Akční TPS

Alan Wake (39)

• Marv8
    Marv8Assassin

Uz som to spravil,stacilo ich obehnut a dojst do dalsieho svetla kde bola lanovka dakujem za pomoc [s1]

• VulcanR
    VulcanRTrogári

Devil: V Alanovi nejde naloadovať predchádzajúci save, hra sa automaticky sejvuje len do jediného slotu [s6]

Marv: Je to povinný súboj? (záleží od jeho zvládnutia otvorenie dverí alebo príchod výťahu atď?) Ak nie tak strieľaj len tých čo musíš a utekaj. Ak príde niekto blízko k tebe oslep ho aby si získal čas. Ak máš brokovnicu, snaž sa manévrovať aby sa ti zrovnali do zástupu a odrovnaj oboch jediným výstrelom.

• Devilbringer
    Devilbringer

No tak muzes naloadovat drivejsi save jestli jsi savoval do dalsich slotu.. a myslim ze u Alana je moznost zmenit obtiznost i behem hry, ale to bych kecal. Muzes taky zkusit utect do svetla. jinak uz vazne nevim:)

• Marv8
    Marv8Assassin

tak v navode je napisane ze ich mam zabit a to je problem ze nie su naboje

• Devilbringer
    Devilbringer

Jestli ti pomůže návod link

• Marv8
    Marv8Assassin

ahojte,mam taky problem:V jednej pasazi v druhej kapitole tesne pred Lovers Peak ma napadne jedna skupinka pri ktorej nemam dostatok nabojov,stale jeden ostane,neviete nahodou ako ho premoct pretoze naboje nie su nikde na okolo a nejaky melee atack v hre neni.Dakujem za odpovede

• VulcanR
    VulcanRTrogári

Niektoré hry majú takéto konce, ktoré rozuzlenie nechávajú na fantázii. Keď ťa koniec u AW tak zaskočil asi si nikdy nedohral Shadow of the Colossuss to je na konci ešte nejasnejšie :-)

• IMHeS
    IMHeSS.O.A.D.

tak sem to právě projel a můžu říct že to byla pěkná hra s hodně zajímavým a dost dobře zamotaným příběhem sice ke konci už docela s dost nudnou hratelností ale ok bylo to prostě dobré..... nicméně musím říct že konec mi u hry absolutně zkazil zážitek... takhle blbý a pro mě osobně nepochopitelný konec sem u hry ještě neviděl .... celou hru sem si říkal ooo krásná příroda.. aha jo vlastně atd.... ale na konci jenom wtf?! it´s not a lake it´s ocean... fakt nic víc než wtf sem si tam nemohl říct ....... ale jinak dobrý zažitek ze hry a u konce každé episody vždycky dost dobrá hudba... můj nejoblíběnější kousek: Lady of the light [s1] link .... takže fakt- hra dobrá ale konec na hovno

• Offon
    OffonClose it.

Tak mi právě prišla Speciální edice a musim říct že je to nádhera....bohužel si budu muset počkat až do pátku než si to zahraju....XBox mám mimo...:(

• tekken90
    tekken90MGS4 10/10

K návodu přidány achievementy link

• Devilbringer
    Devilbringer

Díky moc, před hrou si dám jenom Bright Falls...jinak xDante, právě na Bright Falls bych rozhodně ocenil titulky:)

• Mira77
    Mira77...

...tak nevim jak v dalsich kapitolach,ale i zpivane jsou tam urcite a musim dodat,ze jsou to opravdu skvele hudebni kousky. dobre do hry pasuji a i z tohoto duvodu bych doporucil radeji pred hrou soundtrack neposlouchat,proste kvuli lepsimu zazitku az po hre:)

• Devilbringer
    Devilbringer

A je orchestrální nebo písničkový?

• Devilbringer
    Devilbringer

Hra prijde az za par dni..

• Devilbringer
    Devilbringer

Zdravím, koupil jsem si taky special edition a chci se zeptat jaky je ten soundtrack?...o muzice se nejak nemuzu nic dopidit..

• Mira77
    Mira77...

xdante,tak to si hustej:) no,vazne nevim,zda je nutne vse prekladat,ale kazdopadne mas muj obdiv! nejsem si jist,zda tva snaha bude docenena prave na techto strankach (samozrejme mohu se mylit),ale kdyz si prectes reakce k lokalizaci na webech vice orientovanych na xko,tak tam by jsi byl jiste jejich hrdinou:) samozrejme v dobrem mysleno,snad jsi me pochopil.

• VulcanR
    VulcanRTrogári

Hru ako AW som ešte nehral, je to proste bomba a tých 5 namáhavých rokov vývoja v malom týme je vidieť. Pre anglicky nehovoriacich ľudí čo uvažujú o kúpe - nepovedal by som že zážitok bude polovičný ako komentáre vyššie (dosť sa dá odpozerať z videií alebo z diania v hre) a pri tejto hre je najdôležitejšia atmosféra.

• Mira77
    Mira77...

