sephiroth_-77: Všechny filmy od Hayao Miyazaki link jsou dokonalé. K tomu hudba od Joe Hisaishi link a už se to nedá ani nazvat dokonalostí ale rájem. [s7][s7][s7][s7] linklinklinklink Atd.
Animovanou pohádku doporučuju Sintel je to kraťas ale luxusní link pak pokračování Hvězdné pěchoty: Starship Troopers Invasion link a další animovaný film Ultramarines: A Warhammer 40,000 Movie link
Jinak ti tam asi chybí Karcoolka a Mravenec Z, co jsem si tak všiml... a Za plotem... a Lovecká sezóna... a Vzhůru do oblak... a Želvy Ninja (2007)... a Happy Feet... a Divoké vlny... a Pan včelka (ten je ale příšernej)... a Rio... a Rango... a Spláchnutej... a Bolt... ooooh a nesmím zapomenout na úžasný Wallace and Gromit: Prokletí králíkodlaka... Mrtvá nevěsta... Nightmare before christmas... a možná se jen koukni na CSFD do filmotéky pod animáky, tam je toho ještě víc a víc =)
Monstra versus vetřelci byl skvělý animáč, jinak u nás teď frčí (nepočítám-li Pata a Mata, Krtečka nebo upištěného Mickeyho a jeho Klubík :D) Roboti a já osobně pak ještě můžu Vánoční koledu a Polární Expres.
ZDar. posledni dobou me hodne bavi a byl bych nerad, aby mi nejakej utekl. tak jsem udelal seznam, co jsem videl a na ktery jsem si vzpomnel. jsem si jistej, ze mi dost filmu chybi. tak bych byl rad, kdyby jste nejaky napsaly a ja je budu doplnovat sem do seznamu, at je v tom trosku poradek. diky
Animovane filmy (27)
ja to vedel, ze nenechaji priserky s.r.o. bez pokracovani link
moooc se tesim
Příští rok vyjdou 2 nový animáše od Walt Disney a to Frozen, a Planes link
sephiroth_-77: Všechny filmy od Hayao Miyazaki link jsou dokonalé. K tomu hudba od Joe Hisaishi link a už se to nedá ani nazvat dokonalostí ale rájem. [s7][s7][s7][s7] link link link link Atd.
Pro mě je nejlepší jednoznačně Mononoke link
Chybi tu Ronal the barbarian, link mirne nadprumerna ujetarna na jedno podivani :)
No jo, Kung-fu padna 2 nějak zapadla, ale já už si teda ale vůbec nejsem schopnej vybavit, o čem to bylo, takže to taky asi nebude žádnej hit =D
Albrte ale kreslený filmy jsou taky animovaný.
Rebelka je šílená nuda s příšerným příběhem... [s16]
Animovanou pohádku doporučuju Sintel je to kraťas ale luxusní link pak pokračování Hvězdné pěchoty: Starship Troopers Invasion link a další animovaný film Ultramarines: A Warhammer 40,000 Movie link
Potom jsi to špatně specifikoval. Nehledáš animované filmy, ale počítačem animované filmy. link
Nemam proti nim nic, jen jsem zalozil tema s animovanyma, ne kreslenyma
Alber a mimo to kreslené filmy jsou prakticky taky animované.
Albert ale kreslený filmy jsou taky pěkný, co proti nim máš.
ty kresleny neeeee. jen graficky udelany. uz je jich 110 [s7]
VEXILLE 2077
BadExHuman22
Lady a Tramp je suprovej film
A co třeba tydle animovaný filmy:
Astro Boy
Atlantida: Tajemná říše
Bartok
Dantovské peklo
Dumbo
Eldorádo
Fantastický pan Lišák
Galaktická brána
Hledá se Nemo
Koralína a svět za tajnými dveřmi
Kráska a zvíře
Medvědí bratři
Modrý slon
Mrtvý vesmír
Past na žraloka
Pinocchio 3000
Planeta pokladů
Princezna a žabák
Příběh hraček 1,2,3
Roboti
Rudolf
Simpsonovi ve filmu
Sobík Niko
Strašpytlík
Tarzan 1,2
Valiant
Vánoce v New Yorku
Zvonilka
Železný obr
BadExHuman22: [s6] animovany, ne kresleny...
