Kratší launch trailer na hru Demon’s Souls

novinka  33
Martin Šmíd, 12. 11. 2020 9:33
Fanoušci studia From Software dlouho toužili po remaku výborné akční hry Demon’s Souls, která odstartovala celou soulsovskou mánii. Dnes se ho konečně dočkali, protože vychází exkluzivně pro konzoli PlayStation 5. Studio Bluepoin Games nyní na něj láká pomocí kratšího launch traileru s novými záběry z hraní, podívat se na něj můžete níže v novince.

Oficiální popisek hry 

JAPAN Studio a Bluepoint Games přicházejí s remakem klasiky pro PlayStation Demon’s Souls.  Od základu přepracovaná a mistrovsky vylepšená a rozšířená hra představí hrůzy mlhou zahaleného temného fantasy kraje zbrusu nové generaci hráčů. Těm, kteří již jejím zkouškám a útrapám stanuli tváří v tvář dříve, nabízí opětovnou konfrontaci s temnotou ve strhujícím grafickém zpracování při neuvěřitelně působivém výkonu.

Král Allant, 12. panovník Boletarie, si při své honbě za mocí osvojil prastaré „Soul Arts“ a probudil démona ze samotného počátku věků. S jeho vyvoláním celý kraj zahalila bezbarvá mlha, pod jejíž rouškou se z temnoty vynořila hrůzná stvoření lačnící po lidských duších. Každý, kdo tímto způsobem o svou duši přijde, ztratí rozum a zůstane mu jediný pud – touha vrhnout se na zbývající příčetné lidi.

Boletarie je odříznutá od okolního světa a rytíři, kteří se odváží proniknout hlubokou mlhou, aby místní kraj zachránili před narůstající zhoubou, se zpátky živí nevrací. Chceš-li v roli osamělého bojovníka, který se do zlověstné mlhy odvážil vkročit, zahnat démona zpět do jeho doupěte a zasloužit si titul „zabijáka démonů“, budeš se muset postavit těm nejnáročnějším výzvám.

Zdroj: Tisková zpráva

Demon's Souls (remake)

ps5
Sony Interactive Entertainment, Bluepoint Games
Datum vydání hry:
19. 11. 2020
KARTA HRY
10/10

Komentáře