Vycházejí první recenze na hru Lords of the Fallen

novinka  9
Martin Šmíd, 12. 10. 2023 16:49
Zítra vychází akční RPG hra Lords of the Fallen, na níž jsme vám už dnes odpoledne přinesli velkou recenzi. V ní jsme ocenili skvělou mechaniku dvou říší, zábavnou hratelnost i povedené souboje s bossy, ale nemohly nám uniknout některé problémy s výkonem i po posledním updatu. Ty jsou ale nutné zmínit daleko menší, než tomu bylo před ním. Hře jsme udělili pěknou osmičku, přičemž v zahraničí si odnáší celkem rozmanité známky. Na některá hodnocení se můžete podívat níže v novince.

 „Po téměř deseti letech od vydání původní hry Lords of the Fallen přinášejí CI Games a HexWorks reboot, který překonává všechna očekávání. Díky náročným soubojům, inovativním zvratům, ponuré prezentaci a dalším prvkům se jedná o jednu z nejlepších soulsovek, jakou jsem kdy hrál." – 9/10 (Windows Central)

„Většina toho, co fanoušci Soulsliků chtějí, je na maximu: mistrovský design úrovní, nezapomenutelní bossové a rozsáhlá svoboda. Souboje mohou občas působit těžkopádně a v některých úrovních je až příliš mnoho nepřátel, ale tyto nedostatky nepopírají fakt, že Lords of the Fallen sahá po místě v nejvyšším patře mezi velikány žánru.“ – 9/10 (Attack of the Fanboy)

„Lords of the Fallen je úžasným počinem týmu Hexworks a fanoušci Souls se v tomto velmi ambiciózním titulu budou okamžitě cítit jako doma. Navzdory několika problémům s výkonem a hrstce bugů patří Lords of the Fallen k tomu nejzábavnějšímu, co jsem letos zažil, a to už je co říct vzhledem k titulům, které byly v roce 2023 uvedeny na trh.“ – 8.8/10 (Fextralife)

„Lords of the Fallen je úžasná soulslike hra s fantastickou duální realitou, a to i v momentech, když se objeví problémy s výkonem a slabší bossové." - 8/10 (IGN)

„Navzdory solidnímu hernímu základu, ohromujícímu světu a jedinečné mechanice dvou říší jsem po 48 hodinách s hrou s radostí skončil.“ – 6/10 (Game Informer)

„Bezostyšný copy-paste přístup hry Lords of the Fallen k Dark Souls podkopává její skvělý design úrovní a potenciál, který je patrný v některých setkáních s bossy.“ – 6/10 (TechRaptor)

„Lords of the Fallen postrádá eleganci FromSoftware a je zatížen výkonostními problémy." - 4/10 (Eurogamer)



Zdroj: TZ

The Lords Of The Fallen (2023)

xsxps5
CI Games , Hexworks
Datum vydání hry:
13. 10. 2023
Žánr:
Adventura, RPG
KARTA HRY
8/10

Komentáře