Podrobnosti o hře Horizon Call of the Mountain

novinka  6
Martin Šmíd, 28. 6. 2022 11:14
Začátkem roku Sony oznámila hru Horizon Call of the Mountain pro PlayStation VR2 od studií Guerrilla Games a Firesprite, která se odehrává v oblíbeném post-apokalyptickém světě plném robotických monster. Nedávno jsme tu měli povedený trailer, no a dnes jsme se dozvěděli první pořádné informace díky oficiální stránce. Na nich je zmínka nejen o hlavním hrdinovi, ale také průzkumu světa s několika cestami. Všechny informace naleznete níže v novince. Hra Horizon Call of the Mountain zatím nemá stanovené datum vydání.

Informace z oficiální stránky:

Navrženo pro PS VR2 - Prohlédni si úchvatný přírodní svět hry Horizon Call of the Mountain ve 360 stupních a interaguj s okolím pomocí dvou ovladačů PlayStation VR2 Sense. Očima nové postavy Ryase, zneuctěného bývalého vojáka kmene Carja hledajícího vykoupení, zažij pocity výšky a úžasu při pohledu na ohromující výhledy na domovinu kmenů Carja a Nora.

Vydej se vstříc novému dobrodružství - Zdolávej kolosální vrcholy, překonávej hrozivé stroje a odhal skryté nebezpečí světa Horizon – odpověz na volání hory v novém pohlcujícím dobrodružství pro PlayStation VR2. Vstup do živého, dýchajícího světa plného nebezpečných strojů, kmenových příběhů, vzrušujících úkolů a nových i vracejících se postav. Prozkoumej rozmanitou krajinu – vydej se na dobrodružství s mnoha cestami, při němž se budeš muset rozhlížet všude kolem sebe, protože jen tak odhalíš tajemství hor.

Vychutnej si strhující akci - Hledání cesty vpřed vyžaduje instinkt bojovníka – nebezpečí tě bude pronásledovat po celou cestu. Jsou tu však i noví spojenci a staří přátelé, kteří jsou připraveni ti na tvé cestě pomoci. Pomocí intuitivních pohybů můžeš šplhat po rozlehlých horách, lovit stroje, střílet z luku a z různých surovin vyrábět předměty. Zažij adrenalinovou jízdu ve člunu plnou překvapení, která ti umožní předvést PS VR2 přátelům i rodině.

Další podrobnosti

Rozlišení 4K HDR - Vychutnej si živý a mimořádně ostrý obraz v rozlišení 4K HDR, díky kterému je nádherný svět Horizon jasný a ostrý.

Odezva soupravy - V klíčových okamžicích hry pocítíš jemné vibrace soupravy, které tě pohltí a zajistí ti hluboký zážitek.

Tempest 3D AudioTech - Nasaď stereofonní sluchátka a díky technologii Tempest 3D AudioTech pak ve vylepšených, realistických zvukových krajinách přesně poznáš, odkud zvuky přicházejí, protože zvuk se dynamicky přizpůsobuje tvé poloze a pohybům hlavy.

Detekce dotyku prstu - Interaguj s herními předměty a prostředím přirozeným a intuitivním způsobem. I když fyzicky nestiskneš žádné tlačítko, detekce dotyku prstu rozpozná polohu tvé ruky, takže ovladač PlayStation®VR2 Sense™ dokáže přesně kopírovat její pohyby.

Haptická odezva - Pociť, jaké to je střílet z luku, vyrábět nástroje, dotýkat se různých povrchů a cestovat v různém terénu díky přesným a výrazným vibracím, které přenášejí ovladače PS VR2 Sense.

Adaptivní spouště - Při interakci s vybavením a prostředím zažiješ různé úrovně síly a napětí, což ti poskytne hluboký pocit pohlcení, třeba při natahování stále napjatější tětivy. Kromě adaptivních spouští jsou oba ovladače PS VR2 Sense vybaveny také tlačítkem „uchopení“ herních objektů.

Zdroj: TZ

Horizon Call of the Mountain

psvr2
Sony Interactive Entertainment, Guerrilla Games/Firesprite.
Datum vydání hry:
22. 2. 2023
KARTA HRY
8/10

Komentáře