Oficiálně: Armored Core VI: Fires of Rubicon vyjde 25. srpna letošního roku, zveřejněn gameplay trailer

novinka  18
Martin Šmíd, 27. 4. 2023 16:10
Vývojáři ze studia From Software před malou chvilkou oznámili, že jejich připravovaná akční hra Armored Core VI: Fires of Rubicon opravdu vyjde 25. srpna letošního roku, a to pro PC a konzole PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One a Xbox Series X/S. Níže v novince najdete další podrobnosti z tiskové zprávy i nový gameplay trailer.

 „Ti, kteří mají se společností FromSoftware zkušenosti především z her jako Bloodborne nebo Elden Ring, by mohli být zvědaví, co od Armored Core VI očekávat. Hrajete za žoldáka, který pilotuje obrovského, přizpůsobitelného mecha. Ačkoli se tempo a struktura akce s mech-pilotem zásadně liší od ostatních her z katalogu studia, hráči si mohou být jisti, že plynulé a citlivé ovládání, na které jsou u her od FromSoftware zvyklí, je tu stále - jen v jiném kontextu. Představte si obří, těžce vybavené roboty, kteří se mohou pohybovat po zemi i ve vzduchu, bleskurychle reagovat na útoky a hrozby a přitom se snažit přelstít nebezpečné nepřátele, kteří mají k dispozici ještě větší palebnou sílu,“ zmiňují vývojáři k hratelnosti.

„Armored Core VI je nový příběh odehrávající se na planetě Rubicon, kde byl objeven mocný zdroj energie zvaný "Coral". Nejde však o látku, která vypadá pěkně v akváriu - Coral je extrémně těkavý a již před mnoha lety způsobil obrovskou katastrofu, která téměř proměnila celý Rubikon v popel. Ale ty futuristické megakorporace prostě nemohou odolat písni Coralu a dodnes o něj válčí. Různé oblasti Rubikonu jsou plné kontrastů, protože pod lesklou slupkou nejmodernějších důlních staveb, které obklopují planetu, doutnají industriální ruiny z výše zmíněné katastrofy.“ říkají vývojáři k příběhu hry. 

Zdroj: TZ

Armored Core VI: Fires of Rubicon

xsxps5ps4xone
Bandai Namco, From Software
Datum vydání hry:
25. 8. 2023
Žánr:
Adventura, Střílečka
KARTA HRY
8/10

Komentáře