Kupte si akční bombu Vanquish za skvělou cenu

novinka  15
Martin Šmíd, 19. 10. 2010 19:05
Akční hra Vanquish od úspěšného studia Platinum Games už klepe na dveře. Tento týden vyjde pro Playstation 3 a Xbox 360, přičemž byste si ji rozhodně neměli nechat ujít. Ostatně, první recenze mluví jasnou řečí – Play: 93%, Famitsu: 37/40, Gamespot: 90%, Eurogamer: 90% a IGN: 85%. Pokud máte o hru zájem, můžete si ji objednat u herního obchodu GameLeader za pěkných 1 298,- Kč (doporučená cena je 1599,- Kč).

Pokud ještě stále váháte, tak možná vás přesvědčí rychlá akce, na které se ale musí podílet 50 z vás. Když se dá dohromady 50 objednávek na tuto skvělou akční hru u herního obchodu GameLeader, tak vám bude zaslána za nádhernou cenu 1198,- Kč a jako bonus budete mít poštovné zdarma! Jediné co musíte, je objednat si Vanquish skrze mail http://www.gameleader.cz/kontaktujte-nas.html , do kterého napište požadovaný počet kusů a samozřejmě adresu. Pokud objednávku uděláte dnes nebo zítra, tak vám bude Vanquish doručen ještě do víkendu. Pokud se nenajde 50 zájemců o hru, tak vám bude nabídnuta za klasickou cenu 1 298,- Kč + poštovné. I za tuto cenu si ale myslíme, že se vyplatí koupit.

Sci-fi akce Vanquish vás zavede do blízké budoucnosti, v níž se Rusko zmocnilo americké vesmírné stanice, která hromadila sluneční energii. Na zemi pochopitelně zavládne chaos, protože se nepřátelé zmocnili velmi nebezpečné zbraně, jež může zničit cokoliv na Zemi. Netrvá dlouho a rusové zbraň vyzkouší na San Francisku a dalším cílem má být New York, aby rusové přesvědčili USA ke kapitulaci. Samozřejmě Spojené státy zmobilizují armádu i s vládním agentem Samem, do kterého se vžijeme a budeme se snažit celou situaci zachránit.

Nádherný trailer na Vanquish naleznete v novince.
Zdroj: konzolista.cz

Vanquish

ps3x360
Sega, Platinum Games
Datum vydání hry:
22. 10. 2010
Žánr:
Střílečka
KARTA HRY
9/10

Komentáře