...lisiene,pekne napsane a pocitove trefne:) je to tak,ta atmosfera se tam vazne povedla. a jeste jsem vlastne predtim zapomnel dodat jednu vec,stejne tak jako u pribehove velmi povedeneho a zajimaveho Heavy Rain,jsme se i zde bohuzel nedockali tolik k teto hre potrebne lokalizace. je to obrovska skoda,pze stejne tak jako v Heavy Rain se zde na skvelem pribehu stavi. proto pokud tu nekdo hovori o ochote prelozit,jiste to bude tem,co anglictinu nezvladaji,velmi napomocne,pze zazitek je vazne o dost mensi. a neco bych si dovolil navrhnout...sice nejsem daleko,teprve na zacatku,ale po prvni kapitole,tedy pred druhou,tam bylo jakesi kratke shrnuti kapitoly predesle,no a jestli je takoveto v uvozovkach -stalo se- po kazde kapitole,tak by alespon pro zakladni pochopeni stacilo prelozit vzdy jen toto a nebylo by s tim az zas tak moc prace,pze co si budem povidat,kdyby se mely prekladat vsechny ve hre nalezene texty,to by byla jina makacka:)

• m@rco
    m@rco

nemam basnicke vlohy jako lisien, abych AW popsal tak vzletne.

poridil jsem limitku takze pri ceste z hospody mohu prosvecovat temnotu baterkou, za nudnych veceru se zactu do knizky a navic k tomu jeste skvela hra

proste parada

• Cubas
    Cubas...

já tedy o překlad zájem mám [s14]

• Lisien
    Lisien

zbytečná otázka [s14] .. pokud je na to chuť a hlavně čas ..sem s tím ! [s1] ..

• Lisien
    Lisien

Po zvukové stránce není co hře vytknout .. Působivý soundtrack a zvláště samotný zvuk je brilantní .. Táboření v lesích s nahrávacím zařízením se skutečně vyplatilo.

Sám osamocen, ztracen v lesích, kde strach a pocit úzkosti roste do velikosti stejně tak rychle jako mlžný opar, který postupně vše halí a stíní poslední zbytky naděje.Zvedá se vítr, větve v korunách stromů odolávají náporu silného vichru, něco se žene, ale bouřkové mraky to nebudou.Pruh kuželovitého světla vycházejícího z příruční baterie náhle osvítí siluetu postavy, není sám .. dojmy ze samotného hraní ;) .. Ani po technické stránce by neměl být nikdo zklamán, v samotné hře převážně vše funguje a jde ruku v ruce skutečně opravdu dobře.U mě spokojenost a věřím, že sedne i dalším hráčům, jakožto i vášnivým houbařům ..Každopádně pozor na houbaře, v lesích je jich plno

• Smajdak
    Smajdak

k této hře mám jen jedno slovo - bomba...

• Mira77
    Mira77...

...tak co na to rikate? me osobne limitka a tez dodavatel nezklamali:) samotna hra,to je opravdu podarene dilko,rekl bych,ze tato gameska obsahuje neco,co jsem nenasel v novem resident evilu. je to ohromne atmosfericke,zpracovani tmy,stinu a svetel se mi opravdu libi,i kdyz je pravda,ze nejak prevratna grafika to neni a obcas jsem se tedy divil tomu jakoby kostickovani,hlavne u mlhy jsem to pozoroval. je tam ale i spoustu krasnych detailu,stromky a kere se pekne hybaji,kdyz o ne alan zavadi:) musim taky pochvalit ovladani a hrozne se mi libi ten jednoduchy princip hry,mam na mysli strileni a k tomu pouzivani svetla/baterky,navic je to tam celkem pekne vybalancovane s naboji a dobitim baterii,plus pocet a objevovani se nepratel. proste me se hra vazne libi a to jsem teprve na zacatku. urcite to je jeden ze skvostu xboxu a ps3kari maji trosicku co zavidet:)

• Banan
    Banan

Spojení Maxe Payna s Remedy je pro mě hlavní věc, proč se na Alan Wake těším. Mrzí mě že nebude mít CZ titulky, doufal jsem že v pochopení příběhu mi nebude bránit moje jazyková bariera.

xDante1986: Pokud ti Heavy Rain sednul, tak jako mně, tak se nedivím, že Uncharted tě tak neoslovil. (Kdo ví jestli jsi ho aspoň hrál). Mně se Uncharted 2 líbil moc, dal bych mu klidně maximální hodnocení, ale pocit z Heavy Rain nedožene i kdyby se Nathan Drake stavěl na hlavu a v puse měl voloupanej banán. Dokážu ale uznat, že U2 je naprostá špica ve svém žánru, která si své hodnocení zaslouží

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

Mira: tak už som sa s nimi pár krát ožral takže o nič som neprišiel, navyše to tam bolo až moc preplnené ľuďmi ktorých nemusím

• Mira77
    Mira77...

...takze si apsi s vedenim cz ms nepokalil,jo?:) to je skoda ty lokalizace,ale uz se na to tesim,je to jedna z her,kterou jiste mohou ps3kari malinko zavidet:) vlastne uz za 14 to tu mame.

