Playstation 3

80023D10 (9)

• LukyRBR
    LukyRBR

Už pár dní mám ten samy problém s připojením na PSN, když se chci podívat do PS Store napíše mi to error code (8002AF02) a nejdou mi online ani trofeje to zas píše číslo (80710102)nevím co stím. Na PS mám nejnovější verzi uploadu k netu se taky připojím a když sem dával test tak právě u PSN mám fail, někdy se to podaří rozjet ale je to na dlouho tak nevím jestli stačí počkat na nový Upload nebo je problém někde jinde.

• bf333
    bf333Ravens

tak hlavne ze ti to jede:),ale zajimal me ten kod a nikde nic :)

• Lhikan905
    Lhikan905Raksi

ale ten problem s PC nebyl s netem ale s grafikou nejak mi haprovaly ovladace [s6]

• bf333
    bf333Ravens

No pokud mel problem i s PC tak to mezi Nebem a Sony asi nebylo,spis mezi nim a poskytovatelem netu.

• Lhikan905
    Lhikan905Raksi

asik nejak tak..navic jsem mel jeste problem s PC takze mi spadl kamen ze srdce ze to vse zas jde [s14]

• Lhikan905
    Lhikan905Raksi

tak uz je to v poradku [s14] rano to ale jeste blblo..stejne ale je zahada co to mohlo zpusobovat s netem se nic nedelalo

• bf333
    bf333Ravens

Tohle router nebude,u neho to je nejcasteji 80710102.80023D10 jsem taky nikde nenasel,takze jedine support.

• Lhikan905
    Lhikan905Raksi

netem to asik nebude takhle to zacinalo i u minuleho PS a nikdo si s tim nevedel rady tak mi vratily penize..tu chybu jsem na netu nikde nenasel akorat na PS foru se to jednou objevilo ale nikdo nic k tomu nenapsal..radsi bych byl za ylod ten se jakštakš opravit da nez tohleto..

• Lhikan905
    Lhikan905Raksi

zdravim nevi nekdo co je to za chybu 80023D10..dneska mi to hodilo PS nechcou se mi nacist avatari rucicky vpravo nahore se mi toci porad a kdyz chci hrat neco po netu tak mi net spadne PS uz nemam v zaruce tak doufam ze to nebude nic vazneho [s13]

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.