Hra Minecraft Legends dostává první hodnocení

novinka  1
Martin Šmíd, 14. 4. 2023 11:09
Začátkem příštího týdne vyjde strategická hra Minecraft Legends pro PC a všechny současné konzole PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch. Už nyní padlo embargo, takže jsme vám mohli přinést recenzi, v níž jsme udělili slušnou sedmičku za zábavné herní základy, slušné audiovizuální zpracování, ale také menší komplexnost nebo špatnou umělou inteligenci jednotek. Recenze vycházejí i v zahraničí, v nichž si hra odnáší docela rozmanitá hodnocení. Na některá se můžete podívat níže v novince.

„Minecraft Legends je překvapivě propracovaná strategie, která ztělesňuje to, co lidé na této sérii milují.“ – 9/10 (God is a Geek)

„Minecraft Legends nepřepisuje pravidla pro akční strategické hry. Nabízí však přesvědčivou hratelnost podpořenou mechanikami z hlavní hry, která odměňuje průzkum a vynalézavost, a navíc má snadné ovládání.“ - 8/10 (Gamingbolt)

„Minecraft Legends je poutavá strategická hra, která dobře kombinuje svět Minecraftu se zjednodušenou strukturou RTS.“ – 7/10 (IGN)

„Minecraft Legends je důstojnou odbočkou od hlavní hry, ale v žánru real-time strategií nepřináší nic nového, místo toho působí jako přístupný vstupní bod pro mladší generaci.“ – 7/10 (VGC)

„Minecraft Legends působí jako dítě Pikmina a Minecraftu, i když nedosahuje jejich kvalit. Je zde několik zábavných soubojů, ale hra se stává obětí frustrace a své jednoduché a opakující se povahy.“ – 6.5/10 (TrueGaming)

„Zpočátku je hra zábavná, ale nepočítejte s tím, že by vydržela dost dlouho na to, aby nahradila vaše oblíbené akční nrbo RTS hry.“ – 6/10 (Attack of the Fanboy)

„Akční strategie postrádající kouzlo Minecraftu.“ – 5/10 (PC Gamer)

Minecraft Legends má v současnosti 74% na Metacritic u Xbox verze a 69% u PC verze. Na Opencritic má 74%

Zdroj: TZ

Minecraft Legends

ps4xonenswps5xsx
Xbox Game Studios, Mojang
Datum vydání hry:
18. 4. 2023
Žánr:
Strategie
KARTA HRY
7/10

Komentáře