The Last of Us: Part I dostává v recenzích vysoké známky

novinka  29
Martin Šmíd, 31. 8. 2022 17:26
Dnes odpoledne padlo embargo na očekávaný remake hry The Last of Us, který přináší nejen kompletně nový grafický kabátek, ale i několik úprav v hratelnosti či podporu pro DualSense. I proto vycházejí první recenze s hodnocením. V naší jsme udělili pěknou devítku a jen krůček dělil, abychom udělili maximální známku. Jak si hra vede u zahraničních kolegů, se můžete podívat níže v novince. Hra The Last of Us: Part I vychází už zítra se českými titulky pro konzoli PlayStation 5. Později bude dostupná i pro PC.

Cenovka je strmá hora, kterou je nutné zdolat. Pokud si však chcete zahrát tu nejlepší verzi jedné z nejlepších her, pak je The Last of Us: Part I triumfem. – 10/10 (VGC)

The Last of Us: Part I je nádherným a propracovaným remakem jednoho z největších hitů PlayStationu a představuje nejlepší způsob, jak si zahrát nebo zopakovat uznávanou survival klasiku studia Naughty Dog – 9/10 (IGN)

The Last of Us: Part I je velmi věrný remake původní hry. Mohla by mu prospět lepší hratelnost, ale to, co je, se drží velmi dobře a je to skvělá zábava. – 9/10 (GamingBolt)

The Last of Us: Part I dokáže vyprávět strastiplný příběh o ztrátě a vykoupení, který je stále aktuální i přes zastaralý design několika úrovní. – 8/10 (Gamespot)

Zdroj: opencritic

The Last of Us: Part I

ps5
Sony Interactive Entertainment, Naughty Dog
Datum vydání hry:
2. 9. 2022
KARTA HRY
9/10

Komentáře