Konzolista.cz

a500 mini (15)

Přidejte svůj názor do diskuze!
Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
Cardys
Cardys #Svině

No a co aga, jedou na tom?

buk va
buk va #Král Talismanu

uz ji mam taky doma. hned tam nahraju pakl cd32 her. ten zvuk, grafika a ovladac jsou proste bozi.

sima_222
sima_222 #sima_222
👍1

@deadspace: je to úplně jednoduchý.max 32 gb fleška na kterou se stáhne prográmek z retrogame.biz a pak se normlálne stahujou hry z netu.

Orgasmic
Orgasmic #PS5 + GP

@buk va: Koukám na tvé fotky a paráda :D Ten GameGear jsem kdysi hrozně chtěl.

deadspace
deadspace #PS12345

@sima_222: A jak se tam ty hry do dohrávají prosím tě to se dá stáhnout z netu nějak?

sima_222
sima_222 #sima_222

Tak jsem nevydržel a koupil jsem to.Musím říct ze je to moc hezký,menší než jsem si myslel.Škoda jen že nefunguje ta klávesnice.Zkoušel jsem Project X a je to pořád těžký.Pak jsem si dohrál Settlerse a u toho chvilku vydržím asi.U těch jsem strávil mládí.

Amano Takashi
👍1
👎1

@buk va: to znám také :-D začal jsem pár kouskama .. a ted mám přez 600 her :-D

PureXena
PureXena #Arch Enemy
👍1

Kouknul sem na to video, co tady je link. Maj to udelany hezky, ale treba Alien Breed 3D nebyla uplne myslim A500 hra, to chtelo tusim AGA takze A1200/CD32 .

buk va
buk va #Král Talismanu
👍2

@N0isy: na retro koutky bacha. začíná to nevinně, pokračuje to pravidelnou části vyplaty a nekončí to nikdy! Taky sem na tom trochu ujel viz me fotky :-D

Nevite jestli ke konzoli pujde pripojit jakykoliv druhy ovladac ? nebo pouze klavesnice? Nutně si se synem potřebuju zahrát chaos engine

ChuligaN_cz
ChuligaN_cz #FCB 1922
👍1

link Tady je rozbalení a hraní.

buk va
buk va #Král Talismanu

me to přijde spolecne a house of dead remake. Tesim se az si zase zahraju Titus the fox

sima_222
sima_222 #sima_222
👍1

Včera právě šla do prodeje.Něco už jsem zkouknul na Youtube a myslím že jí budu potřebovat

buk va
buk va #Král Talismanu

taky na ni cekam :-) doufam, ze tam pujde nahrat xcom

sima_222
sima_222 #sima_222

Koupil už jste někdo mini Amigu?Jak to chodí,napište dojmy.

sima_222
sima_222 #sima_222