Studio Rare odhalilo nový obsah pro Sea of Thieves

novinka  4
Martin Šmíd, 27. 1. 2022 23:09
Studio Rare dnes večer během speciální prezentace odhalilo, na co se mohou těšit všichni piráti oblíbené hry Sea of Thieves během roku 2022. V přípravě jsou čtyři zcela nové sezóny, kdy každá přinese nejen kosmetické doplňky v rámci Plunder Passu, ale také nové příběhově laděné mise a další záhady. Více se o novém obsahu dočtete níže.

„Jak jsme oznámili, první velkou změnou, která se v Sea of Thieves objeví v roce 2022, je příchod nového příběhového obsahu v podobě Adventures (Dobrodružství) a Mysteries (Záhady), které doplní klasické sezóny. Zhruba jednou měsíčně se plánuje nové Dobrodružství, které vám i vaší posádce poskytne nový příběh, jehož se můžete zúčastnit. Jedná se o časově omezené zážitky, stejně jako předchozí eventy, a každý z nich potrvá zhruba dva týdny. To poskytne dostatek času, abyste si je mohli zahrát. Ke každému Dobrodružství bude vytvořena speciální filmová upoutávka, jako ta k prvnímu, které jsme odhalili níže. V každé sezóně plánujeme finální Dobrodružství, které bude trvat tři týdny a ovlivní lore, ale i svět hry v závislosti na společném úsilí a rozhodnutích komunity. Na první dobrodružství Shrouded Island nebudete muset čekat dlouho, začne už 17. února," říkají vývojáři.

„Další na řadě jsou Záhady, v nichž budou námořníci s talentem pro pátrání řešit hádanky a odhalovat tajemství v Sea of Thieves i mimo něj a skládat dohromady části většího příběhu. Záhady zůstanou ve hře déle než Dobrodružství, přičemž tempo, jakým se budou odvíjet, bude určeno tím, jak rychle naši pilní detektivové z komunity vyřeší její četné hádanky. Doufáme, že jste připraveni pustit se do práce, protože v první Záhadě budete muset odhalit spiknutí, které se ukrývá za vraždou,“ říkají vývojáři k další novince v rámci roku 2022.

Vývojáři dále připravují v rámci sezón spoustu nových kosmetických doplňků, už v šesté sezóně pak budou dostupné i nové pevnosti s vlastními kapitány a prokletou posádkou. Co ovšem vývojáři brzy odstraní, je režim Arény, kterému se věnovalo pouze 2% hráčů. Bylo proto velmi náročné se ji věnovat a udržovat při životě. 

Zdroj: Tisková zpráva

Sea of Thieves

xonexsx
Microsoft, RARE
Datum vydání hry:
20. 3. 2018
Žánr:
Simulátor, Adventura
KARTA HRY
5/10

Komentáře