Volné forum

Android Hry (21)

• RobotCZ
    RobotCZ

No tak další gamesy

BEACH BUGGY BLITZ (skvělý arkádový závody)link

FLIP RIDERS (takový Joe Danger po andoidovsku)link

FLICK SHOOT (střílení míču na bránu atd.) link

PERFECT KICK(obdoba flick shootu) link

BENJI BANANAS (takovej opičák uskákanej) link

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️

Jj je to paradni kousek :) i s grafikou si trosku vyhrali a je to cele ostrejsi, jinak na G play vysla i pvedena MP rezba Blitz hodne podobne team fortress na pc a zcela zdarma :) samozrejme s iap.

• karloslav
    karloslavdeckuju se 🚢

Konecne na Obchod Play dorazila legenda !! Carmageddon je zpet ! POZOR : pouze dnes je kompletni hra ke stazeni zdarma ( Carmageddon PROMO ) ...Skoda jen ze nema multak :D

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️
    1

Kdo ma naslapanej tablet nebo mobil hraje dooma 3 link :)

• Matesino
    MatesinoPS4

Temple run Oz je dobrej, potom Dead trigger (to už zde padlo), potom Catapult king to je takový angry birds 3D a tak Jetpack joyride. Hodně dobrá hra je taky Bad Piggies nebo Minecarft PE. A pokud máš našlapanej phone nebo tablet tak GTA 3 nebo rovnou Vice City.

• RobotCZ
    RobotCZ

Tak teď jedu SAILBOAT CHAMPIONSHIP(od idraems)link závody plachetnic, fakt mazec na tablet jak dělaný. TRIAL EXTREME3 link triálek + DUCATI CHALLENGE link ...docela pěkně udělaný moto

• AlbertA-CZKONDAR
    AlbertA-CZJihlava

zkousel nekdo Tekkena? nejak ho nepobiram. spis vubec. je zadara

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️

Vysli ted nedavno i worms na android a ma to i online mp a slusny singl rozhodne doporucuji ;)

• romeno
    romeno

Manuganu je bomba ted ji zrovna hruji na tabletu .

Jinak jsou super Cut the rope , jewels stars , where my water , angry birds .

To jsou asi moje nejoblibenejsi :-)

• RobotCZ
    RobotCZ

...MANUGANU....no jak jsem tohle mohl minout, to fakt nepochopim....Nejlepší plošinovka ze všech.....BOMBA!

• RobotCZ
    RobotCZ

Tak u mě rozhodně Samurai warriors 2 a od stejných tvůrců Shadow gun, Eternity warriors 2 (takový android -Diablo). Pak určiě Shake Spears (středověký rytířský turnaj), pak ještě Sprinkle, Cut the rope, Tank hero, Where is my watter no a klasika Angy birds......Nejvíc chytlavá hra co znám je Backflip madness (skákání posranejch salt vzad...fakt ďábelsky chytlavý, to mě teď baví asi nejvíc)

• AlbertA-CZKONDAR
    AlbertA-CZJihlava

dead space. ale je za chechtaky

EDIT: aha, uz bylo psano. sry

• JardaBoss
    JardaBoss

Super závodní hra Real Racing 3 zdarma na Google Play a ještě logická hra The Sandbox

• WarSkulls
    WarSkullsPSVita

Galaxy Bowling

zadarmo na Google Play

hodně dobrá hra

• karloslav
    karloslavdeckuju se 🚢

Death Rally ( stará klasika v novém líbivém kabátku a navíc zdarma ), Zombie Roadtrip, Dead trigger, Vector a Angry birds: Star Wars [s6]

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️

dead trigger, dark meadow, shadowgun deadzone (mp only),Aralon - rpg ve stylu oblivionu, dead space, mass effect infiltrator, wild blood. Vsechno to jsou narocne hry zalezi co mas za zarizeni. :) jinak simsni jsou gut, sice je to takovy easy ale ty animace nemaji chybu, treba kdyz date apuovy ukol at nakrmi svych X decek :D

• JardaBoss
    JardaBoss

Modern Combat 4, Eternity Warriors 2, ShadowGun. Jinak The Simpsons hraju taky, a když 10-krát kliknete na Homera, tak dostanete 10 koblih + sochu zakladatele města :)

• Matesino
    MatesinoPS4

Temple run 2, Asphalt 5, N.O.V.A a Modern Combat :D a další

• Kanive
    KaniveIDontKnowU
    1

rayman je skvělej, ale rozhodně menší výzva než rayman origins, pak pařím football manager 2013, nebo GTA3, ale jen když mám vybitou vitu

• SmallFood95
    SmallFood95

už jen kvůli názvu to musím stáhnout..[s6]

• SmallFood95
    SmallFood95

Zdravím všechny konzolisty[s14]Chtěl bych se zeptat jaké hry na Android telefonech hrajete a které vás nejvíce zaujali, protože já jediný co na Androidu je klasika Angry Birds a nedávno jsem narazil na hru The Simpsons : Tapped Out kde budujete svůj vlastní Springfield a hrozně mně baví.Tak jak jste na tom vy s Android Hrama? [s14]

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.