajou lidi co se nesnaží plnit tento bonus je jeho získání skoro nemožné, alespon mě se to nepovedlo:( ale jak jsem se spolu domlouvali rád ti pomohu jen potřebujem sehnad někoho do trojce :D ted jsem kvuli studiu moc nehrál, ale od pátku bude zase čas :)

• senator
    senator

to Edin95 - no to je super :-( , a jak se dela ten extreme variety?

• Edin95
    Edin95

postupně :) vše se dá udělat během dvou hodin až na extreme variety tento bonus jsem dělal půl roku a dopadlo to tak že jsem se musel domluvit s kamarádama

• senator
    senator

Aiven-SVK - ok, přidám si tě. Jinak, musí bejt ta trofej ,,Abstergo Employee of the Month,, , udělaná za jedno kolo, nebo to může bejt postupně? Dík za radu.

• Aiven-SVK
    Aiven-SVK

Ahojte ja potrebujem pomoct role model mam new ucet AivenkoSVK a urcite pomozem aj ja vam

• senator
    senator

Tak už mám všechny prapory, díkes.[s6] Ještě mám dotaz, chybí mi jen online trofej ,,Abstergo Employee of the Month,, stačí to udělat postupně, nebo v jedný hře? Dík za radu.

• senator
    senator

to Edin95 - dík, už se taky připoj ať můžem zkusit tu jednu trofej[s6], na tu DNA mrknu.

• Edin95
    Edin95

se mrkni do DNA tam máš v které části jsi ho vynechal

• senator
    senator

Potřebuju radu, mám pozbíráno 100 praporů, na hlavní mapě už žádnej není a v těch tajnejch jsem jel podle video návodu a taky je všechny sebral, kde může bejt ten 101, nevíte náhodou? Dík.

• prco 666
    prco 666prco 666

ja bych se taky pridal psn prco666

• J.T.honza
    J.T.honzaGuitarHero

senator: si mě přidej, na PSN jsem jako PrinceRino a můžem pak něco dát [s14]

• senator
    senator

Ahoj lidi, pomůže mi někdo s online trofejema? Moje PSN je senator1928. Beru každýho, dík.

• lukasholak
    lukasholakCHELSEA
    1

no nejlepsi bude ASSANSSIN'S CREED 3 s CZ titulkama a next-game grafikou a animaci a predevsim bajecnou krajinou kde se schovate vsude

• blekino8
    blekino8

zigi mě připádá že když se chci připojit tak jako by na tom bylo celkově 5lidi

• zigi2846
    zigi2846.

Hraje multiplayer ještě dost lidí?

• Rick Deckard
    Rick Deckard

FPS se taky používá jako frames per second. Takže oba máte pravdu. [s12]

• bf333
    bf333Ravens

Jack Radcliffe: odjakziva FPS First person shoter..

• Jack Radcliffe
    Jack RadcliffeGaymer

BF333: FPS je Frames per second neboli snímky za sekundu. :)))

• bf333
    bf333Ravens

FPS ? -)

• 🎥MistrJakub🎥KONDAR
    🎥MistrJakub🎥PS VLÁDNE

FPS někdy ve městě klesne to je pravda ale zase se to nestává furt

• zigi2846
    zigi2846.

Taky se vám hra trošku seká když bežíte městem? V krajině v pohodě, ale ve městě hrozný, snad to nemám jen já.[s13]

• hranicecz
    hranicecz

Chlapi, to je v poradku. Jakej je to dil, to je prece fuk. Prome je to proste pokracovani. Ale jak je to s tou nemcinou, nevite prosim. Cau a dik

• brumik
    brumik

Hudlaz: AC:R je taktiez iba spin off pribeh

• 👑☠️HUDLAZ☠️👑
    👑☠️HUDLAZ☠️👑Thug Life

ASSASSINS CREED: BROTHERHOOD neni 3 dil jen to je datadisc ke druhemu dilu trojka se bude menovat Assassins Creed Revelations [s6]

• hranicecz
    hranicecz

Zdravim; prosim o radu. Chci jsi po 1a2 dilu konecne koupit i trojku, ale rad bych vedel jestli je tam i nemeckej dabing, Jako u prvnich dvou, Je fajn tomu fozumet. Nekdo mi rekl, ze ve 3 uz neni. Tak jestli to nekdo nevi. Diky

• Dawwer
    DawwerTOBELL

To pochybuju, spíš to je jako že seš dobrej jak vývojáři :-). Jak to bylo za komárů - nástěnka a na ní vyvěšen zaměstnanec měsíce :D.

Kdžytak se potom teda ozvi, když nás bude dost, dáme to všechno stopro do kupy;).

• depeche360
    depeche360R*GTAV*

jo to je ona...myslim že mi chybý jen ten triple utek :(... dal bych si, ale ted mam L.A. Noire...proč vlastně v tom nazvu month?to jako že když udělam bonusy tak za měsic se to zas vynuluje? jako že to musim do jednoho měsíce dát?

• Dawwer
    DawwerTOBELL

EndWar11: Tak to gratuluju, nicméně tato informace mi k platině moc nepomůže :D.

Till, depeche360: Myslíte tu "Abstergo Employee of the Month"? Ta je trocha drsnější no... Nicméně myslim že se to dá udělat, kór ve dvou, když si člověk pomůže. Mě jich zatím chybí 16.

Tady pak přikládám dva soubory, jeden ve Wordu popis všech bonusů a druhý je Excelová tabulka, kde si můžete jednotlivé bonusy zaškrtávat. Poté je v ní i kalkulačka, která Vám dle Vašeho počtu celkových a za hru získaných XP spočítá, kolik zhruba her ještě musíte odehrát do Levelu 50. Autorem je Danny Ryan, já ji jen odemknul pro editaci (osobně se zapisuju i počet jednotlivých získaných bonusů) a reuploadnul. Kdo bude chtít tedy zahrát, ozvěte se;).

link

• depeche360
    depeche360R*GTAV*

mě chybý do PT jen jedna...ta za všechny bonusy [s13] ....to se prostě nedá....50 lvl sem dal snad do 2 týdnů...ale ta to ? no prostě ne[s10]

• Till
    TillPonies

tak to gratuluju. ta jedna stříbrná trofej je fakt na dvě věci. i ta za ten 50 lvl

• EndWar11
    EndWar11MGS

Ja uz mam platinku

• Dawwer
    DawwerTOBELL

Čus-o-vka, hraje ještě někdo mulťák? Kdyžtak můžem dát spolu, jedu na platinu. Tož se kdyžtak ozvěte, nick stejnej jako tady;).

• Kumbal
    Kumbal

¨Zdravim.Tedka hraju taky ac brotherhood tak kdybyste někdo chtel tak si mě přidejte.Kumbalec_Valec

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.