Playstation 4

Android PS4 Remote Play (31)

• Darth_Štófi
    Darth_ŠtófiPalmárák
    1

@gumos22: Zkusim to díky

• gumos22
    gumos22Učitelskej

@Darth_Štófi: Je to bohužel tak, xiaomi nějak DS4 blokuje i když má člověk android 10. Ale s přepnutím účtu to funguje. Vytvoř si v konzoli nějaký další účet pokud ještě nemáš, přihlaš se s ním i do aplikace remote play a pak když se pripojis přes remote play, tak stačí přepnout uživatele na svůj původní účet a hraješ s dualshockem.

• razzorr1
    razzorr1

Čo používate pre remote play? Rozmýšlam kúpiť nejaký lepší tablet hlavne pre remote ale neviem ako budem riešiť ovládanie aby som držal aj tablet aj ovládač. Ideálne by bolo držať to po stranách niečo ako má switch?

• Darth_Štófi
    Darth_ŠtófiPalmárák

@Robitus: Aha, já mám právě MIUI. Doufám že se to změní s MIUI 12 jak říkáš. Ten by mi měl dorazit poměrně brzo. Co se týká datových limitů, tak ty mě netrápí. Využil jsem limitovanou nabídku O2 a mám teď 100Gb

• Robitus
    Robitus$Jednu Rybu!!$

@Darth_Štófi: jaký máš telefon? Některé novější Samsungy podporují DS4 ale zbytek až od Androidu 10, teda až na telefony co používají Miui, ty DS 4 z nějakého záhadného důvodu nepodporují. Prý se to změní s Miui 12:-)U IOS by neměl být problém, ty už ho taky podporují. Hraní pres LTE s dnešními datovými limity, nemá moc cenu.

• Darth_Štófi
    Darth_ŠtófiPalmárák

Potřebuji pár rad ohledně remote play. Nainstaloval jsem appku na telefon a spároval se svoji PS4. K telefonu jsem připojil i DS4 jak je i v aplikci doporučováno. Ovladač funguje v prostředí androidu ale aplikace remote play hází hlášku že DS4 není podporován. Někde jsem četl že mám přepnout uživatele, ale to při vzdáleném hraní nejde.Další problém mám s LTE. Furt mi to píše ať se připojím k wifi. Internet mám v danou chvíly ale jen přes 4G a ještě lepší než doma. Dá se to nějak obejít? Díkec

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️
    1

vyšla nová verze remote play pro ty kterým už stará verze portu nefunguje - stahujte link

• BlacksheepTNT
    BlacksheepTNTPS4 Only

Pokud máte dlouhou odezvu, doporučuji připojit PS4 kabelem k netu, pak se mi to rozjelo. Jinak aktuálně asi musím sehnat novou verzi aplikace.

• N3G0L4cz
    N3G0L4czPS4

geobbu: Naděl si pod stromek 5GHz router a potom dej vědět. :)

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️

Ja ti to takto nedokazu rict. Muj problem je ten ze cokoliv co mam s androidem okamzite podrobim rootu, nahrani busybox, blokni reklamy - coz dela na plynulosti systemu k*revsky hodne a nahraji tam jine jadro. A proste kdyz udelam tenhle muj zaklad tak ty masiny pak fici uplne jinak. Shield mam schvalne origo bez zasahu a taky je tam remote play horsi. Samsung mam poladeny a fici to mnohem lip pritom muj router je uplne ten nejzakladnejsi zaklad. :)

• geobbu
    geobbuWHO CARES

To je možný, ale nevím co. Stahování a tak je off a zkoušel jsem čistě ten Remote Play. Na Vitě je to trochu lepší, ale taky tam jsou kostičky. Myslím že při optice 100/100 down/up by to mělo frčet i kdyby nechtělo :-) Tak zbejvá už jen novej router.

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️

Mozna ti neco zere prijem k wifi a snizuje tak rychlost remote play.

• geobbu
    geobbuWHO CARES

No, mám Z Ultra a offiko cestou to zatím nejde. Nicméně asi budu muset koupit 5GHz router, protože i s uploadem 100Mb/s to hází kostičky a přerušovaný spojení takže zážitek je to takovej nevalnej zatím.

• N3G0L4cz
    N3G0L4czPS4

Tak to je pěkná naděje. Vidím, že celkem sleduješ XDA, tak kdyby se tam něco objevilo, tak to sem hoď. Díky.

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️
    1

Jo je to logicke - skrze BT to tak funguje na origo Z3, na ostatnich telefonech to zatim nejede, ale dulezite je to slovo zatim. Dost mozna se casem dockame i teto funkce. Ono jeste samotny remote play pred mesicem byl celkem slozity na spusteni a nahrani na jinych telefonech nez Z3 a ted to prakticky uplne zjednodusili jenom instalaci upraveneho apk.