jinak zapomnel jsem na: Terkel ma problem. taky zajimava "pohadka", hlavne dabing se povedl
a co takové klasiky jako: Herkules, Lady a Tramp, Peter Pan, Aladin, Tarzan, Kráska a zvíře, Sněhurka, O Malence, Anastázie nebo Titan A.E. [s6][s6]
Vidím, že v zozname máš aj kozí príbeh, takže napíšem všetky, na ktoré som si spomenul aj tie biednejšie.
Vexille,
Beowulf,
Horton,
Gnomeo & Julie,
Lorax,
Lovci draků,
Robinsonovi,
Mezi námi zvířaty,
Ošklivé káčátko a já,
Zataženo, občas trakaře,
Tintinova dobrodružství,
Vánoční koleda,
Bitva o planetu Terra,
Norman a duchové,
V tom domě straší!,
Piráti!,
Sissi a Yetti,
Divočina,
Velká vánoční jízda,
Alfa a Omega,
Lovecká sezóna 3,
Happy Feet 2
Sammyho dobrodružství,
Zabiják Bean,
Příběh o Zoufálkovi,
A z týchto, ešte nie všetky vyšli, ale čoskoro:
Raubíř Ralf,
Hotel Transylvánie,
Legendární parta,
Frankenweenie: Domácí mazlíček,
albe: jednoznačně souhlasím. jedná se o kvalitní animák, docela bych uvítal pokračování :) a jinak ještě Na Vlásku je super
pridano, dik
Styxx: na tom csfd nevim nevim, kdyz tam jsou i simpsnovi, 101 dalmatinu... ja myslel spis takovi ty od Pixaru a tak. ne nejaky z roku 1970.
jinak ja bych vysvihl: jak vycvicit draka. od zacatku do konce jsem se bavil strasne moc a dost me stvalo ze byl konec.
Mary and Max [s7] Nejlepší drama animák...
Jinak ti tam asi chybí Karcoolka a Mravenec Z, co jsem si tak všiml... a Za plotem... a Lovecká sezóna... a Vzhůru do oblak... a Želvy Ninja (2007)... a Happy Feet... a Divoké vlny... a Pan včelka (ten je ale příšernej)... a Rio... a Rango... a Spláchnutej... a Bolt... ooooh a nesmím zapomenout na úžasný Wallace and Gromit: Prokletí králíkodlaka... Mrtvá nevěsta... Nightmare before christmas... a možná se jen koukni na CSFD do filmotéky pod animáky, tam je toho ještě víc a víc =)
já jsem ještě nenarazil na animák, kterej by mě vyloženě nebavil. akorát zmíním Rebelku, ta byla hodně slabá.
Monstra versus vetřelci byl skvělý animáč, jinak u nás teď frčí (nepočítám-li Pata a Mata, Krtečka nebo upištěného Mickeyho a jeho Klubík :D) Roboti a já osobně pak ještě můžu Vánoční koledu a Polární Expres.
Treba tuzemskej kozi pribeh je docela v pohode a myslim ze tedka nekdy byl v kine 2 dil. Doporucil bych i svetlonose od Svankmajera ale to neni CGI
ZDar. posledni dobou me hodne bavi a byl bych nerad, aby mi nejakej utekl. tak jsem udelal seznam, co jsem videl a na ktery jsem si vzpomnel. jsem si jistej, ze mi dost filmu chybi. tak bych byl rad, kdyby jste nejaky napsaly a ja je budu doplnovat sem do seznamu, at je v tom trosku poradek. diky
Alfa a Omega
Astro Boy
Auta 1,2
Beowulf
Bitva o planetu Terra
Bolt
Cislo 9
Divocina
Divoke vlny
Doba ledova 1,2,3,4
Fantasticky pan lisak
Final fantasy:esence zivota