Nintendo 3DS

3DS Streetpass anonymní sraz (10)

• zaneta82
    zaneta82

Škoda že v Liberci nic není :-(

• MontanaCZ81
    MontanaCZ81Buldok

Kamarad byl v Norsku a privezl si asi 9 SP , tady v Praze neni problem kazdej ctvrtek 8-12 SP chytnout na pravidelnem srazu,na akcich typu Advik,ForGames atd... , no a nebo jako ja s kamosem kazdy den v praci 2krat za sichtu :)))

• El_Scorpio
    El_ScorpioPS3 4ever

Bol som teraz 3 dni v Budapešti, ľudí ako maku, samí šikmookí a nikto nemal 3DS! Iba jeden street pass hit som chytil aj to v maďarskej obdobe Brlohu, kde to mal asi predavač... Hrozné, v Európe je to za trest.

• MontanaCZ81
    MontanaCZ81Buldok

ahoj jsem cerstvym majitelem 3ds nebude nejaky sraz?Praha?mam dost otazek jsem nintendo-panic :)

• pisskot
    pisskot

to jsem bohužel ještě 3DS nevlastnil, ale příště tam budu taky!

• Autofaker
    Autofaker

Tímto děkuji všem účastníkům dnešního srazu a myslím, že přesto, že se nám dnes nepodařilo zcela proniknout do tajemství funkce streetpass, byl to sraz velice přínosný (hlavně díky slušné sbírce 3DS her sega.maniaca)a ještě jednou se omluvám za můj předčasný odchod (inu práce, je práce). No a příští sraz nejspíše domluvíme na nějaký víkend, aby se nás sešlo případně ještě více.

• Autofaker
    Autofaker

Jen připomínám, že první 3DS streetpass sraz se koná již zitra v 18:00 - 18:30 na místě uvedeném v záhlaví tématu.

• Autofaker
    Autofaker

Jo, s tím trošku počítám, ale alespoť třeba trošku rozčeřím stojaté PSP vody... ;-)

• StefiCZ
    StefiCZpls no

Už jsem psal na doupěti že mám Prahu bohužel z ruky to je ale vedlejší, jen jsem chtěl poznamenat že tady se s pozitivními ohlasy asi nesetkáš [s4]

• Autofaker
    Autofaker

V našich končinách není zrovna mnoho příležitostí využít zajímavou funkci Nintenda 3DS zvanou Streetpass, tak mě napadlo jít štěstíčku trochu naproti a pokusit se touto cestou oslovit další majitele (doufám, že zde nějací jsou) tohoto přístroje a uspořádat anonymní (?) umělé náhodné setkání a v podstatě vyzkoušet, jak tato funkce funguje v realitě. No a při té příležotosti samozřejmě získat i nějaké ty puzzly do mé skládanky, či bojovníky do Streetpass questu.

První sraz stanovuji na 2.11.2011 mezi 18:00 - 18:30 v prostorách pražské restaurace McDonald's na horní části Václavského náměstí (u východu stanice metra Muzeum). Toto místo jsem záměrně zvolil kvůli dobré dopravní dostupnosti. Na případný příští sraz se můžeme samozřejmě domluvit na jiné místo. Kdo budete mít zájem, určitě alespoň minimálně projděte kolem. :-) Toto téma plánuji vytvořit i na jiných herních fórech, tak doufám, že se nás tam pár alespoň virtuálně sejde. :-)

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.