Tak jsem nevydržel a koupil jsem to.Musím říct ze je to moc hezký,menší než jsem si myslel.Škoda jen že nefunguje ta klávesnice.Zkoušel jsem Project X a je to pořád těžký.Pak jsem si dohrál Settlerse a u toho chvilku vydržím asi.U těch jsem strávil mládí.
Kouknul sem na to video, co tady je link. Maj to udelany hezky, ale treba Alien Breed 3D nebyla uplne myslim A500 hra, to chtelo tusim AGA takze A1200/CD32 .
@N0isy: na retro koutky bacha. začíná to nevinně, pokračuje to pravidelnou části vyplaty a nekončí to nikdy! Taky sem na tom trochu ujel viz me fotky :-D
Nevite jestli ke konzoli pujde pripojit jakykoliv druhy ovladac ? nebo pouze klavesnice? Nutně si se synem potřebuju zahrát chaos engine
a500 mini (15)
No a co aga, jedou na tom?
uz ji mam taky doma. hned tam nahraju pakl cd32 her. ten zvuk, grafika a ovladac jsou proste bozi.
@deadspace: je to úplně jednoduchý.max 32 gb fleška na kterou se stáhne prográmek z retrogame.biz a pak se normlálne stahujou hry z netu.
@buk va: Koukám na tvé fotky a paráda :D Ten GameGear jsem kdysi hrozně chtěl.
@sima_222: A jak se tam ty hry do dohrávají prosím tě to se dá stáhnout z netu nějak?
Tak jsem nevydržel a koupil jsem to.Musím říct ze je to moc hezký,menší než jsem si myslel.Škoda jen že nefunguje ta klávesnice.Zkoušel jsem Project X a je to pořád těžký.Pak jsem si dohrál Settlerse a u toho chvilku vydržím asi.U těch jsem strávil mládí.
@buk va: to znám také :-D začal jsem pár kouskama .. a ted mám přez 600 her :-D
Kouknul sem na to video, co tady je link. Maj to udelany hezky, ale treba Alien Breed 3D nebyla uplne myslim A500 hra, to chtelo tusim AGA takze A1200/CD32 .
@N0isy: na retro koutky bacha. začíná to nevinně, pokračuje to pravidelnou části vyplaty a nekončí to nikdy! Taky sem na tom trochu ujel viz me fotky :-D
Nevite jestli ke konzoli pujde pripojit jakykoliv druhy ovladac ? nebo pouze klavesnice? Nutně si se synem potřebuju zahrát chaos engine
link Tady je rozbalení a hraní.
me to přijde spolecne a house of dead remake. Tesim se az si zase zahraju Titus the fox
Včera právě šla do prodeje.Něco už jsem zkouknul na Youtube a myslím že jí budu potřebovat
taky na ni cekam :-) doufam, ze tam pujde nahrat xcom
Koupil už jste někdo mini Amigu?Jak to chodí,napište dojmy.