Akční TPS

Assassin´s Creed Brotherhood - Assassins Creed: Brotherhood (160)

• Predator
    Predator

To je teda zvláštní. Setkal jsi se s tím ještě někde? Já na PS3 zatím vůbec...

• Shadow
    ShadowUko Yesita

jj tam jsem to taky hledal (zaregistroval jsem se ze se snad neco otevre a nic),no je to pro mne zahada uz 2 dny hledam informace jak na to

• Predator
    Predator

Co Uplay?

• Shadow
    ShadowUko Yesita

no to vim ale nenasel jsem to ,byl jsem primo na ubisoftu a nikde nic

• Munky
    Munky

Tak to možná musíš zadat někde na netu na oficiální stránce Assassins creed.některý hry to takhle maj..

• Shadow
    ShadowUko Yesita

hledal jsem vsude ,cod je opravdu 19 znaku byl prilozen v krabicce ma odblokovat 2 postavy na online 2nove mise a zbroj pro Ezio

• mulighan
    mulighanForrest G.

12 znaků bych ještě pochopil, ale 19? To už je nějak moc dudlajdá. Zkus to vygooglovat nebo youtube Jinak newim.

• Shadow
    ShadowUko Yesita

nikdo nevi jak na to?

• Shadow
    ShadowUko Yesita

zdravim muze mi nekdo poradit dnes jsem koupil tuto supr hru a dostal jsem k tomunejakej kod na nove mise ale nevim kde jej zadat je ma 19 znaku ten kod,v prilozenem navodu pise ze v hlavnim menu vyber Extras potom jdi do Exlusivni obsah a zadej kod neumim to nikde najit[s12]

• Munky
    Munky

Zdravim.potřebujem pomoct s jednou trofejí kde je potřeba aby jsme byli čtyři,ale zatim jsme jenom tři.tak kdyby měl někdo čas a chut tak at se ozve [s14] díky

• PETRSN77
    PETRSN77

Zdary pomuže my někdo s trofejí v AC Brotherhood je to trofej Abstergo Employee of the Month muj nick je PETRSN

• Evalota
    EvalotaPS4

to senator - Tak jsem si objednala hru - THE LAST OFUS. Vypadá to bezvadně. Jukni na to.[s14]

• Evalota
    EvalotaPS4

Toho Residenta 6 jsem zkoušela a co-op nevypadá špatně, ale zatím kupovat nebudu.

• senator
    senator
    1

to Evalota - jj, taky se těším, dlouho jsme si spolu nezahráli a Assassin 3 bude super! Až bude Resident 6 za pár korun v bazaru, tak ho koupím taky, ten online co-op mě dost láká. Tak se pak domluvíme a zapaříme![s16]

• Evalota
    EvalotaPS4
    1

to senator - Tak jsem to okoukla a objednám taky.[s6]Už se těším až si zahrajeme.[s16]

• TIGERCZ
    TIGERCZ

klido si mě přidejte TIGERCZ

• senator
    senator

to Edin95 - dík za pomoc, už jsem sehnal nějaký lidi, tak ji snad brzy dám. Jeste se domluvíme.[s16]

• Edin95
    Edin95

musíš během jednoho kola (10minut) získat 15 růzdných bonusů:) a vzhledem k tomu, že tam hrajou lidi co se nesnaží plnit tento bonus je jeho získání skoro nemožné, alespon mě se to nepovedlo:( ale jak jsem se spolu domlouvali rád ti pomohu jen potřebujem sehnad někoho do trojce :D ted jsem kvuli studiu moc nehrál, ale od pátku bude zase čas :)

• senator
    senator

to Edin95 - no to je super :-( , a jak se dela ten extreme variety?

• Edin95
    Edin95

postupně :) vše se dá udělat během dvou hodin až na extreme variety tento bonus jsem dělal půl roku a dopadlo to tak že jsem se musel domluvit s kamarádama

• senator
    senator

Aiven-SVK - ok, přidám si tě. Jinak, musí bejt ta trofej ,,Abstergo Employee of the Month,, , udělaná za jedno kolo, nebo to může bejt postupně? Dík za radu.

• Aiven-SVK
    Aiven-SVK

Ahojte ja potrebujem pomoct role model mam new ucet AivenkoSVK a urcite pomozem aj ja vam

• senator
    senator

Tak už mám všechny prapory, díkes.[s6] Ještě mám dotaz, chybí mi jen online trofej ,,Abstergo Employee of the Month,, stačí to udělat postupně, nebo v jedný hře? Dík za radu.

• senator
    senator

to Edin95 - dík, už se taky připoj ať můžem zkusit tu jednu trofej[s6], na tu DNA mrknu.

• Edin95
    Edin95

se mrkni do DNA tam máš v které části jsi ho vynechal

• senator
    senator

Potřebuju radu, mám pozbíráno 100 praporů, na hlavní mapě už žádnej není a v těch tajnejch jsem jel podle video návodu a taky je všechny sebral, kde může bejt ten 101, nevíte náhodou? Dík.

• prco 666
    prco 666prco 666

ja bych se taky pridal psn prco666

• J.T.honza
    J.T.honzaGuitarHero

senator: si mě přidej, na PSN jsem jako PrinceRino a můžem pak něco dát [s14]

• senator
    senator

Ahoj lidi, pomůže mi někdo s online trofejema? Moje PSN je senator1928. Beru každýho, dík.

• lukasholak
    lukasholakCHELSEA
    1

no nejlepsi bude ASSANSSIN'S CREED 3 s CZ titulkama a next-game grafikou a animaci a predevsim bajecnou krajinou kde se schovate vsude

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.