Plošinovka Kao the Kangaroo dostane dvě nová rozšíření a výroční edici

novinka  1
Martin Šmíd, 13. 4. 2023 15:00
Minulý rok v létě vyšla docela povedená plošinovka Kao the Kangaroo s roztomilým klokaním hrdinou v hlavní roli. Protože se pomalu blíží první výročí, vývojáři z polského studia Tate Multimedia dnes oznámili dvě nová rozšíření, která by si fanoušci neměli nechat ujít. První je zcela zdarma a do hry se skrze něj dostává Yooka Laylee ze stejnojmenné série od studia Playtonic.

Druhé placené rozšíření Bend the Roo’les bude dostupné od 4. května a dle vývojářů přinese zcela novou kampaň s novým bossem, kterým je Crab King. Rozšíření nabídne pět zcela nových levelů s novými záludnými překážkami a výzvami. Cena je stanovena na 7,99 euro.

To pořád není vše. Vývojáři dnes zároveň potvrdili vydání Kao the Kangaroo: Anniversary Edition. Tato výroční edice bude dostupná od 4. května a jejím obsahem bude nejen původní hra s posledním updatem, ale také veškerý dodatečný obsah (Oh! Well DLC a Bend the Roo’les DLC). Navíc nabídne i soundtrack a artbook.

No, a pokud hrajete na PC, budete si moci od 27. dubna zakoupit Kao the Kangaroo: The Trilogy kolekci, obsahující původní hry - Kao the Kangaroo (2000), Kao the Kangaroo: Round 2 (2003) a Kao the Kangaroo: Mystery of Volcano (2005). Jestli se tato kolekce dostane i na konzole, zatím oznámeno nebylo. 

Zdroj: TZ

Kao the Kangaroo

ps4nswps5xsxxox
Tate Multimedia, Tate Multimedia
Datum vydání hry:
27. 5. 2022
Žánr:
Plošinovka, Adventura, Arkáda
KARTA HRY
7/10

Komentáře