Sháním jedno anime ale nemůžu si vzpomenout na název..... bylo to několik krátkých povídek z nichž jedna byla o tyranském vládci, který trýznil svůj lid a jednou chtěl po umělci aby mu namaloval na strop chrámu obraz toho jak dobrý je to vládce. V povídce bylo tuším ještě něco o dceři toho umělce a nakonec když ten vládce konečně viděl hotové dílo, tak neviděl nic štědrého ale skutečné vyobrazení toho jak velký zmrd to je ... samá krev, mrtvoly atd.... zrovna tahle povídka se jmenovala něco jako Obraz pekla nebo tak něco ale nemůžu to najít ..... další povídka bylo možná něco o nějakém zloději, který se změnil v pavouka ale nejsem si jistý ...... neví náhodou někdo jak se to mohlo jmenovat? ... je to už celkem starší kousek.....
Sethe, nemáš zač, ale příště mi dej nějaký credits, díky :D
Co se týče HotD, tak to je číčovina největšího kalibru a já lituju toho, že jsem to viděl dvakrát.
Mirai Nikki je super a hlavně to má super zápletku.
Tokyo Ghoul? Hmmmmmm, nuda! Poslední 2 díly mě ale navnadily na další sérii, která snad tak nudná už nebude a navíc to má super opening.
Log Horizon je paráda a povinnost pro všechny, kterým se líbilo SAO.
No Game No Life je taky povinnost pro fandy SAO.
Osobně bych vám doporučil Cowboy Bebop, to je prostě klasika. Soul Eater, Death Note a na odlehčení Nichijou, což je stejná bláznovina jako Kill la Kill viz. (link Můžete taky zkusit "psycho" Another, pár lidí mi psalo, že se u toho bálo a moc je to bavilo, ale mně to přišlo strašně nudný a nestrašidelný, ale zápletka a rozuzlení super. Něco se dít začne až tak kolem 14. dílu. A skvělý anime s docela divným koncem Fate/Zero.
jak na vás působil tokyo ghoul? Prvních 10 dílu mě naprosto uchvátilo ale ty 2 poslední a hlavně první 3/4 posledního dílu mě celkem sralo, ne že by to bylo špatné ale strašně mi to do toho nesedlo ale už se těším na 2. sérii.
tak dneska jsem se konecne dostal k dokoukani senran kagura a bayonetty. Bayonetta je pribeh 1. dilu. Nevedeli byste o necem podobnem jako senran kagura, kdyby to bylo scifi vubec by to nedilo :P
Naruta sledujem aj čítam mangu :)...Momentálne Shippuden bude mať ešte asi mesiac fillery,ktoré ma dosť vytáčajú,ale asi vedia čo robia,takže ak niekto plánujete začať,určite stíhate :)...Doporučujem aj Mangu,aj Anime :).Veľmi dobré :)
Ghost in the Shell - pre mna suverenne najlepsia anime seria, vrcholom je 2nd GiG. [s7]
Trigun je tiez perfektny, povinnosti zanru su este Evangelion a Cowboy Bebop. Z komedii odporucam napr. Fulmetal Panic, Great Teacher Onizuka alebo Golden Boy.
Z ecchi serialov poslednej doby je dobre hyakka ryouran samurai girls [s7] :D link
Anime (41)
Sháním jedno anime ale nemůžu si vzpomenout na název..... bylo to několik krátkých povídek z nichž jedna byla o tyranském vládci, který trýznil svůj lid a jednou chtěl po umělci aby mu namaloval na strop chrámu obraz toho jak dobrý je to vládce. V povídce bylo tuším ještě něco o dceři toho umělce a nakonec když ten vládce konečně viděl hotové dílo, tak neviděl nic štědrého ale skutečné vyobrazení toho jak velký zmrd to je ... samá krev, mrtvoly atd.... zrovna tahle povídka se jmenovala něco jako Obraz pekla nebo tak něco ale nemůžu to najít ..... další povídka bylo možná něco o nějakém zloději, který se změnil v pavouka ale nejsem si jistý ...... neví náhodou někdo jak se to mohlo jmenovat? ... je to už celkem starší kousek.....
Saenai Heroine no sodatekata link prot ty, kteří mají rádi tsundere charaktery, harémovky, a nevadí trocha klišé
po neuvěřitelně dlouhé době jsem viděl něco dobrého s upírama link prvních 8 dílů je celkově nudnějších
protože mi nikdo neodpověděl na Attack on Titan OVA našel jsem CZ překlad, přeložili to neoexorcist
Paranoia Agent - nic viac netreba dodavat :D link
Sethe, nemáš zač, ale příště mi dej nějaký credits, díky :D
Co se týče HotD, tak to je číčovina největšího kalibru a já lituju toho, že jsem to viděl dvakrát.
Mirai Nikki je super a hlavně to má super zápletku.
Tokyo Ghoul? Hmmmmmm, nuda! Poslední 2 díly mě ale navnadily na další sérii, která snad tak nudná už nebude a navíc to má super opening.
Log Horizon je paráda a povinnost pro všechny, kterým se líbilo SAO.
