Volné forum

Anime a Manga (61)

• geobbu
    geobbuWHO CARES

link Já nevím, ale po přečtení této novinky mě napadla jedině tato možnost. (viz. výše).

• Hatake
    HatakeSUIT UP!

Pokud vim tak tam slo o americany nebo japonce kteri to prekladali do anglictiny, v cesku se nic takovyho nedeje, protoze tady prej nejak nejsou licence, takze je to v podstate legalni

• geobbu
    geobbuWHO CARES

To mi připomělo docela směšnou historku z konohy :) Kdosi tam překládal báječné anime Soul Eater, ale v polovině to nějak vzdali, protože jim nějaká unie nebo něco vyhrožovali pokutou. A pak to za ně dodělali jiní. Nechápal jsem to, jak můžou někomu vyhrožovat pokutou, a přitom nedělat vůbec nic, aby se to k nám dostalo legální cestou. Co máme dělat?? Nekoukat na anime? Ani za nic, když to sem nejde officiálně, není jiná možnost, takže at si naserou. :)

• Hatake
    HatakeSUIT UP!

Bohuzel jinak nez nelegalni cestou to v CR nesezenes...Ikdyz nedavno jsem si koupit DVD Inuyasha, ikdyz jen prvni 4 dily

• TumaPetr
    TumaPetr

Jasný, takže všechno nelegální cestou. Štve mě to, hodnocení se pohybují jako u nejlepších filmů, ale česká distribuce je nulová. Tak alespoň díky za tipy.

• misa1989
    misa1989deepInside

Na warforu je opravdu solidní sbírka. Na tak rozsáhlý seznam jsem zatím nikde jinde nenarazil. [s7]

• Hatake
    HatakeSUIT UP!

Ja hledam na otakuland.cz nebo warforum.cz v pripade nouze pouziju google

• TumaPetr
    TumaPetr

Jednoduše řečeno, kde sháníte všechny Anime? Připadá mi to, jak shánění jakékoliv ruské produkce. Hlavně, že je otevřený západní trh, ale na východ aby člověk pádloval.

• Rick Deckard
    Rick Deckard

Druhý film je stejně dobrý. Ale rozhodně nedoporučuju L: Change the world. To je už uplná blbost. Trvá to přes dvě hodiny a nejlepší na tom je dohromady 10 minut. [s6]

• misa1989
    misa1989deepInside

Koukal jsem včera na filmové zpracování Death Note. Samozřejmě, že anime verze je lepší, ale tohle mě taky příjemně překvapilo. Ryuk vypadá výborně [s14] . A L je taky jak ze seriálu. Pokud vím, tak má film dvě části, takže jsem zvědaví, jestli bude dvojka tak pěkná jako jednička...

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

[q][q][q][b]VRB: [/b]Znalci, dá se sehnat Naruto s titulkama na dývku?[/q][b]VRB: [/b][b]ellemenT: [/b]\nSkupina CNT, myslím jeden čas překládala série, ale přeložila první dvě DVD, jestli v tom pokračovala, to už nevím.[/q][b]VRB: [/b]\nJj., přeloženo je všechno, ale je to zaprvý neoficiální a za druhý je to pouze na webu. Já spíš myslel, jestli existuje nějaká normální česká podpora.[/q]

neexistuje ..

• TumaPetr
    TumaPetr

[q][q][b]VRB: [/b]Znalci, dá se sehnat Naruto s titulkama na dývku?[/q][b]ellemenT: [/b]\nSkupina CNT, myslím jeden čas překládala série, ale přeložila první dvě DVD, jestli v tom pokračovala, to už nevím.[/q]

Jj., přeloženo je všechno, ale je to zaprvý neoficiální a za druhý je to pouze na webu. Já spíš myslel, jestli existuje nějaká normální česká podpora.

• geobbu
    geobbuWHO CARES

[q][b]VRB: [/b]Znalci, dá se sehnat Naruto s titulkama na dývku?[/q]

Skupina CNT, myslím jeden čas překládala série, ale přeložila první dvě DVD, jestli v tom pokračovala, to už nevím.

• Homer
    HomerHommeer

tak dik tak nejsou skoda =D

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

[q][b]homer02: [/b]chci se jen zeptat jestli jsou simpsonovi anime...jestli jo tak sou nej anime...[/q]

Anime (jap. – „japan animation): japonský animovaný film alebo seriál; laicky vyjadrené - pojem „anime” predstavuje animovaný príbeh, ktorý obvykle vychádza zo svojej knižnej podoby „mangy”

Read more: AnimeDream.sk - Slovník pojmov - link

• Homer
    HomerHommeer

chci se jen zeptat jestli jsou simpsonovi anime...jestli jo tak sou nej anime...

• TumaPetr
    TumaPetr

Znalci, dá se sehnat Naruto s titulkama na dývku?

• geobbu
    geobbuWHO CARES

Já po dlouhé době koukám na El (L), asi vám nemusím připomínat, co je to za postavu. :)

• Hatake
    HatakeSUIT UP!

