Adventury

Assassin Creed 4 na PS4 (34)

• adamito11
    adamito11Zeus

Hrál jste někdo coop už? Nám to s kámošem nejde...

• VenousekVesely
    VenousekVeselyPS4

Ty vole já bych to rozšlapal na sračky.Plně tě chápu!!!Jestli je to ta mise co myslím,a dobře si pamatuju tak do ní musíš nejdřív narazit a pak jí můžes rozstřílet jak chceš!A jestli to nepůjde tak se nezdržuj moc blízko zařízení a dej pár dní voraz,taky by tě ta platina mohla stát nové PS4!

• sova655
    sova655gabrda_9

ten shit vyhoď z okna [s14][s6]

• depeche360
    depeche360R*GTAV*

No nejde nic ...zkusil sem to 10ami zpusoby a proste nic :) platka v haji

• nesquik
    nesquikBAZINGA

Depesh360: Nejsem si jistý jestli to bylo v týhle misy, ale normálně jsem nějakou tu loď sestřelil a pak do ni jen lehce ťuknul a uznalo mi to...

• depeche360
    depeche360R*GTAV*

Za prve posledni mam na 100% hned po dohrati coz je epilog :) a jasne ze muzu dat znovu tu misi to je to co delam...nejsem amater :D....je to jedina trofej v singlu co mi chybi...hru mam na 99% a ja potrebuji uz jen tu misi a necgteji to uznat o to tu jde T_T

• OneEightTurbooo
    OneEightTurbooo

Myslím že to nemusíš udělat na 100%, musíš udělat jenom tu poslední sequenci na 100%. Jinak se podívej na internet co máš přesně udělat a tu misi si můžeš kdykoliv z opakovat ;) Takže normálně pokračuj :)

• depeche360
    depeche360R*GTAV*

Tak porad nic :( ani odinstal nepomohl...co s tim? To jako prijdu o platinu? Jen kvuli takoce blbine :/

• depeche360
    depeche360R*GTAV*

No dobra...dekuji :)

• sova655
    sova655gabrda_9

depeche360: četl jsem, že se to neuznává hodně lidem. Chyba na straně ubisoftu zřejmě. jedině bych zkusil smáznout instalačku.. třeba to náhodou pomůže.

• depeche360
    depeche360R*GTAV*

No i to jsem zkousel a to taky nefubguje :(

• Mirka_cz
    Mirka_czHassan

nema to byt nahodou narazit do ni tim utokem jak dostanes za zniceni vsech ctyr legendarnich lodi? ted si to nak nepamatuju

• depeche360
    depeche360R*GTAV*

Zdravim...potrebuji piradit s 8 sequenci 2misi... je tam za ukol ke 100% narazit do lode vylepsenym ramem jenze me to nechteji uznat o.o nevite prosim nekdo proc? ...mohu jen dodat ze lod nam plne vylepsenou muze to byt tim? :(

• SenjorOta
    SenjorOtaPS 4

Ahoj lidi, nevíte jestli je už opravený ten bug s češtinou?

• RobotCZ
    RobotCZ

Pavli...no teď si vzpomínám, že jsou nějaký čísla vlevo dole. No jsem na hovno námořník :-D...díky moc

• Pavlicek09
    Pavlicek09B.O.R.E.C.

Robot: ty čísla jsou dost malý..byli vždycky napsaný v rohu..

• RobotCZ
    RobotCZ

Pavli...no jo, ale já když kliknu na tu mapu, tak tam žádný souřadnice nejsou a je tam jen obrázek zadku lodi a křížku na ostrově u nějakejch palem....njn holt si budu muset vzpomenout, kterej to byl ostrov....díky

• Pavlicek09
    Pavlicek09B.O.R.E.C.

Robot: Jestli si to správně pamatuju,tak otázník je na místech,které spadají pod nedobytou pevnost..pokud máš mapu pokladů,najdeš si určitý ostrov podle souřednic a přesný místo musíš najít podle obrázku na mapě..jestli tam je otazník nebo ne na to nemá vliv..

• RobotCZ
    RobotCZ

Chlapi potřebuju help s AC4. Nevim asi jsem úplnej debil, ale získal jsem mapu pokladu. Označil jsem si ho na mapě,pak jsem nedopatřením označil jinej úkol a ikona s pokladem mi v mapě zmizela je místo ní ikona " ? ". Jak vyvolám tu ikonu pokladu zpátky na mapu, abych jí mohl označit a následně ten poklad vyzvednout......díky předem

• milhaus
    milhausPSN: mhsCZ
    2

včera jsem poprvý pustil a nechápal jsem, proč jsou český titulky pouze u dialogů. no tak už je mi to jasný. ne že by mi to vyloženě vadilo, ale je docela škoda, že kompletní český texty na disku se hrou jsou vlastně napikaču.

• boubera
    bouberaSony

Hraje někdo multiplayer? Muj nick je Boubera[s4]

• radeczek
    radeczektara

verze ze store je v češtině tak na pul(titulky ve hře).jak je to tady psané v předchozích komentářích.

• Jamie
    JamieJamieCZECH

Nebude jen na CD bude v CZ. Jako to bylo u AC 3 ze Store v AJ na CD CZ :-)

• BigFood79
    BigFood79Ovw / Ttf2

Mam dotaz na AC4. Je verze na PS4 ze STORE v češtině?

• Grrty
    Grrty

Asi to bude jak rika jack210. CZMaario vcera vyzkousel prehodit jazyk konzole na Polstinu a pak je menu, encyklopedie. apod. v polstine. Je to zavisle na nastavenem jazyku konzole (titulky u videí a jazyk hovoru jdou v nastaveni AC4 vybrat).

• Pavlicek09
    Pavlicek09B.O.R.E.C.

Stačí titulky do příběhu..žš jsou v angličtině úkoly atd..to snad není takový problém,angličtinu cpou dětem do hlavy od 5 lety proboha..u bluray filmů je menu taky v cizím jazyce a CZ podpora je jakoby ,,jen titulky,, a popřípadě dabing a nikoho to nesere..nebo aspoň mě ne:)

• jack210
    jack210PS5

Verze na ps4 je komplet cesky od vydavatele,bohuzel ps4 zatim cestinu ve hrach nepodporuje tak je to pry takhle polovicate,aspon to takhle rikali na jednom hernim webu

• senator
    senator
    3

Jack Radcliffe: to máš sice pravdu, ale fakt je že když na obalu napíšou hra je s CZ titulkama tak má bejt komplet. Ne tenhle nedodělek!! Ale jinak v poho, už jsem s toho prvotního šoku a nasrání vychladnul.[s6]

Každopádně jsem rád za každou češtinu ve hrách na PS4, jen doufám že jich bude hodně.[s7]

• Jack Radcliffe
    Jack RadcliffeGaymer

Lepší aspoň příběhové titulky než nic. Sice nekompletnost překladu nepotěší, ale co čekat, když je to první hra při startu PS4 v češtině.

• senator
    senator
    2

Grrty: to si děláš prdel že jsou titulky jen v příběhu a ne ve všem! Já to kurva koupil dětem s PS4 pod stromeček a žil jsem v představě že když píšou že to má CZ titulky, tak to je přeložený všechno!!! Kterej ču.ák to zas nedotáhl do konce a vydává to za komplet s CZ titulkama!!![s3]

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.