• milhaus
    milhausPSN: mhsCZ

no tak u2 rozhodně nedostával vysoký hodnocení kvůli grafice, to je blábol [s14]

• Starky
    StarkyNaughtyGod

to Dante: Uncharted 2 rozhodne nedostaval absolutni hodnoceni jen za grafiku.Kdyby jsi cetl nejake zahranicni recenze, tak to vis.U2 je akcni krasojizda, ktera ma ve 12 hodinach hratelnosti vic nezapomenutelnych momentu, nez ctyri jine hry dohromady.Malo ktera hra poskytuje tak kvalitne vybalancovanou a spracovanou zabavu.

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

Tak som sa ako šéfredaktor xlive včera zúčastnil promo akcie ku hre Alan Wake .. link

• jaccobino
    jaccobinoReBorn

VELKÁ AKCE NA ALAN WAKE XBOX 360 - link

• Icemane
    Icemane

Kvuli Alan Wake se vyplati kupovat Xbox.

• Daemon666
    Daemon666Freedom

Mazec... Na Alana se tesim hrozne moc :-)

• Lisien
    Lisien

Alan Wake - 18 minut hraní link , bohužel kvalita obrazu není zrovna košér [s1] Každopádně, vypadá to opravdu slibně a nemůžu se dočkat až po té hře, snad již v příštím roku šáhnu ..

• Lisien
    Lisien

jj, právě že četl a hodně nalákal .. tyto survival horory jsou přímo šité na míru právě pro tuto platformu, člověk se tak vnoří hlouběji do samotné hry .. Řekl bych, že tyto hry mají na Wiičku potencionál.

Každopádně s tím Alanem by měli něco dělat, dokud hra ještě nezestárla, co se týče použitého enginu apod. .. Už teď se strachuji, aby hra nevyšla s tím, že by strádala pouze tím, že se prostě měla dostat na pulty obchodů před nějakým tím rokem dříve a ne teď, kdy na ni budou všichni hledat kdejaké vady na kráse.

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

[q][b]Lisien: [/b]Na Alan Wake se nehorázně těším, kvůli tomu i kvůli několika dalším titulům jsem si pořídil ono Xko .. Hra je v nesmírném očekávání, o tom žádná, snad to ještě letos stihnou vydat. (každoroční přání :) ).. \r\nKaždopádně tento žánr survival hororů se stává ohroženým druhem, jakýkoliv takový titul na next-genu je vzácností.Tyto hry se začínají stěhovat na další platformu co Apsi, co takovej Cursed Mountain na Wii ? .. :)[/q]

tomu ver.. čítal si moje preview? link

• Lisien
    Lisien

Na Alan Wake se nehorázně těším, kvůli tomu i kvůli několika dalším titulům jsem si pořídil ono Xko .. Hra je v nesmírném očekávání, o tom žádná, snad to ještě letos stihnou vydat. (každoroční přání :) )..

Každopádně tento žánr survival hororů se stává ohroženým druhem, jakýkoliv takový titul na next-genu je vzácností.Tyto hry se začínají stěhovat na další platformu co Apsi, co takovej Cursed Mountain na Wii ? .. :)

• RedX
    RedXjapanpower

nez Alan vyjde, budu mit xko;)

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

GDC 09 rozhodne nič prevratné pre Xbox 360 neprinieslo, avšak aspoň niečo sa dá vyčítať z interview od tvorcov hry Alan Wake pre server gamer.no. Autori hry sa vyjadrili, že Alan rozhodne nebude nijak akčná hra ako ich séria Max Payne a na hráča bude čakať koncept podobný sérii Silent Hill. Toto všetko sme samozrejme vedeli už dávno aj bez nich ale ako upresnenie sa to koniec koncov hodí. Z príbehu: Alan prichádza do mestečka Bright Falls spolu so svojou manželkou aby mohol relaxovať a naberať inšpiráciu na svoju novú knihu, avšak ešte než k tomu dôjde, nastane niečo veľmi zlé. Manželka mu zmizne a on sa ju vydáva hľadať do neznámeho prostredia. V ceste mu však stoja jeho temné myšlienky a nočné mory, ktoré sa z jeho hlavy premietajú reálne do prostredia. Hra bude rozdelená na epizódy s pohľadmi do minulosti a samozrejme, že sekvencie kde budete skúmať mesto a okolia budú striedať akčné momenty. Každá epizóda sa má od seba odlišovať prostredím a ich rozmanitosť vraj bude úžasná. V každej tejto časti hry, sa Alan bude snažiť nájsť stránky do svojej knihy, čo jaksi nedáva vôbec zmysel, avšak tvorcovia vedie čo robia. Najväčším elementom v hre vraj bude svetlo a jeho dopad na temnotu. Tento artikel tvorcovia plne spojili s premenlivým počasím a dennou či nočnou dobou. Všetko má byť v pohybe úžasne dynamické a ak bude pršať ťažko sa vám bude jazdiť v aute či pri hmle zle vidieť. Viac informácií môžeme očakávať pravdepodobne až na ďalšej veľkej hernej akcii ako E3.

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.