Volné forum

Apple (15)

• sten32
    sten32loading...

Inak v jednom dokumente ktory bol o iPode bolo že ked ukazal Steve svoj iPod (ked ešte nebol v predaji) aj Billovi tak bill vytreštil oči a spital sa či to funguje len na Mac [s6] je to pravda, do teraz sa oni dvaja stretavaju pri kavičke [s6]

• LordikDevil
    LordikDevil

Vite jaky je rozdil mezi apple a Windows ?? Prece jablicka padaji jen na podzim. :D

• Gemaniak
    Gemaniak

A jeste myslim iPhone 3G pardon za moji chybu iPhone 3Gs jsem jeste nemel moznost pouzivat

• Gemaniak
    Gemaniak

Sice apple znacku miluju ale hlal bych kdybych rek ze je iPhone plnoucelovej mobil na takovy HTC touch HD to fakt nema sice iPhone ma lepsi internetovy prohlizec a dotykovy displej ale tim to hasne a sorry za moji cestinu v predeslim prispevku ale proste unava dela svoje :-)

• Jack Radcliffe
    Jack RadcliffeGaymer

Nejsem si jistý zda-li to umí outlook a exchange, jelikož to nepoužívám. Ale pokud to neumí v základu, tak určitě jdou doinstalovat za nějakej ten peníz.

• filom3n
    filom3nGrip

jinak iMac mini na upravu videa? a to myslis v HD? nebo SD, protoze na SD video ti staci 4-5 let stara plecka, a na HD video potrebujes uz hodne naslaplou masinu, coz myslim iMac mini nebude... Tam bych to videl na MacPRO. z vlastní zkušenosti vím že počítač za 40. tisíc to je schopnej zpracovat ale na nějakým "obyč" PC jako iMac mini je (neříkám že je špatný, má docela solidní výbavu) HD video prostě nenastříháš aniž bys u toho přišel o nervy...

• filom3n
    filom3nGrip

umí to outlook a exchange???

• sten32
    sten32loading...

Všetci v mojej rodine maju iphone vsetky sestry a aj rodičia, ja som mal tiež ale dal som svojej sestre moje 2g lebo jej 3g ukradly tak teraz mam ipod touch 1g :) absolutna spokojnost, kto nadava na iphone alebo ipod

je uplne mymo!

• Maven
    Maven...

no onen iPhone muze mit kazdy, pac se da sehnat napr. 2G za 5k coz si myslim ze neni moc! je jasne nebude nove a nebude se zarukou, ale budes mit iPhone [s14] ale jak jsem psal vyse ^^ iPhone 3g > je celkem naprd, kdyz uz tak vykonejsi 3Gs nebo si pockat na 4G

• Jack Radcliffe
    Jack RadcliffeGaymer

Playman: Moc si mě pobavil. Založíš téma ohledně značky Apple, jak ji máš moc rád a tak. A v dalším komentu napíšeš, že je Iphone celkem k ničemu. Nechápu. Já mám nový Iphone a jsem moc spokojený. Neni to sice telefon na práci, ale k telefonování, sms a hlavně internet a zábava. Každý nepotřebuje telefon na práci s funkcema, které využije stejně jednou za rok. Jo a plno věcí se dá doinstalovat, sice za peníze, ale dá. Jinak značka Apple je fajn, teda kdo na to má.

• Maven
    Maven...

no reknu to uprimne iPhone 3Gs je jeden z nejlepsi mobilu v teto dobe co se tyce 3g > tak to bylo hruza ale tenhle je fakt skvely [s14] kdybych mel 20k tak ho beru, bohuzel jsem nemel tak sem vzal htc hero [s14]

• Michelle
    Michelle♀︎

No můj názor je takový, že místo hrání s iPhone si přečti znova učebnici češtiny ... :-)

• peppy
    peppy

Původně jsem myslel, že tvůj příspěvek je z jiného roku než 2009, vzhledem k tomu, co tu píšeš o iphonu, že nic neumí a je to jen ipod s voláním a smskama :)

• Gemaniak
    Gemaniak

Tak hážu tu první dojem a to kvuci iPhone mel jsem ho jako hracicka dobre... Velka machrovina ale funkce zadne... Urcite to prolomilo vsechny meze kvuci dotykovemu displeji internetu ale tot je to vse fotoaparat mizerny neni moznost nahravani videi posilani mms ceske lokalizace... Ale to se muze zmenit kdyz prehrajete system ale i tak hodne osekane takovy iPod akorat z moznosti psani sms a volani musim rict zlate HTC touch HD ktere vlastnim tetka a nemuzu si ho vynachvalit...

A tetka vas zadam o prvni radu co rikate na iMac vim ze na upravovani videi hudby filmu a muziky je skoro neprekonatelny ale kdyz uz bude nuda spusti to naky hry videl jsem na youtube jak se na tom hralo crisis Cod 4 NFS carbon cod 2 mate nekdo stim zkusenosti mohli by ste mi o teto hracicce rict neco vice ??? dekuju vam za kazdy coment diky...

• Gemaniak
    Gemaniak

Tuto diskuzi jsem proste musel zalozit jako mylovnik teto znacky... Muzete tu psat svoje dojmy s pristroju ktere okupuji vas virtualni svet at uz je to iPhone iMac Mac apple TV atd atd.. :))

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.