zdravim muze mi nekdo poradit dnes jsem koupil tuto supr hru a dostal jsem k tomunejakej kod na nove mise ale nevim kde jej zadat je ma 19 znaku ten kod,v prilozenem navodu pise ze v hlavnim menu vyber Extras potom jdi do Exlusivni obsah a zadej kod neumim to nikde najit[s12]
Zdravim.potřebujem pomoct s jednou trofejí kde je potřeba aby jsme byli čtyři,ale zatim jsme jenom tři.tak kdyby měl někdo čas a chut tak at se ozve [s14] díky
to Evalota - jj, taky se těším, dlouho jsme si spolu nezahráli a Assassin 3 bude super! Až bude Resident 6 za pár korun v bazaru, tak ho koupím taky, ten online co-op mě dost láká. Tak se pak domluvíme a zapaříme![s16]
musíš během jednoho kola (10minut) získat 15 růzdných bonusů:) a vzhledem k tomu, že tam hrajou lidi co se nesnaží plnit tento bonus je jeho získání skoro nemožné, alespon mě se to nepovedlo:( ale jak jsem se spolu domlouvali rád ti pomohu jen potřebujem sehnad někoho do trojce :D ted jsem kvuli studiu moc nehrál, ale od pátku bude zase čas :)
postupně :) vše se dá udělat během dvou hodin až na extreme variety tento bonus jsem dělal půl roku a dopadlo to tak že jsem se musel domluvit s kamarádama
Aiven-SVK - ok, přidám si tě. Jinak, musí bejt ta trofej ,,Abstergo Employee of the Month,, , udělaná za jedno kolo, nebo to může bejt postupně? Dík za radu.
Tak už mám všechny prapory, díkes.[s6] Ještě mám dotaz, chybí mi jen online trofej ,,Abstergo Employee of the Month,, stačí to udělat postupně, nebo v jedný hře? Dík za radu.
Potřebuju radu, mám pozbíráno 100 praporů, na hlavní mapě už žádnej není a v těch tajnejch jsem jel podle video návodu a taky je všechny sebral, kde může bejt ten 101, nevíte náhodou? Dík.
Assassin´s Creed Brotherhood - Assassins Creed: Brotherhood (160)
To je teda zvláštní. Setkal jsi se s tím ještě někde? Já na PS3 zatím vůbec...
jj tam jsem to taky hledal (zaregistroval jsem se ze se snad neco otevre a nic),no je to pro mne zahada uz 2 dny hledam informace jak na to
Co Uplay?
no to vim ale nenasel jsem to ,byl jsem primo na ubisoftu a nikde nic
Tak to možná musíš zadat někde na netu na oficiální stránce Assassins creed.některý hry to takhle maj..
hledal jsem vsude ,cod je opravdu 19 znaku byl prilozen v krabicce ma odblokovat 2 postavy na online 2nove mise a zbroj pro Ezio
12 znaků bych ještě pochopil, ale 19? To už je nějak moc dudlajdá. Zkus to vygooglovat nebo youtube Jinak newim.
nikdo nevi jak na to?
zdravim muze mi nekdo poradit dnes jsem koupil tuto supr hru a dostal jsem k tomunejakej kod na nove mise ale nevim kde jej zadat je ma 19 znaku ten kod,v prilozenem navodu pise ze v hlavnim menu vyber Extras potom jdi do Exlusivni obsah a zadej kod neumim to nikde najit[s12]
Zdravim.potřebujem pomoct s jednou trofejí kde je potřeba aby jsme byli čtyři,ale zatim jsme jenom tři.tak kdyby měl někdo čas a chut tak at se ozve [s14] díky
Zdary pomuže my někdo s trofejí v AC Brotherhood je to trofej Abstergo Employee of the Month muj nick je PETRSN
to senator - Tak jsem si objednala hru - THE LAST OFUS. Vypadá to bezvadně. Jukni na to.[s14]
Toho Residenta 6 jsem zkoušela a co-op nevypadá špatně, ale zatím kupovat nebudu.
to Evalota - jj, taky se těším, dlouho jsme si spolu nezahráli a Assassin 3 bude super! Až bude Resident 6 za pár korun v bazaru, tak ho koupím taky, ten online co-op mě dost láká. Tak se pak domluvíme a zapaříme![s16]
to senator - Tak jsem to okoukla a objednám taky.[s6]Už se těším až si zahrajeme.[s16]
klido si mě přidejte TIGERCZ
to Edin95 - dík za pomoc, už jsem sehnal nějaký lidi, tak ji snad brzy dám. Jeste se domluvíme.[s16]
musíš během jednoho kola (10minut) získat 15 růzdných bonusů:) a vzhledem k tomu, že tam hrajou lidi co se nesnaží plnit tento bonus je jeho získání skoro nemožné, alespon mě se to nepovedlo:( ale jak jsem se spolu domlouvali rád ti pomohu jen potřebujem sehnad někoho do trojce :D ted jsem kvuli studiu moc nehrál, ale od pátku bude zase čas :)
to Edin95 - no to je super :-( , a jak se dela ten extreme variety?
postupně :) vše se dá udělat během dvou hodin až na extreme variety tento bonus jsem dělal půl roku a dopadlo to tak že jsem se musel domluvit s kamarádama
Aiven-SVK - ok, přidám si tě. Jinak, musí bejt ta trofej ,,Abstergo Employee of the Month,, , udělaná za jedno kolo, nebo to může bejt postupně? Dík za radu.
Ahojte ja potrebujem pomoct role model mam new ucet AivenkoSVK a urcite pomozem aj ja vam
Tak už mám všechny prapory, díkes.[s6] Ještě mám dotaz, chybí mi jen online trofej ,,Abstergo Employee of the Month,, stačí to udělat postupně, nebo v jedný hře? Dík za radu.
to Edin95 - dík, už se taky připoj ať můžem zkusit tu jednu trofej[s6], na tu DNA mrknu.
se mrkni do DNA tam máš v které části jsi ho vynechal
Potřebuju radu, mám pozbíráno 100 praporů, na hlavní mapě už žádnej není a v těch tajnejch jsem jel podle video návodu a taky je všechny sebral, kde může bejt ten 101, nevíte náhodou? Dík.
ja bych se taky pridal psn prco666
senator: si mě přidej, na PSN jsem jako PrinceRino a můžem pak něco dát [s14]
Ahoj lidi, pomůže mi někdo s online trofejema? Moje PSN je senator1928. Beru každýho, dík.
no nejlepsi bude ASSANSSIN'S CREED 3 s CZ titulkama a next-game grafikou a animaci a predevsim bajecnou krajinou kde se schovate vsude
Napsat komentář
Pro přidání komentáře se přihlas.