Launch trailer na hru F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch, dostává první hodnocení

novinka  10
Martin Šmíd, 6. 9. 2021 9:48
Tento týden vychází pro konzole PlayStation 4 a PlayStation 5 celkem očekávaná akční metroidvania hra F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch, za níž stojí vývojáři z menšího nezávislého studia TiGAMES. Na ní pracovali několik posledních let, přičemž se zdá, že dlouhý vývoj se nakonec vyplatil. Dnes ráno padlo embargo na recenze a hra ve světě získává velmi slušná hodnocení, na některá se můžete podívat níže v novince. Tam přikládáme i dnešní pěkný launch trailer, který vás určitě na vydání navnadí.

Launch trailer

První známky ze světa

F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch je výjimečná hra. Díky inovativnímu vizuálnímu zpracování, které vyzařuje kouzlo a představivost, si město Torch City okamžitě zamilujete. Propracovaný bojový systém vám umožní experimentovat a vytvářet neuvěřitelné kombinace. Přestože je hra náročná, nikdy nepůsobí lacině a nutí vás vracet se do bitev s novými taktikami a strategiemi. Díky perfektnímu tempu a spoustě překvapení vytvořila společnost TiGames něco výjimečného, co je pro fanoušky žánru povinností. - 9/10 (COGconnected)

Hra F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch se díky napínavým a brutálním soubojům a uspokojivému průzkumu odlišuje od mnoha her tohoto žánru a rozhodně stojí za to, abyste jí věnovali svůj čas. – 8.5/10 (God is a Geek)

F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch je šikovně zpracovaná metroidvania, která sice nepřináší nic nového nebo převratného, nicméně přetváří žánr prostřednictvím výrazně čínského a atraktivního dieselpunkového prostředí, které si fanoušci žánru a akčních adventur jistě užijí. – 8/10 (PSU)

F.I.S.T. je dalším příkladem skvělého side-scrolleru zaměřeného na průzkum a fanoušci tohoto žánru si v něm přijdou na své. To, co jí chybí na inovaci, dohání velmi dobrým provedením známých nápadů a zasazením do lákavého světa. Vývojáři z Bilibili vytáhli z klobouku příjemné překvapení. – 8.5/10 (Game Informer)

Zdroj: Tisková zpráva

F.I.S.T: Forged in Shadow Torch

ps4ps5nsw
TiGames, TiGames
Datum vydání hry:
7. 9. 2021
Žánr:
Adventura
KARTA HRY
7/10

Komentáře