Konzolista.cz

Assassin´s Creed Brotherhood - Assassin´s Creed Brotherhood - trofeje diskuse (127)

Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
ьаSSgеneraт🔈r

Borci dlho som to nehral. Ale fakt neviem ako sa vrhajú díky na enemy. Musim ich aj nejako označiť tých enemy alebo ako? Furt ked po niekom hodím letí to panu bohu do okien na rozne svetové strany len nie na ciel. Díky

Edin95

tak bonus extreme variety splněn:) ted chybí jen triple escape pokud by někdo mohl zítra v 13:00 budu rád jednalo by se jen o 10 minut

Edin95

děkuji za radu zkusím něco podniknout:) akorát nevím co moje angličtina:(

xRay
xRay #Really?

Edin95: Ja bych ti rad pomohl, ale bohuzel uz AC:B nevlastnim, ale co ti doporucim, najdi si na youtube nejaky tutrial jak to udelat, napis pod to video, ze potrebujes boostnout a svuj PSN nick. Ja jsem to tak udelal a do hodiny si me pridalo asi 6 hracu, kteri taky potrebovali pomoct.

Edin95

ahoj

vím že už je asi pozdě ale potřeboval bych pomoc získat dva bonusy triple escape a extreme variety našel by se tu někdo?

zbynda2000
zbynda2000 #zbynda2000

pomůže mi někdo z online trofejemi?

Krutor

Zdarec lidi nepomohl by nám někdo s trofejema v MP zatím jsme 2 a ještě by se nám další 2 hodili. PSN: Krutor-94

ROBERT47.CZ

Zdravim take bych potreboval pomoct s trofejema, hlavne s trofeji "Role Model"ale je jich asi o dve vice.Kdyz nekdo pomuze tak samozrejme helpnu i ja. Muj nick je Robert47CZ a hraji to i s AC:Revelation ted kazdy den tak diky za pripadny zajem.

dawossss

muj nick je dawossss rad pomuzu ostatnim kdyz pomuzete me s 3escape))

dawossss

ja bych pomohl me chyby jen triple escape na abstergo trofej a platinku potreboval bych jeste 2 kdo by pomohl jsme 2))

h_eavyrain

važne se nenajdou 3 lidi na pomoc?[s13]

h_eavyrain

zdar, pomoh by nekdo s mp trofejema? moc moc prosim prstickem hrabu [s6]

Krutor

Potřeboval bych pomoct s trofejema STRONG CLOSER, JOB SKILLS, ROLE MODEL a ABSTERGO EMPLOYEE OF THE MONTH kdyžtak napište do zpráv na konzolistovi nebo přímo na PSN můj nick je Krutor-94

johnnycz89

Čau jestli ještě někdo dělá ty MP trofeje ,tak si mě přidejte..taky mi chybí Role Model a Ab.Emp of the Month...:( PSN : johnnycz89

johnnycz89

Čau jestli ještě někdo dělá ty MP trofeje ,tak si mě přidejte..taky mi chybí Role Model a Ab.Emp of the Month...:( PSN : johnnycz89

Johny353
Johny353 #HIMYM

Čau potřeboval bych pomoct s trofejí Strong Closer jde o to že 10 sekund před koncem hry budu leader. Pomůže mi někdo?

rabbit4
rabbit4 #497 XOF

Dawwer: docela slušný XP to dává v Chest Capture

Dawwer
Dawwer #TOBELL

No já se možná dneska taky připojim, chybí mi toho ještě privela. Nemá někdo nejakej tip, jak rychle naExpit?

Rick Deckard

Sejdem se u sena je klasika. :D

Sepsal jsem návod podle tohodle už známého videa. link

Rozdělení v týmech: team1: doktor team2: knez team3: joker

V prvním týmu je hráč, co chce získat extreme variety. Všichni hráči se setkají u sena pod Pantheonem. Samozřejmě se může vybrat i jiná mapa. Třeba Castel Gandolfo je mnohem lepší, protože má menší rolohu a hráči se na ni najdou rychleji.

1. Doktor se schová v seňe a počká až se mu nabije focus, pak zabije Jokera. Dostane bonusy FIRST BLOOD (první zabití v zápasu),SILENT, HIDENN, SAVIOR (zabij vraha který je nejméně 10 metrů od svého cíle), FOCUS.

2. Doktor omráčí, svého pronásledovatele, Kněze. STUNT

3. Joker vyleze na budovu. Počká až ho Doktor zaměří pisotlí a skočí. MID-AIR

4. Kněz začne pronásledovat Doktora. Ve videu jsou oba schovaní za stejným rohem. (2:40 na videu) Tím se docílí bonusu CLOSE-CALL a ESCAPE.

5. Doktor se schová do skupinky lidí, kde je další doktor. Počká a Kněz zabije nepravého doktora. LURE

6. Kněz omráčí Jokera a Doktor ho zabije. GROUNDED a INCOGNITO

7. Joker vyleze na budovu a počká u okraje. Doktor za ním vyleze a stáhne ho dolů. DROP KILL

8. Joker počká pod budovou a Doktor na něj skočí z výšky. ACROBATIC

9. Doktor najde Jokera a pár kroků od něj než ho zabije se rozběhne zmáčknutím R1. DISCREET

(10. bonus navíc) Doktor otráví Jokera. POISON

Samozřejmě se to celé nedá udělat během jednoho kola. V druhé polovině se přehodí pozice v druhém a třetím týmu. Takže všude, kde je napsáno Joker má být Kněz a naopak. Až se o to budem pokoušet příště, tak stačí, aby dotyčný napsal do chatu číslo úkolu a ostatní snad pochopí, co mají dělat. Určitě to bude rychlejíší než to celé vypisovat do chatu.

rabbit4
rabbit4 #497 XOF

Včera to byla docela sranda... "sejdeme se u sena". [s6] Ještě potřebuji Extreme variety. Samozřejmě pomůžu i ostatním...

zrudik

Rick_Deckard: ja sem pro

Rick Deckard

Tak co? Může dneska někdo kolem té sedmé až desáté? Udělali bychom triple escape a extreme variety nebo taky něco jiného jak kdo potřebuje.

zrudik

to uz mam...chybet by mi mel 3x escape

🎥MistrJakub🎥
🎥MistrJakub🎥 #PS VLÁDNE

zrudík připomínám že musíš mít 15 těch bonusu za jednu hru!!!!

Rick Deckard

Můžu každý den od 19:00 až do 22:00.

zrudik

Zdarec bando kdy se zase slezem?

zrudik

Kdyby nekdo chtel jeste dneska pomoct s 3x escapem tak at napise je to zalezitost 5-ti minut

zrudik

domluvíme s v chatu

🎥MistrJakub🎥
🎥MistrJakub🎥 #PS VLÁDNE

všichni budeme chodit k tomu senu jak je na videu link

nejdřív se schovám do sena a musíme stát všichni u sebe

ja stuntu svého lovce

za letu zastřelím

ten kdo mě má zabít sprintem vyvolá escape mod a ja se schovám za roh ale musíme být blízko sebe

muj lovec počká až se schovám do davu a následně zabije špatnou postavu

muj lovec omráčí můj cíl a já ho zabiju na zemi

můj cíl vyleze na na něco a já ho strhnu tím udělám drop kill

budu na budově a zabiju cíl tím že na něj skočím

nakonec svůj cíl otrávím

🎥MistrJakub🎥
🎥MistrJakub🎥 #PS VLÁDNE

zrudíkk ulož si ted ty mě PSN id jak tady a založím já pls pls XD