RPG

Alien Isolation (27)

• Acemax67
    Acemax67VYDIS

@Tab Arc: Obávám se že ano:D

• Tab Arc
    Tab ArcVR+Simracing

@Acemax67: Jedna z top vo VR .. zažiješ co ešte nikdy pri hraní

• Acemax67
    Acemax67VYDIS
    2

Me to ceka ve VR, se po..ru:D

• Tab Arc
    Tab ArcVR+Simracing

Alien I. Nezabudnuteľny zážitok .

• touchmud
    touchmudmade4game

Tak na Xboxu to má alespoň 60 fps boost a auto HDR. To že to teď vyšlo i na android by snad mohlo vést k tomu, že se dočkáme pokračování. Skvělá hra, jedna z mála hororových her co mě fakt bavila.

• deadspace
    deadspacePS12345

Dnes tato hra vyšla na ios a android za 370kč v cz lokalizaci a všema dlcEdit tak jen na ios na droida v přípravě

• Ergonaut69
    Ergonaut69🔸PS4Pro🔸

Tvl to je těžké jak fena nebo jsem taková lama? Sotva se otočím a ocas v zádech. Moc často si u her nahlas sám pro sebe nezapičuju, když nejde o kompetitivní hraní, ale tady mi to jde jak u Crashe Bandicoota.

• IggyKure
    IggyKureIggyKure

Jj, to byla špatná informace :) a sorry za spoiler. ale neboj, lekneš se stejně :D

• mastrx
    mastrxdamn it!

Tam jsou i facehuggeři? slyšel jsem že prej nejsou tak to asi byla špatná informace.S tou zálohou savu je dobrý nápad hlavně pro tu trofej.

• IggyKure
    IggyKureIggyKure
    1

hlavně bacha na facehuggery. Jak ti skočí na obličej, tak máš po. Je dobrý si pravidelně ukládat na ps+, nebo na flashku.

• mastrx
    mastrxdamn it!
    1

Trofej dohrát hru bez umření je snadná když víš že tě Alien či cosi jiného zabije dát rychle než ještě Amanda padne reloading last save a nejlépe hrát to na nejlehčí obtížnost.A když už to nevýjde je tam záchrana předešlého savu.Já jsem na tu trofej přišel až jak už jsem několikrát ve hře umřel tak to musím pak opakovat až jak to dohraju poprvé.Stejným stylem hrat o trofej za pátou kapitolu kde tě nesmí Alien zabít.To se mi takhle povedlo bez problémů i na hard.Jinak hra je úplná pecka na první hraní jsem si to dal na hard a atmosfera jak sviň a je to fakt mazec hrát v noci na sluchátkách.Zvuk a hudba by si zasloužily herního oskara.Hlavně ten zvuk.

• VenousekVesely
    VenousekVeselyPS4

Radeksuchy: vůbec to nevzdávej není to vůbec tak těžký jak si myslíš,jde to projít úplně v poho.

• Radeksuchy
    Radeksuchy

Jak vůbec můžete dát trofku jak vás nesmí ani jednou zabít po celou hru??Jak mile jsem tohle přečetl tak jsem to vzdal :-( Pro mě je tohle asi hardcore trofej kterou jsem kdy dělal :-)

• Heymi9615
    Heymi9615#nolife
    1

To nebude stářím,já su taky veterán a hra mě dost baví [s3]

• Loggan28
    Loggan28

Za me musim rict ze me hra vubec nebavila musel jsem se do hry nutit odrhral jsem par hodin a prodal.Asi uz jsem hold na typ techto her stary.

• zigi2846
    zigi2846.

VenousekVesely: Souhlas, za mě nejlepší hra roku 2014. A nejlepší vetřelecká a hororová.

• VenousekVesely
    VenousekVeselyPS4
    1

Tak musím říct,že za mě naprostá bomba!!!Takhle si nějak představuju hru a ne ty nedodělky co dneska běží.Tak jen držím palce ať vyjde druhý díl.Za mě prostě fenomenální!!!

• meidevil
    meidevilMrJelly77

nová aktualizace, všem majitelům hry zdarma dodá nové úrovně obtížmosti: Nightmare a Novice! Nightmare:Nigthmare, rozbitý detektor pohybu, podstatně žravější plamenomet, méně kousků výbavy, tužší protivníky, vypnutý OSD a celkově také bude prostředí méně přátelské – nefunkčního systému map a těžšího hackování. Chybět samozřejmě také nesmí náročnější vetřelec!!

• blondjoker
    blondjoker

Paulie tak ten je dobrej[s6]

• Paulie
    Paulie

Skoro,už mi chybí jen trofej,že mě vetřelec 100x zabije :-D

• meidevil
    meidevilMrJelly77

blondjoker: Na platině se pracuje :) Jinak nedávno vyšel patch do Aliena verze 1.02 a měl opravovat trhaní u videa. Sice to opravil, ale přidal chyby do hry,s patchem je to nehratelný a poškozuje uložený pozice! takže radí odinstalovat hru a znovu naistalovat na patch 1.01..

• blondjoker
    blondjoker

Ma někdo platinu?

• Loggan28
    Loggan28

Díky teď to koumám na diskuzích měl jsem ho nastavený na max, už jsem si říkal co je..

• Starky
    StarkyNaughtyGod
    1

Je to filmovej efekt a v menu jde nastavit jeho intenzitu a nebo ho i zcela vypnout.

• Loggan28
    Loggan28

Něco jsem o tzv. filmovém efektu četl, ale těžko říct zda se jedná opravdu o něj.

Když sedím od televize dál nění to ani vidět, ale jakmile přijdu blíž bije to do očí

• NEMÁM PENÍZE NA KONZOLI
    NEMÁM PENÍZE NA KONZOLISONY ({})
    1

Nebude to filmovej efekt ??

• Loggan28
    Loggan28

Čau chlapi chci se zeptat hraju teď tuto hru a od začátku jsem si všiml ve hře šumu v obraze nejvíc to jde vidět v tmavých prostorách.

Je to normální, nebo je problém u mě díky za případné odpovědi

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.