The Last of Us Part II má trhat rekordy v předobjednávkách, další informace

novinka  74
Martin Šmíd, 30. 9. 2019 11:53
V minulém týdnu studio Naughty Dog konečně blíže představilo svoji novou akční hru The Last of Us Part II. Zároveň byly oznámeny i různé edice a spuštěny předobjednávky. No a zdá se, že hráčům se ukázky z minulého týdne líbily, protože dobře informovaný insider Benji nyní přišel s informací, že The Last of Us Part II je nejrychleji předobjednávanou PS4 exkluzivní hrou této generace a nechává za sebou i takové hity jako Marvel’s Spider-Man, Horizon Zero Dawn, God of War nebo Uncharted 4: A Thief’s End. Hráči si mají hru hojně předobjednávat nejen v klasických obchodech, ale také skrze digitální distribuci. Z The Last of Us Part II se tedy začíná klubat další obrovský hit pro konzoli PlayStation 4, a to navíc do vydání zbývá zhruba půl roku. Je jen tedy otázka, jestli tato informace vůbec někoho překvapuje.


Naughty dog o animacích

Studio Naughty dog je známo pro vysokou kvalitu animací, ať už sledujete filmeček nebo hru přímo hrajete. The Last of Us: Part II pochopitelně nebude výjimkou, ale vývojáři přišli s řadou vylepšení a hlavně s technologií, kterou nazvali motion matching. Ta má zaručit mnohem plynulejší animace a jejich větší realističnost. "V předchozích hrách jsme používali standardní systém, kterému jsme třeba řekli, aby spustil animaci běhu, případně postava zahnula do strany. Motion Matching ale vezme stovky různých animací a rozdělí je na malé segmenty, které následně poskládá dle situace a pohybu postav snímek po snímku,“ říká Anthony Newman ze studia Naughty Dog.

Scénáristka Halley Gross o délce hry

Už minulý týden jsme se dozvěděli, že The Last of Us Part II bude nejdelší a nejambicióznější hra studia Naughty Dog. Scénáristka Halley Gross nyní naznačila, co to přesně znamená. Podle jejích slov bude hra o zhruba 50% delší ve srovnání s prvním dílem, což je velmi pěkné rozšíření. 

Zdroj: twitter

The Last of Us: Part II

ps4
Sony Interactive Entertainment, Naughty Dog
Datum vydání hry:
19. 6. 2020
KARTA HRY
10/10

Komentáře