Poodhaleny role Troye Bakera a Ashley Johnson v seriálu The Last of Us

novinka  6
Martin Šmíd, 5. 12. 2022 18:58
Letos v létě Neil Druckmann ze studia Naughty Dog odhalil, že v seriálu The Last of Us se objeví i Troy Baker a Ashley Johnson, ačkoliv nebudou ztvárňovat hlavní hrdiny jako ve videoherní předloze. Zatím jsme nevěděli, jaké postavy si zahrají, ale hodně napověděl trailer z víkendu, který si můžete prohlédnout v jedné z předchozích novinek.

Pokud jde o Ashley Johnson, ta je v traileru viděna ve chvíli, kdy drží v náručí novorozené dítě. Fanoušci hned začali spekulovat, že si zahraje Annu, matku Ellie, která se ve videoherní předloze nikdy neobjevila. Neil Druckmann ale už dříve potvrdil, že seriál bude respektovat videoherní předlohu, ale příběh rozšíří a doplní. Ashley Johnson by se měla objevit hned ve třech epizodách, takže se dá předpokládat, že bude mít docela důležitou roli.

Troy Baker bude mít o poznání menší roli a bude součástí skupiny Davida, který Ellie chytí a zavře do vězení. Troy Baker by se měl objevit jen v jedné epizodě, a už nyní můžeme spekulovat, jestli si ho seriálová Ellie nepodá. 

Zdroj: wccftech

The Last of Us: Part I

ps5
Sony Interactive Entertainment, Naughty Dog
Datum vydání hry:
2. 9. 2022
KARTA HRY
9/10

Komentáře