Bohuzel po 1 dilu to kvalitou docela klesa

• PeL.DAWE
    PeL.DAWEAC

tak sem byl zvedavej na ten DMC a tak sem zkoukl 1.dil a dobry,fakt povedeny anime,uz se tesim az se podivam na dalsi dily

• Blackstar_259
    Blackstar_259

Hatake sme na tom úplně stejně.Taky navštěvuješ konohu že? :)

• Hatake
    HatakeSUIT UP!

Tak jsem opet stahl Devil May Cry, protoze to vyslo s ceskym hardsubem:) v nedeli konci Soul Eater a Naruto ma porad fillery, sakra na co se budu divat!:'(

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

ten kto povie, že Anime sú rozprávky pre deti je ten: kto to nevidel ani z idúceho vlaku ..

• Lamps
    LampsLamps

Anime a manga často bývají vyspělejší, než většina ''normálních'' filmů a seriálů.. ''Ale jsou kreslené, takže jsou prostě pro děti ne?..'' bohužel, tohle si řekne hodně lidí.. hlavně v Evropě.

• PeL.DAWE
    PeL.DAWEAC

ellement:jjjjj mas pravdu,kazdej si mysli ze anime sou pohadky pro maly decka kdyz to je animovany,toto me hodne stve:(

• TumaPetr
    TumaPetr

[q][q][q][b]PeL.DAWE: [/b]ted sem se zazral do jednoho anime a fakt mazec......Pokemon!!!!!!:Dhej ale fakt me to uplne bavi fakt doporucuju vsem:D[/q][b]ellemenT: [/b][b]Reznik_cR: [/b]\nkolik ti je roků ?[/q][b]ellemenT: [/b]\nAnime je naprosto běžná věc mezi dospělými lidmi. Pleteš si to s tzv. pohádkou. Bohužel, dnešní svět v tom nevidí rozdíl, to je na tom to smutné. [/q]

A co máš proti pohádkám?:D

• geobbu
    geobbuWHO CARES

[q][q][b]PeL.DAWE: [/b]ted sem se zazral do jednoho anime a fakt mazec......Pokemon!!!!!!:Dhej ale fakt me to uplne bavi fakt doporucuju vsem:D[/q][b]ellemenT: [/b][b]Reznik_cR: [/b]

kolik ti je roků ?[/q][b]ellemenT: [/b]

Anime je naprosto běžná věc mezi dospělými lidmi. Pleteš si to s pohádkou ne? Bohužel, dnešní svět v tom nevidí rozdíl, to je na tom to smutné.

• PeL.DAWE
    PeL.DAWEAC

reznik:nezalezi na tom kolik mije,hlavni je ze me to bavi......nejaky hry sou taky treba pro decka a hrajou je normalni dospeli lidi...........

dnes sem stahl remake prvniho dilu fullmetal alchemist a uplne bozi,ten opening me dostal fakt krasnej:) [s7] [s7]

• Reznik_cR
    Reznik_cRGame over

[q][b]PeL.DAWE: [/b]ted sem se zazral do jednoho anime a fakt mazec......Pokemon!!!!!!:Dhej ale fakt me to uplne bavi fakt doporucuju vsem:D[/q]

kolik ti je roků ?

• PeL.DAWE
    PeL.DAWEAC

ted sem se zazral do jednoho anime a fakt mazec......Pokemon!!!!!!:Dhej ale fakt me to uplne bavi fakt doporucuju vsem:D

• Hatake
    HatakeSUIT UP!

Apsi: Inuyasha je dobra... Ale barveni na kompu se me osobne libi, vypada to realisticteji a pro me pekneji nez rukou malovane...

• PeL.DAWE
    PeL.DAWEAC

VRB:a toto je jen zacatek pockej si az se budes divat nato jak treba Naruto a sasuke budou bojovat na zivot a na smrt,jeden z nejlepsich boju.....

• TumaPetr
    TumaPetr

Díky človíčku, co založil tohle téma a tim mě donutil se podívat na první díl Naruta, abych věděl jaký to vlastně je a musim říct, že vážně super. Promakaný postavy a děj, nemluvě o tom, že koukám na třetí díl, kde si Naruto dá stínový klonování zrovna když má s*ačku [s6]

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

[q][b]Rick Deckard: [/b]Apsi asi digitalizací myslel, že už se dělá kresba na kompu a taky se barvení dělá digitálně. Někdy je to k zblití a mě samotnému se to nelíbí. [/q]

tak tak .. CGI je ok ale len ak sa jedná o námetom future štýl .. inak je to des .. taký Inuyasha je tipický príklad starej školy ktorá dnes stále zaujme ..

• Rick Deckard
    Rick Deckard

Apsi asi digitalizací myslel, že už se dělá kresba na kompu a taky se barvení dělá digitálně. Někdy je to k zblití a mě samotnému se to nelíbí.

• Hatake
    HatakeSUIT UP!

