Přiblížena DualSense podpora u The Last Of Us Part I

novinka  22
Martin Šmíd, 28. 6. 2022 8:40
Když vývojáři ze studia Naughty Dog oznamovali The Last Of Us Part I, což je remake jedné z nejlepších her videoherní historie, potvrdili, že bude plně podporovat gamepad DualSense. Nyní byla tato podpora upřesněna na oficiální stránce, kde jsme se dozvěděli i další podrobnosti o rychlosti načítání nebo ozvučení. Vše naleznete níže v novince.

Popisek z oficiální stránky:

Vylepšená grafika: Hra The Last of Us byla kompletně od základu přepracována s využitím nejnovější technologie enginu PS5 od společnosti Naughty Dog, která vylepšuje každý vizuální detail a přináší realističtější osvětlení a atmosféru, složitější prostředí a kreativní přepracování známých míst.

Rychlé nahrávání: Počáteční načítání je téměř okamžité a po prvním spuštění plynulé díky SSD disku konzole PS5 – můžeš tak pokračovat v příběhu tam, kde jsi skončil, a rychleji načítat konkrétní setkání a kapitoly.

Haptická odezva: Podpora haptické odezvy bezdrátového ovladače DualSense pro každou zbraň zvyšuje úroveň bojových střetů a díky haptickým vjemům bezdrátového ovladače DualSense ožívá i prostředí, takže ucítíš padat jemný déšť, křupání sněhu při chůzi a podobně.

Adaptivní spouště: Všechny kultovní zbraně ze hry The Last of Us, včetně Joelova revolveru a Elliina luku, nyní využívají dynamický odpor spouště bezdrátového ovladače DualSense a při střelbě mají zpětný ráz, což tě ještě víc vtáhne do boje.

3D zvuk: Nově vylepšený zvukový engine od Naughty Dog, který je navržen tak, aby využíval technologii Tempest 3D AudioTech konzole PS5, přináší bohatší zvukové scény, větší explozivní momenty a působivější hratelnost prostřednictvím kompatibilních stereofonních sluchátek (analogových nebo USB) či televizních reproduktorů.

Zdroj: TZ

The Last of Us: Part I

ps5
Sony Interactive Entertainment, Naughty Dog
Datum vydání hry:
2. 9. 2022
KARTA HRY
9/10

Komentáře