Volné forum

ANDROID MARKET (24)

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️

ja vidim jak velkou vyhodu s rootem pouzivani adfree tedy programu cp blokuje do telefonu veskere reklamy napr. u app z android marketu ktere jsou zadarmo s tim ze zobrazuji reklamy ,u takovych se diky rootu prpgramek postara o to aby vas neobtezovali,pak pouzivam tegrak overclock na taktovani procaku a systemapp remover na odstalaci systemovych app co jinak nejdou a treba zerou zbytecne baterii i kdyz je clovek nepotrebuje pouzovat.Dobra appka je pak jeste screen folter kterej pouzivam vecer pri uplne tme mebo v aute - stlumi jas jeste daleko pod min. hranici nastaveni svitivosti ,protoze osobne mi prijde ze tel. dost sviti i na min. podsviceni.Jinac co se tyce custom roomek na to jsem trosku rezignoval vetsinou si tam nenahravam zadne divocarny ale jen lehce upravenou romku primo od vyrobce aby mela root uz v sobe a maximalne obsahovala taktovatelne jadro a byla ochuzena o nepotrebne casti

• 11chorche
    11chorche

Za me rikam, ze ROOT je zaklad kazdeho Droid telefonu.

Nedokazu si predstavit telefon bez ROOT-u.

Treba jedna z vyhod muze byt, ze clovek muze odstranit aplikace, ktere ma v telefonu od vyroby a jsou mu k nicemu. Takze je bud odinstaluje, nebo zmrazi treba aplikaci Titanium Backup, ktera vyzaduje ROOT. Pro me aplikace v TOP 3 ;)

To ze pak muzes prehravat custom ROMky, atd je dalsi vec.

Vice si najdi pres Google ;) Proc ROOT, vyhody a nevyhody.

• Gibsn
    Gibsn

nerozumim tomu, vyjmenuj hlavni prednosti a fce. rootu, uz takhle me prijde ze moje S3 je notebook

• TonyRocky
    TonyRocky
    1

Tak pokud se něčemu nerozumí, absolutně posrat se dá i káva. Pokud člověk rootu rozumí, mobil je pak úplně někde jinde, má asi 20x více funkcí než to, co dostane jako základ v obchodě. Pak už funguje jako malý notebook.

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️

kdyby sis ho nahodou posral dej vedet odkoupim ho od tebe za cenu tezitka :D

• skandy26
    skandy26skandy26

a root je co ? :D :D

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

Jo takhle... Taky sem nejdřív nechápal co myslíš ale pokud vím tak videa nahrajes jedině s rootem

• skandy26
    skandy26skandy26

Ten nefunguje ... Ale díky :)

• TonyRocky
    TonyRocky

Používám pro screeny pár prográmků, všechny skvěle screenují. Pro nahrávání videa zkus Screencast Video Recorder. Potřebuješ root.

• skandy26
    skandy26skandy26

Kanive: Tak nějak :D :D

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️

nic takovyho neni co vim,max delani screenshotu ale vetsinou s potrebou rootu...

• Kanive
    KaniveIDontKnowU
    1

chceš nahrát jak dáváš všechny prasátka v angry birds na jednu ránu? :)

• skandy26
    skandy26skandy26

Ano.. že třeba hraju nějakou hru a chci, ať se mi to nahraje. Chápeš ? :)

• skandy26
    skandy26skandy26
    1

čaute, chtěl bych se zeptat, jestli nevíte o nějakém programu, který umožňuje nahrávat videa z mobilu, nejlépe zadarmo :D Díky :)

• bosshunter78
    bosshunter78Sony.Ms.N.

Mutalisk zdaravim, mam nejakej patek telefon s androidem mam v nem ofigo aplikaci psn ,skoda ze se nemuzeme nekde potkat mohl bych ti ten telefon ukazat a mohl by ses dozvedet ze zpravy odesilat nejdou:*)

• mutalisk79cz
    mutalisk79czB3 RULEZ

Dobrý den

chtěl bych si pořídit Android telefon a zajímá mě zda existuje aplikace z níž jdou posílat PN na PSN (SEN).

Nějáké jsem našel,ale z popisu mě není jasné zda tuto funkci nabízejí.

Předem děkuji za odpovědi.

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

Jo jo napodobne :D Mi to nechtelo vzit udaje tak sem delal asi tri ucty nez to konecne slo :) Ale vyplatilo se ;)

• JardaBoss
    JardaBoss

balino95 : Z toho si nic nedělej já jsem taky u toho málem umřel :)

• balino95
    balino95PS3 PLAYER

návod pomohol, ďakujem, ale aj tak som mal čo robiť, lebo stále to nechcelo a nechcelo ísť, som myslel že ma pri tom trafí šlak [s6]

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

Podle navodu ti to urco pude ja uz ho nejakej patek v CR pouzivam :))

• JardaBoss
    JardaBoss

tak tady je návod link

• balino95
    balino95PS3 PLAYER

amazone app store mi vypisuje, že nie je dostupný v mojom regióne [s13]

• JardaBoss
    JardaBoss

Jelikož potřebuješ google checkout, tak se nemusíš bát. Jinak existuje Amazon app store kde máš každej den jednu hru a nebo aplikaci zadarmo a taky jestli si plánuješ koupit jenom jednu věc z marketu tak ti postačí jiný stránky.

• balino95
    balino95PS3 PLAYER

Zdravím, máte niekto skúsenosti s nakupovaním v markete s kreditkov ? Nerád dávam svoje osobné údaje na internet :/ Kupovali ste už niekto niečo ? Aby to potom nedopadlo ako s PSN Network :/

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.