Apsi:Vsak ja vim, digitalizace nevim presne co tim myslis, pokud myslis CGI, tak je to pekny, ale neni to tak uplne anime. Pokud myslis vysoky rozliseni a tak, tak treba soul eater v 720p je nahodou skvelej:) Jde vylozene o to ze nemam moc v lasce tenhle 80-90 leta styl anime. Jde hlavne o vzhled postav,kterej se mi u starych nelibi. Nicmene takovej Cowboy bebop je hodne dobrej a taky to neni nic nejnovejsiho:)

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

[q][b]Hatake: [/b]me se nelibi ty ucesy! XDDD a taky zvuky... ale kdyz je to dobry, tak to jde stranou =)[/q]

stará škola dala cestu tej novej a preto si zaslúži rešpekt .. dnešná vlna Anime prechádza plne do digitálnej scény čo nieje vôbec dobré a práve preto by sme mali tieto staršie diela ctiť

• Hatake
    HatakeSUIT UP!

me se nelibi ty ucesy! XDDD a taky zvuky... ale kdyz je to dobry, tak to jde stranou =)

• Maven
    Maven...

to ja "stary" anime rad mam, yu yu hakusho je taky stary, ale me se to hrozne libi !!! [s6] [s6]

• Hatake
    HatakeSUIT UP!

Ted koukam na Cyber City Oedo(vyslo to na stancich za 50,-) ma to 3 dily a je to takovy hodne stary(1993) scifi anime. Zatim me to nepripada nicim uzasny, ale po prvnim dile tezko soudit, ja jen tyhle stary anime moc nemam rad

• misa1989
    misa1989deepInside

Bobik: To mám zrovna rozkoukané a taky se mi to celkem zamlouvá. Zároveň jsem rozkoukal Samurai Chaploo a to je bezvadná oddechovka.

• Blackstar_259
    Blackstar_259

Včera sem dokoukal Full Metal Alchemist [s7] (můj nejoblíbenějši anime)a teda musim se přiznat na konci sem brečel,nehorázně mě to rozsekalo [s13] vůbec to nedopadlo podle mých představ.Sem z toho pořád na měko.

• sten32
    sten32loading...

ja sledujem Anime moj oblubeny je Death Note [s6]

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

Anime kultúrou žijem už hodne dlho .. videl som toho kvanta tak ako som mal možnosť čítať Manga predlohy a jednoznačne som touto kultúrou poznačený ... tak ako keď sa po prvý krát stretnete naživo s JP mentalitou tak isto musíte pristupovať k ich najväčšej pýche a hrdosti podsunúť takým obmedzencom čo do rozhľadu ako sú Európania svoje top .. [s7]

• OldaB
    OldaBPÁN PÁNU

Upřímně řečeno, mangu Evropan těžko posoudí, kulturně je to naprosto odlišné od toho, na co jsem zvyklí. Já čtu komiksy přes 20 let, ale manga mě v životě nechytla. A třeba když to srovnám s komiksy Moorea...

jinak můžete vyzkoušet tohle link

• Hall
    Hallo_O O_o

Japonsko teda zrovna nemiluju ale Mangu mam rád :D

• Lamps
    LampsLamps

Tak to jsem rád, že se mne to netýká :)

• isildur heir
    isildur heir

[q][q][q][q][b]isildur heir: [/b]anime a mangu nemusim, ale mam rad jap. hry od TECMA, JAPAN STUDIO a CAPCOMU \n2lamps na takovato srovnani manga vs amerika nestaci videt par filmu podle komiksu [/q][b]Lamps: [/b][b]isildur heir: [/b][b]Lamps: [/b]\nNo, já nehodnotím filmy, ale samotné komiksy [/q][b]Lamps: [/b][b]isildur heir: [/b]\nto by me zajimalo s cim konkretrne srovnavas... rict o takovem bendisovi ze nema vypilovany dej nevim nevim [/q][b]Lamps: [/b]\nNo, pár jich určitě je. Jenže z mangy a anime to jsou dá se říct všechny. Ale nechci se s tebou hádat.[/q]

ja se take nechci hadat jen se mi nelibi kdyz nekdo zna neco okrajove a srovnava to neobjektiivne se svou modlou

• Lamps
    LampsLamps

[q][q][q][b]isildur heir: [/b]anime a mangu nemusim, ale mam rad jap. hry od TECMA, JAPAN STUDIO a CAPCOMU \n2lamps na takovato srovnani manga vs amerika nestaci videt par filmu podle komiksu [/q][b]isildur heir: [/b][b]Lamps: [/b]\nNo, já nehodnotím filmy, ale samotné komiksy [/q][b]isildur heir: [/b]\nto by me zajimalo s cim konkretrne srovnavas... rict o takovem bendisovi ze nema vypilovany dej nevim nevim [/q]

No, pár jich určitě je. Jenže z mangy a anime to jsou dá se říct všechny. Ale nechci se s tebou hádat.

• Hall
    Hallo_O O_o

Kámoš kreslí Mangu a umí to dost slušně v pondělí mi přinese prej nějakej obrázek z BLEACH a nebo z NARUTO [s6]

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.