No Game No Life je taky povinnost pro fandy SAO.
Osobně bych vám doporučil Cowboy Bebop, to je prostě klasika. Soul Eater, Death Note a na odlehčení Nichijou, což je stejná bláznovina jako Kill la Kill viz. (link Můžete taky zkusit "psycho" Another, pár lidí mi psalo, že se u toho bálo a moc je to bavilo, ale mně to přišlo strašně nudný a nestrašidelný, ale zápletka a rozuzlení super. Něco se dít začne až tak kolem 14. dílu. A skvělý anime s docela divným koncem Fate/Zero.
Kill la kill - neexistují slova na naší planetě, jak by šlo okomentovat toto anime, to se musí vidět.
tak s hotd nic nepokazis ale to se da zhlednout za odpoledne.
Jestli se budes divat na mirai nikki, podiv se aj na OVA dil redial, dovysvetluje konec 26. dilu po titulkach ale neni to uplne nutne
Zajímavé.
Já mám momentálně v hledáčku High School of the Dead link ale nějak není čas.
Mirai Nikki - link totální masakr
kluci neviděl někde někdo attack on titan ova? Vyšli 3 díly ale nemožu nikde najít CZ/SK
jestli nemas rad flashbacky podiv se na link asi prvni anime u ktereho jsem doufal ve flashback
Tokyo Ghoul podle mě asi nejlepší anime a nenudil jsem se ani u jednoho dílu. Flashbacky mě moc neba, ale následný souboj to zachránil.
jak na vás působil tokyo ghoul? Prvních 10 dílu mě naprosto uchvátilo ale ty 2 poslední a hlavně první 3/4 posledního dílu mě celkem sralo, ne že by to bylo špatné ale strašně mi to do toho nesedlo ale už se těším na 2. sérii.
Psycho-pass
dík za doporučení freezing, naprostý masakr
link podobné jako SAO, teď začla vycházet i druhá sérka [s1]
tož jsem zkoukl Elfen lied a Another chci víc :D
A celkem zajímavě zní toto link
One nevím, ještě jsem to neviděl, ale mám to tu připravený.
Kto nevidel, silno odporucam, dnes uz klasika a jedno z najlepsich anime. link
Grappler Baki :)
Off, je to podobné Death Notu?
Moje tipy: Akame Ga Kill, Another a znovu Tokyo Ghoul, protože to je něco úžasného.
Kamarádka mi doporučila tohle, prý je to fakt super. link
tak za to no game no life teda pěkně děkuju, dlouho jsem nebyl tak nasraný. Jen 12 dílů :(
Nie som nejaký obrovský fanúšik anime, ale NGNL ma hneď chytil :) Len si musím nájsť čas na to znovu, lebo už meškám pár dielov.
o tom no game no life jsem dneska cetl zitra kuknu na jeden dil, klidne muzes i nejaky starsi serial
Me ted naprosto uchvatilo Tokyo Ghoul a chci se pustit do No Game No Life.
tak dneska jsem se konecne dostal k dokoukani senran kagura a bayonetty. Bayonetta je pribeh 1. dilu. Nevedeli byste o necem podobnem jako senran kagura, kdyby to bylo scifi vubec by to nedilo :P
tož nevadí asi se na to podívám, ale asi až dokoukám senran kagura
k té bayonettě bych měl dotaz :) odehrává se to událostech 1. dilů?
Mandaz: Tak konečně. SK zas tak nevadí.
link za mě tohle a tohle link
Naruta sledujem aj čítam mangu :)...Momentálne Shippuden bude mať ešte asi mesiac fillery,ktoré ma dosť vytáčajú,ale asi vedia čo robia,takže ak niekto plánujete začať,určite stíhate :)...Doporučujem aj Mangu,aj Anime :).Veľmi dobré :)
Naruta jsem koukal anime, skončil jsem u shippuudenu někde u cca 200. dilu, mám v plánu to hromadkě dokoukat, až shippuuden skončí [s6]
Sword Art Online je pecka ale jenom ta prvni cast.. Ta druha jak jsou ty vily je nehorazna blbost .. Sledujete/Čtete nekdo Naruta?
Tak to sa ospravedlnujem, ze som ti takto zavaril. :D A nezabudni si pozriet aj specialy, to je cisty fanservice. [s5][s7]
Ghost in the Shell - pre mna suverenne najlepsia anime seria, vrcholom je 2nd GiG. [s7]
Trigun je tiez perfektny, povinnosti zanru su este Evangelion a Cowboy Bebop. Z komedii odporucam napr. Fulmetal Panic, Great Teacher Onizuka alebo Golden Boy.
Z ecchi serialov poslednej doby je dobre hyakka ryouran samurai girls [s7] :D link
Za sebe přidám unikátní Higurashi no naku koro ni, záměrně nepochopitelná vyvražďovačka.
Princeznu Mononoke, Cestu do fantazie a tuším i Zámek jsem viděl, všechny hodně dobrý animáky, ale radši mám akční ecchi seroše :D
Za mě High School of the Dead, Freezing, Kore wa zombie Desuka a Rosario to Vampire (všechny akční ecchi)
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.