Konzolová verze World of Tanks se dočkala francouzských tanků

novinka  2
Martin Šmíd, 30. 6. 2016 1:42
Pokud stále hrajete na konzolích populární hru World of Tanks, tak vás určitě bude zajímat, že dnes byl vydán velký update 3.1, který přináší rozšíření o francouzské tanky. „Nový update je nyní globálně k dispozici na PlayStation 4, Xbox One and Xbox 360. Aktualizace pod pořadovým číslem 3.1 vyrovnává obsah mezi všemi třemi platformami přidáním Francie na PlayStation 4 a přidáním kompletně nové francouzské linie na všechny tři konzole. Nový update obsahuje také dvě zcela nové varianty počasí na mapách Steppes Sandstorm a Erlenberg Blizzard. Novinkou je také Tier VII AMX CDC, který odstartuje 15. Července,“ stojí v tiskové zprávě. Více informací se můžete dočíst níže v novince, kde najdete i oznamující trailer.

Tisková zpráva:

Francouzský update přináší do hry skutečně zbrusu nová a unikátní vozidla, kterých je celkem 44 a všechny představují ty nejvíce specializované a vysoce mobilní vozy, které francouzský národ a především jeho armáda dobře známá. Hráči se tak dočkají skutečných lahůdek FCM 36, Renault R35, Somua S35, SARL 42, Renault G1, AMX 30 1er Prototype a AMX 30 B.


Na nových konzolích si lze vychutnat skutečně mnoho. Tankisté si mohou vzít svoje nové Tier 9 a 10 nových francouzských vozidel na projížďku a na dvě zbrusu nové konzolové mapy. Steppes Sandstorm a Erlenberg Blizzard nabídnou skutečně adrenalinové dobrodružství. Stepi Písečná bouře hráčům představí otevřené scenérie plné vzrušujícího hraní, extrémně nízké viditelnosti a pustého terénu. Naopak Erlenberg Blizzard je místem neskutečných sněhových bouří, strašidelným terénem a pustinou, která je rozdělena dominující řekou, která bývá sama o sobě pro tanky nepřekročitelným místem. Jenže, teď je zima a mrzne…


Zdroj: Tisková zpráva

World of Tanks

ps4x360xoneps5xsx
Wargaming, Wargaming
Datum vydání hry:
12. 4. 2011
Žánr:
Střílečka, Simulátor, Strategie, Arkáda
KARTA HRY
8/10

Komentáře