• N3G0L4cz
    N3G0L4czPS4

Takže tuhle oficiální cestu připojení DS4 májí jenom ty "Zetka" od Sony? A ještě jedna otázečka. Bude vůbec někdy možné připojit DS4 přímo k telefonu, namísto k PS4? Je to vůbec logické?

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️

Neni zac chlapy. N3G0L4cz - hodne sejde na routeru. Nevim jestli to je uploadem. Muze to byt vice faktoru dohromady. Napr. u me na shieldu to jelo o dost hure jak na Note 3, protoze ma o neco horsi prijem wifi. Dalsi vec je ze sony k remote play doporucuje 5.0GHz router, nicmene ja mam router pouze 2.4GHz a jede to krasne na telefonu i s high nastavenim kvality prenosu. :) Musim rict ze to je lepsim odladenim samotne aplikace, protoze puvodne to bylo o neco horsi.

DS4 nepripojite skrze ofiko appku, musite to udelat podle navodu na mem webu. Nebo pokud mate root a znate aplikaci sixaxis cotroller - muzete si namapovat ovladani na virtualni tlacitka ale to mi prijde jako horsi zpusob protoze vam tam pri hrani budou zavazet.

• Swarm23
    Swarm23△○✕◻

Marcel CZE: díky za upozornění a návod! Funguje skvěle na Samsung Note 10.1, ještě zkusím připojit DS4.

Jen nemám v offiko aplikaci ikonu Remote Play a musím připojit přes RemotePlay.apk, což je vlastně úplně jedno. [s6]

Teď už to nepustím z rukou vůbec![s1]

N3G0L4cz: Ten upload bych viděl asi jako hlavní, největší problém.

• N3G0L4cz
    N3G0L4czPS4

Kucí z XDA nezklamali! A ty dostáváš velkého smajla, Marcel. Bohužel to nemění nic na tom, že mám na tom mobilu tak 10s odezvu :-D A teď mě zajíma. Je to kvůli mému bídnému průměrnému uploadu(225,79 kbit/s)? Jestli to chápu dobře, tak PS4 uploaduje Remote Play do Smartphonu.

• geobbu
    geobbuWHO CARES
    2

Funguje bezvadně. Díky moc za tut!

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️
    3

dobrá zpráva - nyní jde remote play bez rootu a od verze Androidu 2.2+. Stačí nainstalovat apk, návod najdete zde link

• Kokos
    Kokos

Jojo úplně v pohodě přez bt

• Lordkarl
    LordkarlLineage2

Btw nekdo kdo rozjel na z1 dualshock 4 .jde to bez rootu? Na yt je typek a jen to pripoji a hraje..

• Lordkarl
    LordkarlLineage2

Tak ja si dam remote na vite😀

• N3G0L4cz
    N3G0L4czPS4

Dík za info :)

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️

na tabletu to nebylo moc plynule a na telefonu to jelo fajne..jinak co vim podpora appky je od kitkat nahoru

• N3G0L4cz
    N3G0L4czPS4

Však tam to uvádějí pro Android vyšší než 4.0, ne? Ale asi není problém to flashnout na KitKat. A jak ti to jede s fps? Někde jsem četl, že to nějaké Smartfouny nedávají a seká se to.

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️

ajo ja si nevsiml potrebujes kitkat 4.4 ty mas nepodporovanou verzi,jeste 5.0 lollipop je podporovan

• N3G0L4cz
    N3G0L4czPS4

Ano, vůbec se mi to nepodařilo nainstalovat, ani podruhé. Píše to: Chyba analýzy - Při analýze balíčku došlo k chybě. Nezáleží možná na verzi Androidu? Jakou máš verzi?

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️

Chybou analýzi myslíš že se ti nepovedlo Remote play apk nainstalovat? Já jel podle stejného návodu a v pohodě jsem to rozjel. Důležité jsou ty práva, které tam nastavuješ, pokud tam na něco zapomeneš nebo spleteš, nepojede to.

Je důležitý abys apk remote play nakopíroval správně hned na začátku, jakmile to máš nakopírované jakoby v romce zařízení, tak by ti to mělo jít nainstalovat, jiank to právě háže chybu při instalaci. Doporučuji ještě jednou důkladně projet návod a ujistit se, že děláš všechny kroky správně.

• N3G0L4cz
    N3G0L4czPS4

Zdravím. Nevím, jestli to tu už padlo, ale myslím si, že ještě ne, protože je to poměrně nové téma. Má s tímhle někdo nějaké zkušenosti? Jel jsem podle návodu na XDA pro Android 4.0+ link ale nakonec jsem byl neúspěšný díky chybě analýzy při závěrečném instalování Remote Play apk. Dokázal by mi někdo poradit? Zařízení: Samsung Galaxy Core Plus(SM-G350) Android: 4.2.2(Root). Díky moc za reakce.

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.