První informace o multiplayerové hře z univerza The Last of Us

novinka  33
Martin Šmíd, 9. 6. 2022 22:03
Už nějakou dobu víme, že je ve vývoji multiplayerová hra z univerza The Last of Us. Dnes Neil Druckmann během prezentace Summer Game Fest prozradil vůbec první podrobnosti. Jak se vědělo, jde o samostatnou multiplayerovou hru, která je podle Druckmanna stejně velká, jako předchozí singleplayerové hry Naughty Dogu. Ačkoliv Druckmann nebyl moc konkrétní, tak má mít příběhové pozadí a odehrávat se v novém městě. Více se o této hře dozvíme v příštím roce, níže se zatím můžete podívat na dnešní pěkný artwork.

Dopis od vývojářů

Není žádným tajemstvím, že mnohé z vás lákají nejen příběhy The Last of Us, ale také originální multiplayerová hra Factions. Od vydání The Last of Us Factions před téměř deseti lety se oddaní hráči ozývali s požadavkem na rozšíření této nabídky. 

Konečně však můžeme oznámit, že vytváříme něco mnohem většího než režim. Jsme nadšeni, že se můžeme podělit o ukázku konceptu z našeho nadcházejícího multiplayerového zážitku, který je nesmírně ambiciózním počinem. Naše studio se výrazně rozrůstá, abychom zajistili, že tuto plnohodnotnou samostatnou hru s obrovským rozsahem a obrovským světem vybudujeme tak, jak to fanoušci od The Last of Us a Naughty Dog očekávají.

Naším cílem je, aby náš nejnovější vstup do multiplayeru byl lákavý pro nové hráče a zároveň stále představoval vzrušující výzvu pro naše zkušenější fanoušky. V příštím roce se dočkáme dalších novinek a nemůžeme se dočkat, až vám představíme tým, který za tímto novým zážitkem stojí!


Zdroj: Tisková zpráva

The Last of Us: Part I

ps5
Sony Interactive Entertainment, Naughty Dog
Datum vydání hry:
2. 9. 2022
KARTA HRY
9/10

Komentáře