Volné forum

ahoj koupil ma někdo už tyhle sluchátka na ps4? (22)

• Darth_Štófi
    Darth_ŠtófiPalmárák

Prosím nemají ty Goldy link příliš slabé basy? V recenzích to uvádějí

• hopa26
    hopa26

Jde obojí,jak bezdrát,tak i s tím jackem,to lze použít jako nouzovku,když máš na sluchadlech vybitou baterku-zvuk jde ale pouze ve stereu,chat normálně funguje.

• Kira_Sakuya
    Kira_SakuyaKnack

hopa: super, díky:)

• Kira_Sakuya
    Kira_SakuyaKnack

Bananek: oki, já jsem právě narazil na někoho, kdo psal, že Elite na ps4 jde, ale musíš dát usb přijímač do ps4 a ještě jacka do ds4 a měl k tomu video na YT, ale nevím jak je ta informace stará, jestli to takto nefungovalo před tím updatem… vzhledem k tomu, že se blíží vydání FF14, tak sluchátka budu potřebovat… díky za info:)

• hopa26
    hopa26

Pulse používám pouze k PS4,vím že fungují třeba s mobilem-je tam díra na jack 3,5 ,šlo to použít s DS4 ,když ještě nešla bezdrátově.Fungují i s televizí,s PC taktéž.

Sám nemohu posoudit nějakou "kvalitu" přenosu hlasu,to spíš druhá strana,ale vzhledem k tomu,že jsem se nahrál poměrně dost multiplayeru v CODU,nezaznamenal jsem po přechodu z čůra na bezčůrovou verzi jakékoliv stížnosti nebo námitky.Jestli je tam rozdíl,tak o něm nevím.Nemám vůbec problém napsat,že je něco k hovnu,tady ty pulse mají třeba oproti tomu původnímu prvnímu HS s čůrem nevýhodu,že tlačítko na mutnutí chatu malinké,hledá se docela složitě-ta první verze měla geniální řešení přes celou plochu náušníku.

Přednes hlasu je fakt stejný-jestli se liší,tak bych řekl,že je to pouze tím tlakem náušníků-asi jako když si zkusíte dát hlavový most normálně a pak si přitisknete ruce na mušle.

• valis1
    valis1klobáska

Tady se v tom nekdo hodne ztraci[s6]

• Banan
    Banan

Kira_Sakuya: Ty Pulse elite mají USB přijímač, který stčíš třeba do PC, nebo takové té dnešní všestranné nabíječky, která je složena z USB kabelu, kam strčíš 3,5 mm jack a druhý konec do zařízení (mobil, PS Vita, Tv) a sluchátka ti po místnosti fungují bezdrátově. To jiná tebou zmíněná sluchátka neumí. Jinak do PS4 stačí pouze ten USB přijímač a frčí vše bezdrátově.

Ty Goldy jsou víceméně poslechově stejné, ale ten skládací mechanizmus je právě na čtýru, dělá si to co chce. zrovna pro přenašitelnost k PS Vitě, bych hledal menší sluchátka, než tyhle.

hopa26: Bass impact neboli vibrační motorek mi také přijde uplně nepoužitelný, blbě to duní a v těch plastových sluchátkách to blbě zní, tak to raději vypínám. Myslel jsme že mám nějaký vadný kus, protožejsem ho kupoval z druhý ruky, ale asi nikoliv.

• Kira_Sakuya
    Kira_SakuyaKnack

hopa: super díky:) mám vitu, takže to fórový vzhled mi nevadí, protože tak budou lépe přenositelné s vitou… zvuk počítám, že bude lepší trochu u elite, stereo a gold asi stejné… hlavní věc, co by mne zajímala je mikrofon. Starý pulse má totiž to čůro, o kterém mluvíš a gold na boku, jaký je rozdíl v kvalitě? Je to horší nebo stejné? A poslední věc, to s tím dskem. Nemusí se teda gold a stereo zapojovat do dska?

• hopa26
    hopa26

Já měl všechny tři Sony HS,jak první verzi s čůrem ven,tak Pulse-ty mám doma aktuálně a na 3 dny půjčené pro srovnání tu verzi GOLD,tu modrou -co Tě zajímá?

Zvukově jsou srovnatelné,Pulse mají největší přítlak mušlí,ale zase jsou nejtěžší.Vibrační motorek nepoužívám,sere mne jak to bručí-výdrž kolem 8 až deseti hodin hraní.Goldy jsou docela gut,lehčí,ale srala mne ta skládací konstrukce-působilo to na mne forově....Jinak provedení u všech je OK,snad jen lesklý plast na Pulse je náchylný na ohmatání.

• Kira_Sakuya
    Kira_SakuyaKnack

Bananek: jj elite znění lépe, ale četl jsem, že nejsou bezdrátové a musíš je zapojovat do dska...

link

ale tyhle by měla jít i bez toho, ale neznám neznám nikoho kdo je má:(

link

link

• Banan
    Banan

Kira_Sakuya: Dyt jsi psal, že neviš, jestli jít do pulse nebo gold sluchátek, tak teď ti nerozumim. Máš tam ukázku zvuku z mikrofonu, obojí je nic moc, ale klasické pulse znějí lépe.

• Kira_Sakuya
    Kira_SakuyaKnack

Bananek: tohle jsem viděl, ale on srovnává elite s goldem... a do elite bych stejně nešel...

• Banan
    Banan

malá srovnávačka Pulse vs "Gold" link

Prosím člověka, co také vlastní Pulse, aby mi napsal soukromou zprávu, mám dotaz ohledně bass impactu.

• Kira_Sakuya
    Kira_SakuyaKnack

protože jsou zatím jen dvoje bezdrátová sluchadla, tak zvažuji Pulse Gold a klasické Pulse... Gold má výhodu vitu a to, že se dají složit... ale mikrofon mají na boku, takže bych rád slyšel porovnání hlavně toho mikrofonu...

• Gibsn
    Gibsn
    2

Ahoj, koupil sem Pilse o Vánocích za 2200 v e-shopu, podle mě se za tuto cenu ještě objeví, projížděj Heureku. Jinak se zvukem ze sluchátek si nemúzu stěžovat + když si nainstaluješ do PS4 aplikaci na tyto sluchátka, můžeš si upravovat různé herní profily zvuku.

• Conan80
    Conan80Conan80

Tak že se vyplati koupit jen ty Pulse? Ale ty novy maj 7, 1 tak by mel bejt lepší zvuk ne? Nevim ktery koupit teda:D[s16]

• Banan
    Banan
    1

Co se týče kvality zvuku jsou na tom obě verze totožně, Pulse mají navíc Bass impact, tudíž lepší prožitek a můžete je bezdrátově připojit k jakémukoliv zařízení.

Verze 2.0 má tak akorád pro někoho atraktivnější vzhled a lepší matné plasty.

• geobbu
    geobbuWHO CARES

Jo máte pravdu :D Vidím stereo a 2.0 a logicky mě to napadlo :D a já že proč jsou tak drahý :D

• bf333
    bf333Ravens
    1

Jasne ze model,geobbu asi jeste chrapal kdyz to psal:)

• jejkobson1
    jejkobson1SNA
    2

Pokud se nepletu tak ten headset má zvuk 7.1, 2.0 je jen označení modelu.

• geobbu
    geobbuWHO CARES

Nechápu, jak můžou bejt 2.0 dražší jak 7.1 :D Rozhodně bych šel do Pulse.

• Conan80
    Conan80Conan80

link Vyplatej se koupit nebo ne? Nebo stacej koupit ty pulse od Sony?

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.